Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kısa sürede kim kurulunu toplayıp vaatlerini anlatacak zaman bulacak. Kongre tarihi öncesinde aşağı yukarı belliyse sanırım mevcut başkanın karşısında tek aday çıkacak. Mustafa Hacıkerimoğlu.
    Bi Oflu daha mi ? aman aman kalsin, istemez
    Baskansiz kalalim en iyisi
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilmiyorum, tanımıyorum. Twitter hesabında bir kaç yazısı var.

Yorum

• Kongre, 30 Kasım 2024 - 1 Aralık 2024 tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonu'nda 09.00-16.00 saatlerinde yapılacakmış.

O hafta basketbol takımımız H. Gür'de Gaziantep'i ağırlayacak. Maç programı henüz açıklanmadı. Cuma günü oynanmalı.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ne bu of düşmanlığı? Ayıp olmuyor mu?

Yorum

• Boşu Boşuna laga luga yapmaya gerek yok

Trabzonspor Başkanının kim olacağına Tayyip Erdoğan karar verecek..Tıpkı 2011 kupamızın kime gideceğine karar veren olduğu gibi..

delegeymiş, Yok taraftarmış geçin bu işleri...,

AKP ve onun yardakçısı kimler varsa toplanacaklar ve ŞU ADAM diyecekler ve o başkan olacak..
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Trabzonspor, AKP için Ortadoğu ülkelerinin cazibe merkezi gelen Karadeniz için, kullanılan bir kanaldır, satarlarsa da onlara satılır, Sponsor da onların üstünden gelir. Kasaya 9 milyar parayı koy diyen kimlerse onlar başkanın kim olduğuna karar verecek, Bu mevcut başkan da olabilir bir başkası da. Çünkü Trabzon şehrinde aykırı bir sesin öne çıkartılması mümkün değildir.
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Sadri Şener bugün radyoda Ağaoğlu'nun aday olacağını duyduğunu söyledi ama ben pek ihtimal vermiyorum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadri Şener bugün radyoda Ağaoğlu'nun aday olacağını duyduğunu söyledi ama ben pek ihtimal vermiyorum...
                  Bugün bir kaç kişi daha söyledi benzer şeyler. Bu arada şu sıralar çıkan bilmem kimin bilmem kaçıncı dönem milletvekili Ertuğrul Doğan'a desteğini açıkladı haberleri de mide bulandırıcı.

Yorum

• Herşeyden önce hayırlısı olsun. Şahsen Ağaoğlu'nun tekrar aday olmasını isterim.
                    Tansferlerde bir başarısı vardı, en azından son 2 yıla göre.

Diğer adaylığı yüksek (ismi aklıma gelmedi ama eski tff üyesi) kişi tff görevi sırasında haklarımızı savunduğu ve şampiyonluk yolunda masada elimizi güçlü tutmamızın yolunu açtığı söylendi.

Mevcut Başkan ise her ne kadar mali yönden başarılı işler yapsa da yapılan onlarca transferde hataları yeni dönemde elini zayıflatıyor.

Tekraren ve şahsen, temsil kabiliyeti, vizyonu , hitabet ile Ahmet Ağaolu favorim.

(Not: Her dönemde Trabzonspor üzerinden maddi manevi rant söz konusu bu nedenle "şu başkan yönetim şu kadar malı var, şu iken bu oldu" gibi laflar boş işler. Bir iken iki yapmış mı, borcu azaltırken sportif başarı da varsa elle tutulur o yönetim başarılıdır bence. Yoksa burası devlet hazinesi yönetim yeri değil )

SM-A356E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilmiyorum, tanımıyorum. Twitter hesabında bir kaç yazısı var.

https://x.com/MHacikerimoglu/status/1848730618554945985
                      Biraz daha açik konussa iyiydi, çok bir sey anlamadim
                      İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne bu of düşmanlığı? Ayıp olmuyor mu?
                      Ben 2 taraftan da Oflu biri olarak, geçmisteki Oflu baskanlari hatirlayinca Oflu baskan istemiyorum açik ve net... ben aday olsam Oflu oldugum için ön yargili yaklasan olursa yine çitimi çikarmam anlayisla karsilarim
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Dünya değişti artık. Vizyonu olan başarının en ince detaya önem vererek geleceğini bilen taraftar olmanın ötesine geçecek bir başkan lazım.
                        İçimden geçen Ağaoğlu bu arada

Yorum

• Cumhurbaşkanı ve partisi ile bağı olmayan hiçkimse bu kulüpte bırakın başkanlığı stadta temizlikçi olamaz. Siyasi düzen değişmedikçe böyle gidecek. Ali Koç gibi karun gibi mülkü olan muhalif biri de yok. (Saha sonuçlarını dikkate almadan söylüyorum). O yüzden gelen her kimse merkezden onayla gelecek.

Yorum

Biraz daha açik konussa iyiydi, çok bir sey anlamadim

Ben 2 taraftan da Oflu biri olarak, geçmisteki Oflu baskanlari hatirlayinca Oflu baskan istemiyorum açik ve net... ben aday olsam Oflu oldugum için ön yargili yaklasan olursa yine çitimi çikarmam anlayisla karsilarim
                            İçerik yok zaten. Kavramsal ve yöntemsel konuşmaya çalışmış ancak yazının muhatabının biz olmadığı çok belli. Birilerine bir şeyler söylemeye çalışıyor demek ki. Ben şunu anlamıyorum, eğer yönetimden memnun değilsen aday olursun. Yok projem var yöntemim var bunu kabul ederlerse aday olmam gibi söylemler boş söylemler. Mustakbel aday demokratik süreçlerin işletilmediğinden bahsediyor. Bu seçim açısından demokratik süreç mi yoksa kulüp içi demokratik süreç mi? ya da Doğan ve yönetiminin sürekli bize karşı oyun oynanıyor serzenişleri ve milletvekillerinin Doğan'a desteğini açıklaması seçim sürecinin de demokratik olmadığını gösteriyor. Geçtim aday olmayı düşünenleri hiç bir kongre üyesi ya da yorumcu bu süreçlerden bahsetmiyor.

Dış güçler, üzerimize oynanan oyunlar, borç bitiyor uçup kaçacağız, borcun bitme sürecinde sportif başarı sorgulanamaz gibi saçma sapan söylemlerle insanlar kandırılıyor. Kadron iyi ve hakemler seni engelliyorsa transfer dönemi geldiğinde sat bakalım aldığın futbolcuları kim kaç para veriyor

Yorum

• Umarım çok adaylı bir seçim olur. Umarım kötüsün iyisini seçmek zorunda kalacağımız bir seçim olmaz.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• bu aday olacağı söylenen tipe bakın iho'nun kopyası bire bir. iho bana göre ed ye çok büyük operasyon çekiyor ve yıpratmaya çalışıyor. kulüp başkanlığına da kendi adamını getirmeye çalışıyor. ed 3. bir aday çıkmazsa seçimi tekrar kazanır.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X