beyler taraftara kombine alın baskısı yapmayalım hemen....durumu olanlar kesin alacak ama daha zaman var....örneğin ben öss sonucunu bekliyorum..şu kamp başlasın hoca futbolcuları seçsin yine heyecan artacak ama hemen değil sabredelim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiri bana geçen sene bu gün itibariyle satılan kombine rakamını bulabilir mi?...Fatih alınsa da alınmasa da kombine satılır. Kombine meselesi farklı bir konu Fatih meselesi farklı...2 milyonumuz yok diye Fatih i almıyor değiliz herhalde...
Erdal abi kombine patlaması geçen senede yapılan transferlerden sonra yaşandı diye biliyorum ben.
Kaldı ki dün çok basit bir hesap yapmıştım. Tekrarlayayım;
Geçen sene satılan kombine : 15000
Kurumların aldığı : 8000
Taraftarın aldığı : 7000
(bu rakamlar burdaki arkadaşlarımızın rakamları)
Bu seneye dönersek;
7000 - 3000 : 4000
Yani Trabzonspor taraftarı kurum ve kuruluşları çıkardığımızda toplamda 4000 eksişk kombine almış. Rakam belki büyük eyvallah ama herkes de anlasın acık da olsa heyecan istiyor ?
Kaldı ki Fatih Tekkenin kramponu bu memlekette 4000 kombineyi sattırır.
Yorum
-
o ingiltere yada almanya 2 lig takimlarinin trabzonspor gibi milyonlarca taraftari yok.50 bilemedin 100 bin tarfatarlari var onlarda kombineleri tüketiyor.koskoca milyonlarca taraftari olan trabzonspor 15000 kombine satamiyorsa fatih matih bize fazla gelir.bu kombine konusu acilinca bazilari dariliyor,hoslarina gitmiyor.kimse durumu kötü olana git sunu al bunu al demiyor.milyonlarca taraftarimizin icinden 15 bin kombine alacak adam cikmiyorsa burda düsünmesi gereken bizleriz.İlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolur abicim ..Tayyip Bey' e söyle para dağıtsın da herkes kombine alsın. İngilterenin gelir seviyesi ile bizimki birmi? kan satarak maça giren adam nasıl kombine alacak.iho istifa.
Yorum
-
1)imkanı olan almalı demiştimİlk olarak muharrem demirc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolur abicim ..Tayyip Bey' e söyle para dağıtsın da herkes kombine alsın. İngilterenin gelir seviyesi ile bizimki birmi? kan satarak maça giren adam nasıl kombine alacak.
2)parası olsa da ingilizlerin onlarda bizim bakış açımız yok ama.onlar demiyorlar 2.ligdesin kardeşim ne kombinesi.premier lige çık,sansasyonel transferler yap,şampiyonluğa oyna ondan sonra kombine alırım demiyorlar.onlar gerçekten tuttukları takımı karşılıksız sevdikleri için(başarıya endeksli sevmedikleri için)lisanslı ürün veya kombine alıyorlar.
3)kim yılda 200 tl harcamıyor ki!...herşeye para bulan bizler sıra Trabzonspor olunca maddi imkansızlıktan söz edip topu taca atmaya çalışıyoruz.En son serturkmen tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 13:29.https://twitter.com/serturkmen61
Bu ülkede ADALET sadece bir parti isminden İBARETTİR.
TRABZONSPOR'a 3 puan kazandıracak bir gol pası/gol için neler vermezdim.(Kazım KOYUNCU)
Yorum
-
o zaman yönetimede fatihi al baskisi yapmayalim.alacak olan yönetim var alamayacak olan yönetim var.baskanda bekleyelim kamp baslasin hoca görsün gerekli takviyeler yapilir dedi.bekleyelim o zaman.İlk olarak _KaaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler taraftara kombine alın baskısı yapmayalım hemen....durumu olanlar kesin alacak ama daha zaman var....örneğin ben öss sonucunu bekliyorum..şu kamp başlasın hoca futbolcuları seçsin yine heyecan artacak ama hemen değil sabredelim...iho istifa.
