Mahmut uslu ol, akilli ol, adam ol....

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • My
    • 09.06.2004
    • 24548
    • Aydın

İlk olarak BADALOGLU tarafından gönderildi
    Maçtan sonra Faik Çetiner simdi Kadiköye gidiyoruz,Mutluhan'a baglaniyoruz dedi.Mutluhanda anlatmaya basladi,maçin sonunda kavga çikti.Soyunma odalarina giden koridorlarda tekme,tokat,yumruk ne ararsaniz vardi dedi.Ve sonunda da sunu dedi: ''Bne hayatimda böyle bir sey görmedim,yok birde Italya da Roma-Galatasaray maçindan sonra ayni görüntüleri görüm'' vs...anlatiyordu.Slak gibi bizde bekliyoruzki bu görüntüleri verecekler.Neden versinlerki? Orasi Avni Aker degilki!...Hatirlayin geçen sene Trabzon-D.Bakir maçinda sahaya giren salagin yüzünden üzerimizde oynanan oyunlari ve salyalari herkes gördü.Artik anlayin bu iki yüzlü medyayi.Ne gazetelerini alin,ne de bu adamlara itibar edin.

Ha bu ponpon kuyruklu Manchester tavsanlarinin müthis parlak zekalariyla almis olduu bir karar var. Ne akla hizmet ettiini anlarsiniz. Çikis tüneline ve koridorlara kamera alinmasi yassak ! Isleyen zihniyete bir bakin. Dahada önemlisi buna ses çikarmayan, çikaramamayan zihniyeti düsününde ne kadar içler acisi bir durumda olduumuzu bir anlayin.Edited by: Gölge Oyunu
    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• zanoylu
      • 29.12.2004
      • 3021
      • memur
      • Sinop

bunlarda adamim diye piyasada geziyorlarya bu da beni çildirtiyor

Yorum

• Crazy_OfLu61_
        • 29.05.2004
        • 1765

Tek kelimeyler "SEREFSIZ" sin sen maho uslu
        [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!

Yorum

• Kiraly
          • 06.07.2004
          • 110

SEvgili arkadaslar biz yaziyor biz okuyoruz degisen bir sey yok.

Zaden zamanin da aziz yildirim aciklamasini yapti. aynen söyle: TURKIYE DE TEK IYI FUTBOL OYNAMAKLA SAMPIYON OLUNMUYOR:

Artik anlayin isimizin ne denli zor oldugunu.

TS üye No:5330

Yorum

• chaky
            • 02.03.2005
            • 20

Ya abi bunlar zaten bilinen seylerdi.Fenerbahçe hakemlerin sayesinde bir sürü maç aldi.Aziz Yildirimin bu sözlerinden sonrada degisen birsey olmayacak.Fenerbahçe parayla maç almaya devam edecek.Ama Trabzonspor buna sampiyon olarak cevap verecek.TRABZONSPOR DIGERLERI GIBI MAÇ SATIN ALARAK SAMPIYON OLMAZ, HAK EDEREK SAMPIYON OLUR... Iste Trabzonsporun farki da burada...
            Biz bu yola bas koyduk...

Yorum

• Salih61
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 12.07.2004
              • 3076
              • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

"Aleyhimize Kampanya Baslatildi"
              2. Baskanimiz ve basin sözcümüz Nihat Özdemir, önlerini kesmek için baslatilan kampanyaya en güzel cevabi taraftarlarin verecegini söyledi. ?Istanbul?da oynanacak tüm lig ve kupa maçlarina seyircinin ilgi göstermesini istiyoruz. Çünkü son zamanlarda Fenerbahçe aleyhine bir kampanya baslatildi. Önümüzü kesmek isteyenlere en güzel yaniti seyircimiz verecektir. Onlara ihtiyacimiz var. Maçlara gelsinler ki hep birlikte çifte sampiyonluk yasayalim. Taraftarlarimiz stadimiza gelen misafir takim oyuncularina da hosgörülü davranmali. Çok dikkatli olmaliyiz. Destek verirken takimimiza zarar getirecek hareketlerden mutlaka kaçinmamiz gerek.

17.03.2005 10:33
              Varya o kadar çok üzüldüm ki...Yani ne olacak bu ezigin hali...Herkes (nedense)bunlarla ugrasiyor...Yazik ya...Hem de çok yazik...O kadar üzüldüm ki...Bak hiçkira hiçkira gülüyorum...Pardon agliyorum...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• İsmail Çavuşoğlu
                • 19.06.2004
                • 3181
                • KAMU
                • Bolu

bunlar kadar yüzsüz bunlar okadar utanmaz olunabilirmiki acaba yaa...
                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• My
                  • 09.06.2004
                  • 24548
                  • Aydın

Dediim gibi yüzlerinde essek derisi gerili, tükürsen Yarabbi sükür diyorlar.
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Hüda Topaloğlu
                    • 01.06.2004
                    • 868
                    • Egitim
                    • Belçika

Eski bir baslik ama anlasilan bizim Maho hala uslanmadi, geçen trt stadyumda bu zibidi konusuo, diorki "bugun sadece turkiyenin yuzde 50si sewinmedi ama yuzde 55i sevindi, çunku sadce fenerliler degil, trabzonsporlularda sevindiler."

ULAN GERIZEKALI APTAL OKUZ OLDUGUNU HERYERDE BELLI ETMESEN N'OOLCAK! ama sende haklisin bikere girmis oldun o camianin içine...

Yorum

• ozgur
                      • 19.09.2004
                      • 461

Bu Mahmut uslu bir turlu akillanmayacak, agzina bizim camianin ismini almasa uyuz oluyor herhalde. Yuzde 50ymis, sevsinler. Ya bir kere bilimsel arastirmalar halkin "%" 40nin bu isle hic ilgilenmedigini ortaya koymus durumda. Tabii fenerliler okuz oldugu icin tren uzerinde yazmadikca okuyamiyorlar ne yapsin garibanlar.

Yorum

• The Londoner
                        • 05.01.2005
                        • 1368
                        • İstanbul

Akli sira Trabzonspor taraftarinin Fener taraftarinin %10`u kadar oldugunu demeye getiriyor...
                        "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                        Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Mollasalihoğlu
                          Yönetim Kurulu
                          • 03.07.2004
                          • 18733
                          • Avukat
                          • İstanbul

akil ve mahmut uslu?

uslu uslu otur mahmut uslu
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• zinos_zon
                            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                            • 05.12.2004
                            • 464

bir trabzonsporlu olarak, mahmut uslu nam ifrazat için baslik açilmasini bile çok bulurum. kim ki o??
                            Trabzonspor asla sadece Trabzonspor degildir

Yorum

• ftunsal
                              • 03.03.2005
                              • 1613
                              • inşaat teknikeri
                              • Kastamonu

DÜN GECE SEYRETTIM BU ADAMI .UYKU SERSEMI YADA KAFASI IYI DEGILSE ;DAVARLAR NE KADAR ANLARSA FUTBOLDAN ,BU ADAM DA OKADAR ANLIYOR. NASIL YÖNETICI OLMUS?
                              fenerbahçe dünya pisliğidir..
                              her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• ftunsal
                                • 03.03.2005
                                • 1613
                                • inşaat teknikeri
                                • Kastamonu

BIR DE ; EN KIL YÖNETCI KIM YARISMASI YAPILSA FEBE LILERIN HEPSI DERECEYE GIRER AMA MURAT ÖZAYDINLI,NIHAT ÖZDEMIR VE MAHMUT USLU YU FOTOFINIS BILE AYIRAMAZ.
                                fenerbahçe dünya pisliğidir..
                                her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...