Daha bi kaç zaman önce bütün medyada tesvik primleri felan ayyuka çiktiydi. Hane taaa Antep maçina gitmeye gerek o yüzden diyorum. Ama dikkat edin hele hele son Istanbulspor'un aldii tesvik primi tantanasinda hiç ha bu sidiklilerin adi geçtimi? Herkes Istanbulspor diip durdu ama hadi alan varda veren kim? Hiç medya bunun üzerine gittimi? Alismis bu köpekler tabii her halti yiyip ses çikarilmamasina. E biri çomak sokunca bi yerlerine böyle küspesi fazla gelmis sütçü beygiri gibi böürürler. Sen ne konusuyorsun Ibrahim SAHIN, ne ortalii bulandiriyorsun. Brak kurcalama simdi isin bu taraflarini. Düzen böyle. Sen sana verilenle yetin [img]smileys/smiley7.gif[/img]Bu arada eyvah! yandik! bittik! mahvolduk! diye nara atanlar, brakin simdi bunlarida zaman kenetlenme, bu serefsizlere hadlerini bildirme zamani. Takima, onun deerlerine sahip çikma zamani!!! Cafer Abi'nin dedii gibi biz birlik beraberliimizi koruyalim feristahi gelse deviremez bizi. Yeterki bunu takima hissettirelim...
Mahmut uslu ol, akilli ol, adam ol....
Daraltma
X
-
Hadi MAHMUT USLU konustu, ILKER YASIN isimli GS yalakasi nasil programinda Ibrahim SAHIN için konustugunu BILECEEEEEEEK. gibi üstüne basa basa azarlar gibi program sunuyor, Kaninami dokundu ne oldu yalaka ILKER, BASKAN ATAY AKTUG telefonla baglaninca 90 derece dönüs yapti, birde TRABZON a yakinliktan bahsetti ,sen kimsin 30 senedir onun bunun etegini yaladin, talimat gelmis gibi tüm TV ler konuya baliklama daldilar. Demek ki tesvik var, olmazmi zaten bu topçular parayi transferde degil TESVIK den buluyorlar. Babalarida eskiden ERGUN GÜRSOY du , son yillarda yenileri çikti, MÜTEAHHIT olan kisiler ! Bu hafta GENÇLERBIRLIGI ile Fb oynayacak, tesvik primine okey diyen baskanlari var, Bizde ZIYA yi motive edekim, Fb yi yenemeyen yerli antrenör TÜRKIYE de zor is bulur onun için ZIYA FB yi yenmelisin diye gaza getirelim, Gençlerin futbolculari , hadi fb ye gol atmayan fb ye gidemez , onlara gol atin ki seneye transfer listelerine girin.
Ullan MAHMUTuslu uslu yerinde duruyordun, kazikmi battida , hemen sizin maçtan sonra açiklama yapmak ihtiyaci duydun, oltaya takildin. Medyayay yem atarak ne yapmak istedigin belli yemezler koçum bu hafta ben Gençlerbirligini motive edecegim.
SaygilarimlaTRABZONSPOR ÜYE NO:12458Yorum
-
HÜRRIYET 8 MART 2005
Vergi cezasini yediler ezeli rekabeti biraktilar

< name=examp>>
Esra Sahici BÜR
Teberrulu maç bileti gelirlerini beyan etmedikleri için Maliye Bakanligi tarafindan 12.1 trilyon liralik cezaya çarptirilan Galatasaray, Fenerbahçe ve Besiktas, Maliye?ye karsi ortak hareket etme karari aldi. Üç kulüp, cezalara itiraz için birlikte yargiya gidecek.
Yazarin (Sky-guard ) Yorumu............
SEREFSIZLER....................................
ANTI FeBe . . .(Her Zaman Her Yerde Her Sartta)
PROUD TO BE FROM TRABZONYorum
-
bu teberrulu bilet olayina çok sahit olduk.bir keresinde gs ile oynadigimiz bir maçta biletin üzrindeki fiyat çok cüzi bir rakam iken (rakamlari tam hatirlamiyorum) bagis makbuzu adi altinda aldiklari para biletin çok üstündeydi.tabi o makbuzu göstermeden de stada almiyorlardi.Yorum
-
Mahmut senin kisiligin ortada spor salonlarinda ne tür bir insan oldugunu sözlerinle ve hareketlerinde gösteriyorsun.Karekterin ortada medya önüne çikipta bosuna kürek sallama ne mal oldugun herkes tarafindan biliniyor.Sus'da ADAM sansinlar.Uslu uslu otur asagi yoksa birgün bakarsin seni oturturlar bir yerlere[img]smileys/smiley7.gif[/img]aci varmi mahmos aci aci...[b]Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gifYorum
-
tüm elestiriler bir yana, zannimca mahmut uslu'nun zeka sorunu da var. biri çikip, "cüzdanimi çalmislar" diye bagirdi, o salak da "hayir biz çalmadikk" diye feryada basladi. niye üstüne alindin saskaloz manda
)
Trabzonspor asla sadece Trabzonspor degildirYorum
-
İlk olarak zinos_zon tarafından gönderilditüm elestiriler bir yana, zannimca mahmut uslu'nun zeka sorunu da var. biri çikip, "cüzdanimi çalmislar" diye bagirdi, o salak da "hayir biz çalmadikk" diye feryada basladi. niye üstüne alindin saskaloz manda
)
[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
İlk olarak zinos_zon tarafından gönderilditüm elestiriler bir yana, zannimca mahmut uslu'nun zeka sorunu da var. biri çikip, "cüzdanimi çalmislar" diye bagirdi, o salak da "hayir biz çalmadikk" diye feryada basladi. niye üstüne alindin saskaloz manda
)
[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
-
Bence tezahurat söyle olmali...İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
sakarya maçinda taraftarlar su tezahurati yapsin
hop hop mahmut top mahmut
USLUDUR USLUDUR MAHMUT MAHMUT USLUDUR...[img]smileys/smiley2.gif[/img]Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!Yorum
-
Mahmut Uslu olmayacak..