Yorum
-
Başkanım şans verin bu çocuğa...Bilin ki verdiğiniz şans sizin şansınız olacaktır aynı zamanda...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Fatih Tekke açık adres verdi : Hemen gelirim
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Trabzonsporun milyonlarca seyircisi olabilir ama milyonlarca taraftari yoktur.İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo ingiltere yada almanya 2 lig takimlarinin trabzonspor gibi milyonlarca taraftari yok.50 bilemedin 100 bin tarfatarlari var onlarda kombineleri tüketiyor.koskoca milyonlarca taraftari olan trabzonspor 15000 kombine satamiyorsa fatih matih bize fazla gelir.bu kombine konusu acilinca bazilari dariliyor,hoslarina gitmiyor.kimse durumu kötü olana git sunu al bunu al demiyor.milyonlarca taraftarimizin icinden 15 bin kombine alacak adam cikmiyorsa burda düsünmesi gereken bizleriz.
Diger bir deyimle bir takimin sempatizani olmakla taraftari olmak arasinda daglar kadar fark vardir.
Bir de sunu sormak istiyorum sana,gecen sezon ve bu sezon kombine aldin mi?
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İngiltere seyircilerinin azlığından yada büyüklüğünden dem vuranlar bir gidin bakın bakalım ingiltere de sırf yayın haklarından takımlar ne kadar alıyor. İngiltere de premier lige çıkan birr takım ayak bastı parası olarak 100 milyon dolara yakın para alıyor. Belki de daha fazla. (lg radyo açıkladı) Bizim ülkemizde bu sene lige çıkanlar 5 er milyon dolar almışlar (lig radyo)
Aradaki farkı bir göreceksin önce. Adamların lisanlı ürün yada kombineye ihtiyacı yok ki ?
Sen hangi ingiliz takımının taraftarının kaçan şampiyonluk yüzünden intihar ettiğini duydun, gördün. Adamlar futbolu bizim gibi değil spor için oynuyorlar.
Ey gidi ey. Ne hikmsetse birileri de kombine lafını duyunca değişiyor hemen ?En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 14:35.
Yorum
-
kombine almadim ama 10 kombine parasi alisveris yaptim ts clubten.temmuzda yine trabzondayim yine alisveris yapacagim istersen faturalarini sana yollayayim.yada gel beraber gidelim tsclube.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun milyonlarca seyircisi olabilir ama milyonlarca taraftari yoktur.
Diger bir deyimle bir takimin sempatizani olmakla taraftari olmak arasinda daglar kadar fark vardir.
Bir de sunu sormak istiyorum sana,gecen sezon ve bu sezon kombine aldin mi?
iho istifa.
Yorum
-
İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz önce radyospor da Sadri başkan Bülent Yüksele bağlandı.Tabi ki Fatih için yüzlerce mesaj var dedi.Başkan ''ben ancak hoca al derse alırım dedi'' ''hocamıza Metin diyadin aracılığıyla sordurucam al derse ve şartlar uyun olursa bakarız ''dedi.
Ses tonu ve kaçamak cevabından anladığım kadarıyla ''FATİH TEKKE'' bizim için artık bir hayaldir arkadaşlar;en azından ben böyle anladım;umarım yanılırım.
Taraftar isterken ,futbolcu isterken sen eğer onu almazsan bu taraftar seni tefe koyar;kim olursan ol !
Abi eğer MEtin Diyadin kaynaklı olacaksa bu iş kafamda gram şüphe yok.
Metin hoca Fatih ile çalışmayı çok istiyor. Emin ol.
Yorum
-
hoca açıklamasında bir süre ts nin maç kayıtlarını izleyeceğini söyledi illaki ne kadar gol kaçırdığımızı da görecektir..taraftarın baskısı illaki hocanın kulağına gidecektir...biz burda anketler yapıyoruz bir bursa maçındaki gibi yürümediğimiz kaldı...başkan ne diyor ..hoca ne derse o olur?...burda yanlışlıklar yok mu illa ki vardır...beklemeliyiz ...ama biz ts liyiz sabredemiyoruz...şu an fatihle ilgili haber çıksada okusam diye can atıyorum şurda....(bu arada stattaki otoparkı poligonu yıkarak yapacaklar galiba 10 larda çatısını söküyorlardı....)HAMSİBALUG61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum