Trabzonspor Basketbol Takımı İçin Umut Işığı Doğdu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Bekir
    • 13.04.2008
    • 8782
    • İstanbul

Trabzonspor Basketbol Takımı İçin Umut Işığı Doğdu!

Trabzonspor Kulübü Amatör Branşlar Sorumlusu Celil Hekimoğlu, Beko Basketbol Ligi'nde bir takımın ekonomik nedenlerle ligden çekileceği yönünde kendilerine bilgi geldiğini, bu durumda dörtlü finalde 3. olan takımlarının Beko Basketbol Ligi'ne yükselme ihtimali olduğunu söyledi.

Hekimoğlu, yaptığı açıklamada, devam eden küresel ekonomik krizin spor kulüplerini de olumsuz yönde etkilediğini belirterek, ''Bu sıkıntıyı Beko Basketbol Ligi'ndeki spor kulüplerinin de yaşadığı, bir kulübün ekonomik gerekçelerle ligden çekileceği yönünde bize bilgi geldi. Böyle bir durumda, dörtlü final serisinde 3. olan takımımız Beko Basketbol Ligi'ne yükselecek'' dedi.

Bu durumun, iki hafta sonra ligin bitmesiyle tam olarak nelik kazanacağını ifade eden Hekimoğlu, ''Biz de eğer Beko Basketbol Ligi'ne çıkarsak kadromuzda güçlendirme yapacağız. Bazı oyuncularımızla devam edip bazılarıyla yollarımızı ayıracağız. Teknik kadromuzdan da çok memnunuz. Ayrıca yabancı oyuncu transferini de düşüneceğiz'' diye konuştu.

Hekimoğlu, böyle bir durumun olmaması halinde ise gelecek yıl yine Beko Baketbol Ligi'ne yükselmek için mücadelelerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Trabzonspor, Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Final Grubu müsabakalarında dün karşılaştığı Tofaş'a, 71-56 yenilerek, Beko Basketbol Ligi'ne çıkamamıştı. Trabzonspor, ilk iki takımın Beko Basketbol Ligi'ne yükseldiği grupta, 3. olmuştu.

galiba bir takım ligden cekilcekmiş..
  • Bekir
    • 13.04.2008
    • 8782
    • İstanbul

Trabzonspor'a TBL yolu!

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Play - Off grubunda Antalya'da dün akşam oynadığı karşılaşmada TOFAŞ'a 71 - 56 mağlup olarak, grupta üçüncü sırada yer alan ve Beko Basketbol 1. Ligi'ne yükselme şansını kaybeden Trabzonspor'a, yeni bir umut ışığı doğdu. Beko Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden bir takımın ekonomik imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilme kararı alma aşamasında olduğu ve bu nedenle Trabzonspor'un grup maçlarında üçüncü olduğu için bu takımın yerine Beko Basketbol Birinci Ligi'ne alınma ihtimalinin çok yüksek olduğu öğrenildi."BİR ÜST LİGE ÇIKMA İHTİMALİMİZ ÇOK YÜKSEK"
    Trabzonspor'un Basketbol Şubesi'nden sorumlu yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, bu ihtimalin gerçekleşme olasılığının çok yüksek olduğunu belirterek, "İlk yılımızda Beko Basketbol Ligi'ne bu kadar yaklaşmakta bizim için büyük başarıydı. Ancak grup maçlarında üçüncü olduğumuz için Beko Basketbol Birinci Ligi'nden bir takımın ligden çekilmesi durumunda onun yerine lige çıkacağız. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Gelecek sezon birinci ligde mücadele etme ihtimalimiz oldukça yüksek" dedi.
    "ALAADDİN YAKAN İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
    Hekimoğlu, Beko Basketbol Birinci Ligi'ne çıkmaları durumunda Antrenör Alaaddin Yakan ile yollarına devam etmek istediklerini de belirterek, "Eğer bir üst lige çıkarsak sponsor olarak anlaşmayı düşündüğümüz firmaların katkılarıyla güçlü bir takım kuracağız. Kadromuzda bulunan genç oyuncuların dışındaki bir çok basketbolcu ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz" diye konuştu. Hekimoğlu, çıkamamaları durumunda da gelecek sezon ikinci ligde iddialı bir takım kuracaklarını sözlerine ekledi.

bu da sporx in haberii...

Yorum

• LazAnisT
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 21.02.2005
      • 11617
      • BASIN- YAYIN
      • İstanbul

İnşallah doğru değildir.

Yorum

• sessizkral_1
        • 20.10.2006
        • 11462
        • Bursa

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi
        İnşallah doğru değildir.
        Gerek maddi gerek manevi olarak 1. ligi hakettiğimizi düşünüyorum.Herşeyden önce maçlarda taraftarı olan lige renk katacak bir klüp olduğumuzu düşünüyorum.Kadro olarak yetersiz olabiliriz ancak bu zamanla aşılabilecek birşeydir.

Eğer böyle bir imkan varsa 1. ligte bir çok gerekçeden tutunamayan takımların ligden ayrılma istemesi sonucu bize böyle bir fırsatın doğmasının nesi yanlıştır?Bu ne şike ne haksız kazançtır bence.Ve Trabzonspor her yönden 1. ligde olmayı hakediyor.Ayrıca unutmayınki böyle birşey olursa bile bu bedavadan olmaz,bu okadar maç yapıp grubumuzu 1. bitirip playooflara kadar çıkıp orda 3. olmamızın emeğinin karşılığı olur.

Saygılar.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Cengiz Çubukcu
          Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
          • 07.03.2005
          • 14853
          • endüstri müh.
          • İstanbul

bence irdelenmesi gereken söz budur...''Kadromuzda bulunan genç oyuncuların dışındaki bir çok basketbolcu ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz''

Hekimoğlu demek istiyor ki ''takım 1. lige çıkamazsa bazı oyuncular gidecek, bazılarını da biz göndereceğiz.'' yani seneye yeni takım , böyle birşey herşeye yeniden başlamak olur..

Yorum

• Gökhan KAN
            • 17.07.2008
            • 14482
            • Otomotiv
            • Bursa

BBL ye Bosvel le beraber çıkmayalım mümkünse...
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Emirhan Ömeroğlu
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 02.01.2007
              • 8538
              • Memur
              • İstanbul

bende erken olduğunu düşünüyorum 1.lige çıkma konusunda. en azından bir sene daha bekleyebiliriz.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ali İhsan Dönmez
                • 31.08.2007
                • 201
                • öğrenci
                • Karabük

Üst lige çıkmak mı çıkarılmak mı?Böyle bir uygulama varsa da umarım gerçekleşmez.Hakkımızla bir üst ligde olmalıyız diye düşünüyorum.O zaman neden bu dörtlü finaller yapıldı.Zaten hemen hepimiz böyle bir açıklama geleceğinin tahmin ediyorduk.BBL de bu sene oynarsak ben desteğimi kesinlikle esirgemeyeceğim fakat açıkçası bu şeklide üst lige yükselirsek içim buruk olacak.Biz farklı bir takımız ve bu şekillerde hedeflerimize ilerlemek bize yakışmaz diye düşünüyorum
                Tribün denildiğinde;
                GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

• Bekir
                  • 13.04.2008
                  • 8782
                  • İstanbul

bence bornovadan da tofastan da ve ligdeki bircok takımdan da hem seyirci potansiyeli hem madi durum olarak yuksegiz hatta ligde en yuksek seyirci ortalamasıyla oynuyan takım bile olabiliriz...bbl ye renk katıcagımızı ve sampiyonluk yarısı içinde bulunup ligin zevkini artırcagımızı dusunuyorum..
                  1. ligi ligdeki cogu takımdan cok hakediyoruz..

