Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abicim şimdi burda ne demek istedin anlamadım bana mı lafın yoksa....
    HAMSİBALUG
    61

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ortada benim bilmediğim bir sebep yoksa ve sahiden ekonomik maliyeti bahsedilen rakamlar ise ben de çok kırılırım başkana...
      Abi ortada maddi bakımdan bir olmazlık yok. Herşey belli. Sebep tamamen bilinen ortada dönen sebepler.

Yönetim fatihi gram istemiyor, ama istemeye istemeye alacaklar bunu da biliyorum. (Tahmindir) Çareleri kalmadı abi.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Recep, sakin ol yahu...Niçin hemen üzerine alıyorsun ki...
        erdal abi valla ne yalan söylim bende bozuldum
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Lütfen kimseyi kıracak bir şey söylemeyelim. Hele para konusuna hiç girmeyelim. Lütfen.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Arkada kalmasin

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulübün kasası hiç hoş durumda değil. Borcun karşılığı var şükür; ama yeni yatırımlar için şu an durumumuz hiç müsait değil.

Tam da böyle bir durumda taraftarımız "haklı" olarak taleplerde bulunuyor.

Mesela Eriksson olsun istiyor. - Haklı

Mesela Fatih Tekke gelsin istiyor - Haklı

Mesela çok kaliteli forma istiyor - Haklı

Ama haklı olmadığı bir yer var taraftarın:

12 ayda sadece 16 bin SMS!

Sadece Sadri Bey'e DUR! kampanyasında bile bir günde yüzlerce mesaj atılmış. Demek ki aslında Trabzonspor'a sahip çıkmamayı abartmışız.

Bunları sana söylemiyorum; yanlış anlama. Ama tam da yeri geldi, söyleyeyim istedim.
            İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neden? Evet kurumlar sahip çıksın Trabzonspor'a; ama neden taraftar da sahip çıkmasın? Ayda 1 SMS atılsa mesela:

Bu forumu son 6 ay içinde üye adı ve şifresiyle giriş yapıp kullanan "koyu Trabzonsporlu" sayısı tam 15 bin. Bırakın diğer taraftarları sadece kendimize bakalım.

15 bin kişi, 12 ayda sadece 2 SMS atsaydı (ya da kontorlü hatları varsa, bir eş, dost, akrabanın telefonundan atsaydı) bugün 16000 olan bu rakam 30 000 olurdu; ama atmamış!

16 000 SMS'ten kulübün net karı yaklaşık olarak

16 000 x 4,25TL (vergi sonrası) = 68 000 TL/12 ay

Fatih'in yıllık ücreti 1 500 000 TL olsun (aslında bu rakam Euro ama biz TL alalım)

Bu durumda Fatih'in aylık ücreti 125 000 TL

Yani 12 ayda SMS'ten gelen para, ancak Fatih Tekke'nin %50 az düşünülen (Euro - TL hesabı sebebiyle) AYLIK ücretinin bile YARISI.

İşte tuhaflık burada.

Diyebilirsiniz ki, "Fatih Tekke mi sadece sorun, ya diğer oyuncular ne kadar alıyor ki?". Pek çoğu bundan da yüksek ücret alıyor; doğrudur; ama bu yine benim savımı destekler.

Biz burada kurum kuruma değil, birbirimizle konuşuyoruz. Ben de onun için daha kurumlara gelmeden iğneyi kendimize batırmak istiyorum.
            25# Alan Carlos Gomez da Costa
            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak _KaaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abicim şimdi burda ne demek istedin anlamadım bana mı lafın yoksa....

Kaan benim sana lafım yok kardeşim. Lafım taraftarlarığımı ve yönetimden birşey isteme hakkımı kombine ile ölçenlere.

Üzerine alınma sakın.

Erdal abi sakinim dönelim Fatih olayına

Yorum

• gercektende arkadaşlar bazı yazdığın yazdığınız yazılara cok alınıyorum benim şuan imkanım yok imkanım olduğu zamanlar elimden geleni yaptım bende evde cocuğumun masrafını zor karşılıyorum ama sizler burda ürün almıyoruz diye bizim TRABZONSPOR'LUĞUMUZU sorguluyorsunuz ALLAHIMA Şükür TRABZONSPOR için ölüme kadar giderim .bizler taraftar olarak FATİHİ'de isteyiz başka şeylerde bizi bunlardan dolayı hiçkimsenin sorgulamaya hakkı yok

Yorum

• Ben eminim geleceğinden. Başka emin olan var mı? İnanan?
                  "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                  Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben eminim geleceğinden. Başka emin olan var mı? İnanan?
                    ben Fatih ten eminim ama kulüpten değilim
                    ...

Yorum

Ben eminim geleceğinden. Başka emin olan var mı? İnanan?
                      her zaman!
                      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Vural, hiç heveslenme bu gün mesaj falan yok ...Bence sen özel masajlarla da markaja başla...Ben sana durumu iyi olanların bildiklerimin listesini yolllayayım
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Fatih Tekkenin geleceğinden Eminim Ama Klübün Transfer teklifi yapacağından emin değilim hatta düşünmüyorumda yapacaklarını.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben Fatih ten eminim ama kulüpten değilim
                            Yahu azcık kurcalamayın dağıtmayın. Geleceğinden eminsem iki tarafıda kastediyorum ben
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• eyvallah...ben de zaten ortamı yumuşatmak için söylemiştim....kral geri gelsin posterleri meydana asmak lazım...yattara orta kesiyor...2 forvetimiz var yine top gelmiyor ...ama önceden öylemiydi...yattara atardı hop ....tam fatihin kafaya ..bizim avrupa maçlarının adamı fatih tekke..ancak hani fatihin durumu kötü çıkarsa ne olacak galiba..ben her türlü istiyorum....
                              HAMSİBALUG
                              61

Yorum

Yahu azcık kurcalamayın dağıtmayın. Geleceğinden eminsem iki tarafıda kastediyorum ben
                                Fatih ten dolayı bende eminim o zaman
                                ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X