dün gece trt1 de bir de senol günes için çok konusmasin dedi.. delirdim kardesler.. sen kimsin be..
Mahmut uslu ol, akilli ol, adam ol....
Daraltma
X
-
-
İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildidün gece trt1 de bir de senol günes için çok konusmasin dedi.. delirdim kardesler.. sen kimsin be..
ulan varya ben bu adamin....sinir...Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
mahmit usludur...La senin aklini aliriz...Anlamazsin bile...SEREFSIZ....[img]smileys/smiley7.gif[/img]İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildidün gece trt1 de bir de senol günes için çok konusmasin dedi.. delirdim kardesler.. sen kimsin be..
Saygilarimla...Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!Yorum
-
-
..[/QUOTE] mahmit usludur...La senin aklini aliriz...Anlamazsin bile...SEREFSIZ....[img]smileys/smiley7.gif[/img]
varsa alirsin olmqayan biseyi nasil alican?fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....Yorum
-
SEREFSIZ ISTE NE EDECEN DAUM LAN BERABER KOKAINI CEKMISTIR VE ONDAN SONRA DA DAHADA SACMALAMIS KÖPEK HERIF.
aRKADASLAR BU HAFTA HIC TVYI ACMADIM ,ACAR ACMAZ FENER; LAN NE OLDU , BASARI YAPMIS GIBI TV LERDE DALLANDIRIYOR,KUDURMAK ELDE DEGIL EN IYISI TVYI KAPAT .
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildibir trabzonspor'lu bütün bizanzlilara bedeldir
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
ALLAH'INA KADAR TRABZONSPOR'LUYUZ...
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!Yorum
-
AKILLI OL MAHMUT ALLAHIN SALAGI SEN KIMSIN DE BIZE ÇAMUR ATIYORSUN KENDI ÇABURLARINIZI TEZMIZLEYIN SONRA MILLETE ÇAMUR ATMAYINYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum