Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Federasyon Göreve! Baros'u Görmezden Gelme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kardesim adam golu attı oyundan cıkarkende optu armasını operde normal zaten bu bizimkilerde atsın bizimklilerde opsun ben buna karsı degilim insallah bizimkilerde galip gelirde bizimkilerde oper ben nedense hep rakiplerin topcusunu boyle göruyorum biraz biz yensekte bizim topcular boyle yapsa onlar kızsa biraz super olcak
    Nasıl öpsün,nasıl çıkarken sevsin armasını taraftara bakarak.Orası Trabzon.Eğer armanı öpeceksen yalayacaksan git çıktığın zaman kenarda yat armanın üstünde yakınlaş onunla.

Sinirler gerilmiş hakem bir yandan Gs'li yavşak Baros bir yandan tribünleri tahrik ediyor.Ben yine şanslıyız diyorum iyi ki tribünlerden birisi aşşağıya atlamadı.Hak etmedi değil.(!)
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• armasını golden sonra öpmüyo çıkarken kale arkasından gidip ağız işaretinide yapıp (kiminiz görmedi galiba yavş?k bir şekilde)kale arkasına dönüp alaylı bir şekilde öptü...adam olan gölünden sonra öper normal bir şekilde çıkar...yada bizim kale arkdasını dolaşacagına gitsin kendi seyirciyle kutlasın bu düpedüz tahriktir...bizmkilerden biri yapsa acaba nolurdu çok istiyorum lig sonunda fenere gol attıktan sonra bizden bitanesi çıkarken fenerlilerin önünden geçip onlara dönüp aynı hareketi yapmasını....mademki normal diyo bazı arkdaşlar...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Baros'a bir şey olmadı. Yaser iki maç ceza yedi. Bizede 20.000 'lik bir ceza geldi.
        Buda eder ortalama 50 liradan 400 forma parası yada 4000 SMS karşılığı.Mutludurlar umarım buna sebebiyet verenler.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• yaa su gsli albayrak , su nuri albayrakin biseyi oluyormu ?
          eger oyleyse simdi biliyorum bizi neden geldiler maf ettiler
          Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• biri rizeli biri trabzonlu..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• arkadaşlar saha olayları nedeni ile 20.000 lira ceza aldık. ama gs ye verilen yada verilecek yada verilmesi muhtemel cezadan hala bir haber yok.

adamlar kırılmadık koltuk bırakmadı. onu geçtim meşale yaktılar. hani ya cezaları ???????????

Yorum

• Benim gördüğüm iki tane meşale yakmışlardı. Sinirliydim o ara sayısına çok dikkat etmedim. Benim gördüğüm koltuklar bize doğru havada uçuşuyordu. Ama file olduğunu hesaba katmamışlar ki bize tabii ki gelmedi. Biz yapsak aynılarını hemen cezayı yapıştırırlar...

Yorum

• hep aynı şey..ne zamn doğru düzgün bi federasyon geçecek başımıza....
                  Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                  Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X