Yorum

• MuratJ
                    • 12.01.2009
                    • 5707
                    • Avrupa Diğer

İlk olarak Ali İhsan Dönmez tarafından gönderildi
                    Üst lige çıkmak mı çıkarılmak mı?Böyle bir uygulama varsa da umarım gerçekleşmez.Hakkımızla bir üst ligde olmalıyız diye düşünüyorum.O zaman neden bu dörtlü finaller yapıldı.Zaten hemen hepimiz böyle bir açıklama geleceğinin tahmin ediyorduk.BBL de bu sene oynarsak ben desteğimi kesinlikle esirgemeyeceğim fakat açıkçası bu şeklide üst lige yükselirsek içim buruk olacak.Biz farklı bir takımız ve bu şekillerde hedeflerimize ilerlemek bize yakışmaz diye düşünüyorum
                    böyle birşey gerçekleşirsede hakkımızla çıkmış olacagız 3. olduk hakkımızla böyle bir durum olursa hakkımızla 3. oldugumuz için hakkımızla bir üst lige cıkacagız. Ne yapılsın yani 1 takım eksikmi kalsın yukarısı.

Öncelikle temennim zor durumda olan klup inşallah toparlar da ligden çekilmezler, eğer toparlayamazlarsa da çıkarız!

Hazır degiliz lafınada katılmıyorum. Hele bi lige çıkalım zaten o zaman hazırlayacagız kendimizi. Genç oyuncular hariç herkes gidecek lige göre kadro kurulacak zaten.
                    Not: lige çıkarsak bizim takımımız bu olmayacak zaten, lige göre kurulacaktır kadro. Onun için çıksak düşeriz gibi cümleler kurmayın.
                    En son MuratJ tarafından düzenlendi; 08.05.2009, 15:16.

Yorum

• ApoCaN28
                      • 15.02.2008
                      • 6179
                      • Ankara

1. ligi hak ediyoruz ama çok amatörce hatalar yapıyoruz bunları halletmez isek çıksak bile çabuk düşeriz...

Ama onun haricinde mücadelemiz ile hak ettiğimizi düşünmüyor değilim...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Ufuk Bayraktar61
                        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                        • 09.10.2007
                        • 2427
                        • ÖĞRENCİ
                        • Trabzon

bu final serisini oynamadan böyle bir çıkarılma durumu olsaydı bazılarınız gibi düşünürdüm erken diye..ama finallerde oynanan (tofaş maçı hariç) oyunu gördükten sonra ki biz bu oyunu ilk 5 imizden 3 eksikle oynadık. (ufuk umut ve scoot) gayette iyi oynadık. ki 1.lige çıkarsak bana göre, basketbol 1.liginde (nerdeyse sınırsız olan) yabancı transfer hakkı da doğacak. ki Trabzonspor gibi büyük bir kulup Alaaddin hocanın eşliğinde büyük işlere imza atacak bir takımdır...BİZ ORAYA YAKIŞIRIZ
                        Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...
                        Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.

Yorum

• Mehmet Dinç
                          • 04.06.2008
                          • 948
                          • Öğrenci
                          • Trabzon

Sakatlıklar olmasa bugün başka şeyleri konuşacaktık belkide..Nasip değilmiş ama... Ben bu ihtimalin gerçekleşeceğini pek düşünmüyorum çünkü böyle birşey olsa bile BBL'den düşen takımlarda o zaman tekrar BBL'ne çıkmak için başvurabilirler

Yorum

• Harun_ayar_ts
                            • 02.07.2007
                            • 2738
                            • Öğrenci
                            • Kocaeli

emegin ile çıkmadıktan sonra hiç çıkma daha iyi o boswell den de basketçi falan olmaz

Yorum

• Muhammet*
                              • 22.07.2008
                              • 3192
                              • Özel bir şirkette tembellik.
                              • İstanbul

Beko basketbol liğinde müessese takımlarının yerini şehir takımlarını görmek isterim.
                              İyi bir sponsor bulabilirsek neden olmasın.......
                              I am titanium

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...