Trabzonspor Basketbol Takımı İçin Umut Işığı Doğdu!
Daraltma
X
-
HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
-
herşeyden önce oraya cıkarsak, yapılan takviyeler ve seyirci desteğiyle iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum. keşke bu sene çıkabilseydik ama nasip seneye. ben ligden kimsenin çekileceğini düşünmüyorum. basketbol iddaaya girdikten sonra artık klüplerin ekonomizi rahatlamaya başladı. seneye tbf süper ligdeki gibi gaibiyet primini yükseltirse takımlar ekonomik açıdan sıkıntıya düşmezler.bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanırYorum
-
1. lige yükselmenin oynadığımız oyunla ve bileğimizin hakkıyla olmasını isterim. Sonuçta 4'lü final oynadık ve 3. olduğumuz için yükselme hakkını elde edemedik.
Her zaman başkaları tarafından malzeme edilmeye müsait bir durumla 1. lige yükselmek çok cazip gelmiyor bana...Yorum
-
-
Arkadaşlar "bizim oraya hakkımızla çıkmadıktan sonra çıkmayalım" düşüncesinde olan arkadaşlar için bu yazıyı araştırdım bulddum...işte TBL liginin talimatı..çıkarılma diye bir olay değil..mecburiyet !!!
Herhangi bir nedenle ligde yer alacak takımların sayısında bir azalma
olması durumunda, Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nin son sezon TBL’ye
çıkamayan en yukarı sıradaki takımı ( YANİ BİZ ) TBL’ye katılmak üzere davet edilir. Birden
fazla takımın eksilmesi veya İkinci Ligde sırası gelen takımın TBL’ye katılmayı
kabul etmemesi durumunda,İkinci Ligde o ana kadar Birinci Lige çıkma hakkını
elde edemeyen en üst sıradaki takıma davet yapılır. TBL’ye davet yapılan
takımlar, TBL’nin gerektirdiği idari ve mali şartları yerine getirmelidir. Her
durumda davet edilip, davete icabet eden takımların TBL’ye katılımı TBF Yönetim
Kurulu kararıyla gerçekleşir.
Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.Yorum
-
-
ya şu yazdıgınız hak emek olayını bir türlü anlayamadım.
arkadaşlar kural var dimi kural. Adam ligde zor durumdaymıs kapanacakmıs. Ligden 1 takım eksiliyor. Ee çıkmak için mucadele veren en iyi 4 takım vardı. İlk 2si zaten çıktı ligde bu aksi durum oluştugu için lige bir takım gelmesi gerekiyor. Buda kim olacak hakkı ile bu 4 takım arasına girmiş hakkı ile 3. olmuş Trabzonspor olacak.
Benm anlamadıgım hak emek diyenler biri çıkacak bu ligde 1 takım eksik oynanmaz o lig. Kim çıkacak bizden başka ya itümü!
ya sanki final four'a kalamamışızda direk bizi öylesine lige alıyolarYorum
-
Çıkarsak yine bilek hakkıyla olacak, sonuçta ortada kurallar var.Daha öncede olmuştu bu tür durumlar.
Fakat takım 1 sezon daha 2. ligde kalsa iyi olur, 1. lig için yetersiz görünüyor.Özkan SÜMERYorum
-
abi takım yeterli 2. ligdeydik ona göre yeterliydi.
1.lige çıkarsak zaten ona göre takım kurulacak. Lige yetersiziz gibi cumleler kurmayın artık. Şu takımda yetenekli gençler hariç herkes gidecek yeni üst seviye yabancılar, yerliler falan gelecek işte. Bulundugun konuma göre revizyon olacak.
Takımımız bu değil yani lige çıkarsak.Yorum
-
beko basketbol liginde asansör takim olmamak icin ikinci ligde bir yil daha gecirsek iyi olur aslinda.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..Yorum
-
Çıkmayalım diyen arkadaşlara katılmıyorum
Beko liginde sponsor olmadan hiçbir takım ayakta duramaz
Sponsorsuz doğru dürüst yabancı alamazsınız.
Tüm takımların popüler sponsorları var,bazıları zaten müessese takımı.
İki yıl önce gs düşüyordu,ülker kurtardı
Bizimde en önemli sponsorumuz ülker ve çıkınca bizde destek alacağız.
Yoksa zaten bu lig Efes ve diğerleri olarak kalır.ÇOK GEÇ, ARTIK!..
Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!Yorum
-
3. olmak emegin sonucu degil yani? yapmayin lutfen ya, itu'nun ustunde yer aldigimiz icin biz cikacagiz boyle bir durumda. federasyon trabzonspor'a teklif getirecek tbl icin. biz ise "yok arkadaslar biz almayalim" mi diyecegiz. onun yerine ligde onune gectigimiz itu'nun tbl'ye cikmasina goz yumacagiz. boyle bir absurdluk nerede gorulmus?"ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncuYorum
-
bunu zaten insanların bazıları neden anlamıyor hiç ama hiç anlamıyorum. bundan daha doğal bir durum olabilirmi!3. olmak emegin sonucu degil yani? yapmayin lutfen ya, itu'nun ustunde yer aldigimiz icin biz cikacagiz boyle bir durumda. federasyon trabzonspor'a teklif getirecek tbl icin. biz ise "yok arkadaslar biz almayalim" mi diyecegiz. onun yerine ligde onune gectigimiz itu'nun tbl'ye cikmasina goz yumacagiz. boyle bir absurdluk nerede gorulmus?
birde takım yetersiz cümlesi varya bunuda hiç anlamıyorum. kardeşim lige çıkarsan ona göre kadron kurulacak zaten ya sapına kadar lig için yeterli oluruzYorum
-
besiktas ne zaman malzeme edilmistir boyle bir konuya?1. lige yükselmenin oynadığımız oyunla ve bileğimizin hakkıyla olmasını isterim. Sonuçta 4'lü final oynadık ve 3. olduğumuz için yükselme hakkını elde edemedik.
Her zaman başkaları tarafından malzeme edilmeye müsait bir durumla 1. lige yükselmek çok cazip gelmiyor bana...
eksisozlukten alintidir:
"yanılmıyorsam 1997-98 sezonunda play-out maçları sonucu küme düşüp kendisinin yerine lige yükselen takımın (sanirim ortakoy idi) çekilmesiyle kendisini yeniden ligde bulmuş,o zamandan beri form grafiği kesinlikle belli bir seviyenin altına düşmemiş son yılların en başarılı kulüp takımlarından biri.""ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncuYorum
-
Ayrıca beko liginin haricindeki en iyi takımların üçüncüsüyüz ve orayada merdivenle çıkmadık.Bir yıldır takımımız didinip duruyor,sağolsunlar bizlere heyecanlar ve bazen keyifli dakikalar yaşattılar.Birde hepi topu 15 sayı fazla atınca tofaşı yenecektik,o zaman aynı takım için destanlar yazacaktık.Tıpkı 96 daki Van maçında direkten dönen 4 namussuz toptan sonra 13 yıldır kahrettiğimiz gibi.
Birinci sırayla,ikincisi arasındaki fark bazen o kadar küçük ki..ÇOK GEÇ, ARTIK!..
Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum