Trabzonspor Basketbol Takımı İçin Umut Işığı Doğdu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Mira_61
    • 08.05.2008
    • 1911
    • 13 yıllık Öğrenci:D
    • İstanbul

Eğer ligden çekilen olmazsa takım mı satın alacağız son çare olarak?
    Benim anlamadığım şey takım satın almak bu kadar basit bir şey mi?
    Kulübün ekonomisi kötü diyorlardı ne derece etkiler bilmek lazım bence.İçime pek sinmiyor benim bu şekilde lige çıkmak.Dün çok üzülmüştüm maçtan sonra ama takım satın alarak falan çıkarsak pek sevinebileceğimi sanmıyorum.
    Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Metin Ural
      • 21.07.2005
      • 1643
      • İstanbul

İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi
      Kesinlikle katılıyorum külüp olarak maddi olarak manevi olarak hak etsek bile biz orayı oyun olarak hak etmedin ve bunun yükünü ben şahsen taıyamam.

Biri gelip ban derseki yalandan çıktınız lige diye savunamam bile takımımı ve bu canımı çok yakar.
      peki ya averajla cikamasaydik? o zaman hakeder miydik?

su turnuvayi objektif gozle izleyen herkes su dort takimindan da tbl'ye cikmayi hakettigini soyleyecektir. biraz kendinizi dusuneceginize sezon basindan beri emeklerini ortaya koyan basketbolculari, teknik heyeti, yoneticileri dusunun.
      "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Mert67
        • 01.04.2006
        • 5845
        • İngiltere

İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi
        Kesinlikle katılıyorum külüp olarak maddi olarak manevi olarak hak etsek bile biz orayı oyun olarak hak etmedin ve bunun yükünü ben şahsen taıyamam.

Biri gelip ban derseki yalandan çıktınız lige diye savunamam bile takımımı ve bu canımı çok yakar.
        Eminim o birinin tuttuğu takım ismini satmıştır.
        Savunma yapmanıza gerek yok zaten kurallar bunu gerektiriyo.Haksızlığın olduğu birşey yok.Zaten biz play off'lara yatarak gelmedik.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Gökhan Bilgin
          • 03.02.2009
          • 351
          • öğrenci
          • İzmir

ne demek haketmiyoruz ya...
          bu takım liginde 1. olmadımı?
          bu takım play of oynayıp 3. olmadımı?
          sanki hiç bişe yapmadan çıkacakmışız gibi konuşuyorsunuz..

Yorum

• Cagdas Topal
            • 16.05.2008
            • 10899
            • Öğrenci
            • İstanbul

cıkarılma durumu yok arkadaslar , bu düşünceyi kafanızdan silip atın !

Yorum

• Metin Ural
              • 21.07.2005
              • 1643
              • İstanbul

İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi
              Eğer ligden çekilen olmazsa takım mı satın alacağız son çare olarak?
              Benim anlamadığım şey takım satın almak bu kadar basit bir şey mi?
              Kulübün ekonomisi kötü diyorlardı ne derece etkiler bilmek lazım bence.İçime pek sinmiyor benim bu şekilde lige çıkmak.Dün çok üzülmüştüm maçtan sonra ama takım satın alarak falan çıkarsak pek sevinebileceğimi sanmıyorum.
              bu sene alpella'yi satin alarak ikinci ligde mucadele etmeye basladik. yoksa bu sene oldugu gibi gecen sene de bornova'ya elenerek ikinci lige yukselememistik. (yanlisim varsa duzeltin lutfen)

alpella ise fenerbahce'nin ulkeri satin almasindan sonra ortaya cikan bir takimdi. ulker'in ve fenerbahce'nin altyapisindaki oyuncularla alpella kurulmustu. yani aslinda alpella ulkerspor'un devamiydi. trabzonspor ise alpella'nin devami. bir baglamda ulkerspor'un devamiyiz. ulker'in 2005-2006 sezonunda sampiyon olan kadrosundan sadece can ozcan su anda oyuncumuz. o sezon sadece 2 mac oynamis can.

2006-2007 senesinde tbl'deki ilk senesini geciren alpella'da volkan incekara, can ozcan, ogun sevinc, burak yonder, birkan batuk ve cogumuzun fenerbahce'den tanidigi omer asik forma giyenler arasindadir.

2007-2008 sezonunda da benzer bir kadroyla mucadele eden alpella o sene ikinci lige dusmustur. bunun uzerine trabzonspor alpella'yi satin alarak iki kulubun oyuncularin bir araya gelmesiyle trabzonspor olusmustur.
              "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• f1bekir
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 23.02.2008
                • 4318
                • Doktor
                • Trabzon

Kardeşim kural var nizam var. federasyon bize teklif yapacak, kabul edecez. bi tarafımızı yırtmıycaz bizi alın diye. kabul etmezsek itüye teklif yapacak onlar kabul edecek. sonra kendimizi aptal gibi hissetmiyecez mi? komik olmayın...

hani böyle bişey olsa. ama hangi takım çekilecekmiş? aliağanın durumu iyi değilmiş galiba. onlar da düşmek üzereymişler zaten. düştükten sonra çekilmiş çekilmemiş ne farkeder. yukarılardan maddi açıdan durumu kötü olan bi takım var mı acaba?

Yorum

• Selim Turan
                  • 09.02.2006
                  • 2596
                  • Trabzon

inşallah gerçekleşir Beko Basketbol ligine çıkarız.
                  t @Selim_Turan

Yorum

• Emre EFENDİOGLU
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 26.09.2007
                    • 1990
                    • İhracat
                    • Bursa

Bence olursa çok güzel olur. Hakkımızla çıkmış olucaz yine, ne var ki bunda?

Yorum

• TheDayAfter61
                      • 12.06.2008
                      • 471
                      • Öğrenci
                      • İstanbul

Kendi kendinizi sıkıtıya sokmaktan başka birşey değil sanki takım sayısını arttırdık yada biz düşüreceğiz o takımı yada biz 4. oldukta 3. hakkını yiyoruz.

Yorum

• Burak
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 01.08.2006
                        • 9574
                        • Gazeteci
                        • Trabzon

Kabul edılmemesı ıcın bır neden yok, kurallar dahılınde cıkacagımız her sekılde kabuul edılmelı bu davet.
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İHTİLALL
                          Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                          • 11.08.2007
                          • 3947
                          • YÖNETİCİ
                          • İstanbul

Aslında TRABZONSPOR camiasının ismi,büyüklüğü,markası,taraftarı,görkemi bekodada isteniyor.
                          Salonlarda ambiyans isteniyor
                          Salonlarda rekabet isteniyor
                          Bu ülkenin 80 vilayetinin hiçbirinde olmayan renklerimiz isteniyor
                          Bordo-mavi isteniyor
                          Salonlarda kolbastı,horon isteniyor
                          El cevap:İstemezük
                          ......
                          Bence Trabzonspor'un bu kadar istenmesi büyüklüğünün ve gücünün bir göstergesidir
                          Gurur duymalıyız.
                          Çıksakta,çıkmasakta
                          ÇOK GEÇ, ARTIK!..

Stadyum projene sahip çık;Tamamlanması için kamuoyu oluştur;Bu proje en az şampiyonluk kadar önemli!

Yorum

• Ali Tunahan Güllü
                            • 23.09.2008
                            • 16832
                            • Polis
                            • Ankara

inşallah gerçekleşir ve unutmayalım ki play-offlardaki maçlarda çıkmayı bix haketmiştik...
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• UğuR
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 08.11.2005
                              • 10280
                              • muhasebe
                              • İstanbul

Eğer böyle bir şey olursa hakede ede çıkmış oluruz.3. kim?
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Hotaman
                                • 04.05.2007
                                • 2850
                                • Öğrenci
                                • İstanbul

Zaten 2. lige de böyle gelmedik mi? Bunu alışkanlık yapmak ne derece doğru bilemiyorum. Ancak verilen bir hak varsa bu elbette kullanılacaktır.
                                Lakin beni endişelendiren kulübün bu duruma tam olarak hazır olmaması. Hala daha yeterli bir alt yapımız yok. Hazıra dağ dayanmaz, sadece transferle bu işin altından kalkılabileceğini sanmıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...