Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar o zaman Tramvayla gelelim? Kabataşa oradan gelelim beşiktaşa? nasıl olur?
    Evet bu daha güzel bence de.. Kabataş'ta buluşuruz ordan geçeriz

Yorum

• Daha Mantıklı gibi duruyor olabilir.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çünkü sizde karşıdan geliceksiniz. Hatta Üsküdar iskelesinde buluşabiliriz. Siz büyük ihtimal orada iniceksiniz? Bizde oraya geliriz.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ben şimdi traş olup işe gideceğim, siz bu akşam oturup kararlaştırın ben sabah eve geldiğimde okurum, ona göre de ikindiye kadar yatar dinlenirim sonra da buluşacağımız yere gelirim arkadaşlar..

Hayırlı sohbetler size, yarın görüşmek dileğiyle..Allah'a emanet olun..

Yorum

• Hayırlı işler Adem abi. Kararlaştırırız korkma bizim aleyhimize olan bir şeyi kabul etmem ben
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayırlı işler Adem abi. Kararlaştırırız korkma bizim aleyhimize olan bir şeyi kabul etmem ben
              Allah razı olsun Emirhan sağolasın.. Sana güveniyorum sonuna kadar

Yorum

• Tamamdır abi.
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Direk geçen yok mu? herkez buluşma noktasına mı gidecek. Yani hep birlikte buluşacak mıyız
                  Şafak olmuş comolokko

Yorum

• evet arkadaşlar zaten buluşma yerimizde beşiktaş iskelesi ve beşiktaş otobus durapı mevcut her türlü ulaşım mevcut helikopter iniş sahası vs ççç

bu yüzden kimsenin zorluk yaşayacağını düşünmüyorum kbataş vs gibi mevkilerde turistlere bile sorsanız isze beşiktaş meydanı tarif ederler zaten bu anıt meşhurdur o yüzden burasını tercih edelim derim...
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Trabzonspor - Diyarbakırspor Maçını Hep Beraber İzliyoruz

Sezonun İlk Maçını Kazanan Trabzonspor'umuz 2. Maçında Taraftarıyla Buluşuyor. Kendi Sahasında Ağırlayacağı Diyarbakırspor Maçını Gelin Hep Beraber Beşiktaş'ta İzleyelim.

Mekan ; Beşiktaş Trabzonlu Üniversiteliler Kültür ve Dayanışma Derneği

Açık ve Anlatımlı Adresi ; Barbaros Heykelinin Önünde ki Denizcilik Müzesinin Yanında ki Üst Geçitten Geçip Beşiktaş-Taksim Duraklarının Olduğu Yer'in 5 Dakika İlerisinde.
                      Beşiktaş Sahilden Ihlamurdere Caddesine girincesoldan 4. Sokakta.

Türkali Mahallesi Mısırlı Bahçe Sokak NO : 14

Mekan Maç Ücreti Olarak 5 TL Alıyor

Maç Saati ;19:30 Anadolu yakasından gelecek olanlar kendini bu saat'e göre ayarlamalarını ve Bütün Geleceklerin ne kadar erken Mekanda olursak o kadar bol sohbet edebileceğimizi Hatırlatırım. Gecikmeyelim,Bekletmeyelim

Darda Kalan,Zorda Kalan,Yolda Kalanlar İçin ; 0537 944 61 95 Avrupa Yakası Sorunları İçin ; 0539 270 59 71

Gelecekler ;

1-) Emirhan Makul
                      2-) Mehmet Fırat
                      3-) Fatih Yücel
                      4-) Harun Karadeniz
                      5-) Emirhan Ömeroğlu+1
                      6-) Engin Türkyılmaz
                      7-) Semih Albayrak
                      8-) Sadullah Kapıcıoğlu
                      9-) Musty11
                      10-) t-bag
                      11-) Uğur Çırakman+1
                      12-) Emirhan61
                      13-) Adem Söylemez
                      14-) Wasudoku
                      15-) SDanışmaz
                      16-) Adem6167

20 Kişi

Ziya Doğan'lı Ayman'lı Adnan'lı Mendoza'lı Kadrosuyla Diyarbakırspor.
                      Alanzinho'lu Tjikuzu'lu Sylva'lı Umut'lu Gabric'li Trabzonspor.

Doğunun Güçlü Ekibi Diyarbakırspor mu ?Anadolunun Fırtınası Trabzonspor mu ?

Bu Maçı Kaçırmak İstemiyorsan 19:30'da Beşiktaş'ta....

Fırtına Seni Bekliyor !
                      En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 22:30.

Yorum

• iyi ya sıra beşiktaşı inletmekte
                        EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Anadolu Yakası Üsküdar'da Ki Tarihi Çeşmenin Önünde Avrupa yakasıda Beşiktaş meydanında ki anıtın önünde buluşacak Kararı Hepimize uyuyor değil mi arkadaşlar.

Yorum

• Bir aksilik çıkmazsa yarım Ademle orda olacağız
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir aksilik çıkmazsa yarım Ademle orda olacağız
                              Süper haber.

Hayde uşaklar, bu kadar mıyız ya?

Yorum

• Yok daha varda utanıyolar isim yazdırmaya
                                HAMSİ
                                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X