Ilker Yasin, Faik , CNN Türk'te ki zavallilar, Kenan Onuk vb... uslu olmayacak.
Burada asalim keselim, derisini yüzelim, köprüye asalim diye yazdiniz diye hiçbiri uslu olmayacak.
uslu olmalarinin tek yolu düzenli mail, fax, mektup vs. ile protestodur.
ama kurtulus'un veri tabani fikri maalesef asip gürleyenler tarafindan pek de kaale alinmamis görünüyor.
Arkadaslar buraya ne yaziyorsaniz , direk muhataplarini da yollayin. Küfür etmeden, onlarin seviyesine inmeden ama gerektigi kadar sert bir üslupla. Bakin o zaman uslaniyorlar mi , uslanmiyrolar mi ?? Bagli bulunduklari medya gruplari tarafindan Uslu olmaya zorlanacaklardir...
Ama yilmadan , bikmadan devam....There is much fish in the sea than has ever come out of itYorum
-
İlk olarak ARAGORN01 tarafından gönderildi
Mahmut Uslu olmayacak..
Ilker Yasin, Faik , CNN Türk'te ki zavallilar, Kenan Onuk vb... uslu olmayacak.
Burada asalim keselim, derisini yüzelim, köprüye asalim diye yazdiniz diye hiçbiri uslu olmayacak.
uslu olmalarinin tek yolu düzenli mail, fax, mektup vs. ile protestodur.
ama kurtulus'un veri tabani fikri maalesef asip gürleyenler tarafindan pek de kaale alinmamis görünüyor.
Arkadaslar buraya ne yaziyorsaniz , direk muhataplarini da yollayin. Küfür etmeden, onlarin seviyesine inmeden ama gerektigi kadar sert bir üslupla. Bakin o zaman uslaniyorlar mi , uslanmiyrolar mi ?? Bagli bulunduklari medya gruplari tarafindan Uslu olmaya zorlanacaklardir...
Ama yilmadan , bikmadan devam....
Aynen katiliyorum. O baslik biraz güme gitti sanirim. Burada yazanlar bir ki kelimede orada olusturalacak mail adreslerine gönderse yeter. Aslinda bu tip açiklamalar, bunun gibi serefsiz, haysiyetsiz köpekler bizi dahada hirslandirmali. Kendi kendimize düsmektense dahada kenetlenmeliyiz. Bu yalapsap soylarina meydani bos brakmamaliyiz.!!!"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
Ibrahim Sahin için suç duyurusu!

Gaziantepspor-Trabzonspor takimlari arasinda oynanan karsilasmanin ardindan tartisma yaratacak açiklamalarda bulunan bordo mavililerin Basin Sözcüsü Ibrahim Sahin hakkinda suç duyurusunda bulunuldu..
Avukat Metin Kinacilar Gaziantep Cumhuriyet Savciligina suç duyurusunda bulunarak, Basin Sözcüsü ve Yöneticisi Ibrahim Sahin'in Gaziantepspor'a iftira attigini belirtti.
HERKES UCUZ REKLAM PESINDE [img]smileys/smiley7.gif[/img]Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...Yorum
-
Ya simdi arkadaslar biz bu adamdan kurtulamayiz ve febe yönetiminden daha onlar avrupadan kupa alacaklar onun için bunlara bi 50 sene daha katlanacaz neyse biraksin bu ayaklari o yalaka bi yerlerine dokundu herhalde benim anlamadigim ortadaki lafa ne atliyor bu demek ki bu adam bi seyler yapti ki lafi üzerine aliyor bide laflarina dikkat edin LÜTFENLI laflar kullaniyor belli ki bu adam bi yerlere mesaj yollamaya çalisiyor veya ona yaranmaya çalisiyor neyse o adama söyleyecegim laf her seye maydonoz olmasin SAYIN IBRAHIM SAHINE TESEKKÜRLERiste bu kulübün çikarlari her seyden önemlidir bize böyle yöneticiler lazim tesekkürler ibrahim sahin her zaman sizin arkanizdayiz OY TRABZON TRABZON YIK YESIL SAHALARI ÇIK YUKARI EZILSIN ISTANBUL AGALARIOnurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan BüyüktürYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum