Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep hala gereksiz alınganlık gösteriyorsun. Gökhan abi'nin mesajını Vural ın reklamları gibi düşün...Sadece daha amatörce... Konu kapansın artık....Fatih in en güzel golü hangisi idi?
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben eminim geleceğinden. Başka emin olan var mı? İnanan?
      ...............
      Özkan SÜMER

Yorum

• bjk nihatı geri aldı borsaya bildirmişler, Biz niye fatihi almıyoruz geçen sene şampiyonluğu son vuruşlardan kaybettiğimizde ortada neyi bekliyoruz.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Recep hala gereksiz alınganlık gösteriyorsun. Gökhan abi'nin mesajını Vural ın reklamları gibi düşün...Sadece daha amatörce... Konu kapansın artık....Fatih in en güzel golü hangisi idi?
          Kimseye alınganlık göstermiyorum. Yazılan yazıya dikkat edersen abi son kez yanıt verdim ve kapattım. Müsadenizle o kadarı da olsun.

Kalkı ki konuyu sadece ben o şekilde anlamadım.

son olarak ben kapadım o konuyu

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Recep hala gereksiz alınganlık gösteriyorsun. Gökhan abi'nin mesajını Vural ın reklamları gibi düşün...Sadece daha amatörce... Konu kapansın artık....Fatih in en güzel golü hangisi idi?
            fenere attığı kafa golünü tek geçerim
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bjk nihatı geri aldı borsaya bildirmişler, Biz niye fatihi almıyoruz geçen sene şampiyonluğu son vuruşlardan kaybettiğimizde ortada neyi bekliyoruz.
              ortaki '' geri '' sözcüğünden çekiniliyor olabilir görüyoruz ki çekinecek birşey yok beşiktaşta eski futbolcusunu aldı Başkan duy sesimizi getir Fatih Tekke yi ....
              ...

Yorum

• Ben Fatihin golleri kadar Hırsını çok seviyorum
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• En güzel golü Kadıköy'de attığı goldü bence. gs'li bir arkadaşım o golün 2 kere gol sayılması gerektiğini söylemişti Benim için özel bir golü var. Malatya'ya attığı gol, uzaktan olan değil. Kötü günlerde rakip kaleci panter kesilir ya, Fatih onu da delmişti.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Aldığı hoca ile kombinelerin tavan yapacağını söylemişti Başkanımız ama olmadı..Elindeyeni bir fırsat var Fatih TEKKE...Al Fatih'i o zaman gör kombineler nasıl tavan yapıyor....
                    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• başkan tekkeyi alamazkiii

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sevgide tehdit olmaz!

Sevgide çok bilmişlik olmaz!

Dolayısıyla maddi katkı yapıp yapmamak kişilerin tercihidir ve bu bir ölçü değildir.

Ama ilgi önemlidir.

Sevgide ilgi çok önemlidir.

Sevdiğine, sevdiğini göstermek de çok önemlidir.

Önce Trabzonspor'u sevmek lazım. Onun hastası, fanatiği değil, aşığı olmak lazım.

"Aşığım be abi" türü laflarla olmaz bu. Bu sevgiyi göstermek şart.

Sürekli akıl veren bir profilimiz var. "Şu alınsın, bu alınmasın, bu gelsin, bu gitsin...". Bu sevginin bir ölçüsü değil işte.

Sevin şu Trabzonspor'u. Sevmesi çok kolay.

Recep, yukarıda öyle bir şey yazmışsın ki, alıntılamaya utandım; ama bir çuval inciri de berbat etmişsin.

İstemek önemlidir; ama bir şey yapacağım diye, çok şeyi yıkmak mantıklı değildir.
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bir iki hafta önce fatihin bir açıklaması yansımıştı basına en az 6 ay daha yurtdışında kalmam gerekli diye askerlik için,şimdi ise transfere hazırmış gibi konuşuyor hangisi doğru acaba
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            fenere attığı kafa golünü tek geçerim
                            Bir de aynı şekilde ayak içiyle attığı bir gol var.

Hami'nin intikamını çok iyi alıyordu Rüştü'den bu gollerle.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En güzel golü Kadıköy'de attığı goldü bence. gs'li bir arkadaşım o golün 2 kere gol sayılması gerektiğini söylemişti Benim için özel bir golü var. Malatya'ya attığı gol, uzaktan olan değil. Kötü günlerde rakip kaleci panter kesilir ya, Fatih onu da delmişti.

90+5'te attı o golü
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• valla o gidenden beri izleyemiyoruz öyle güzel goller

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X