Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Federasyon Göreve! Baros'u Görmezden Gelme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben çıkarırım niye çıkarmayayım ?

Her açıdan çıkarırım.

Cezasından tut. İstanbul'da oynamaya kadar...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gs'li olsam Baros'la gurur duyardım.
      Durdur yere rakip takım taraftarını tahrik eden biri ile sen gurur duymazsın abi..

Golü atıp o hareketi yapar bi futbolcu, eyvallah..
      Ama önde olan takımın oyundan çıkan oyuncusu, taraftara en yakın olduğu yerde bunu yapmaz, yapmamalı..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Baros ceza almalidir,hic bir oyuncunun rakip taraftara karsi armasini öpmeye hakki yoktur...
        Taraftari kiskirtiyor bu posizyonda, normalde ceza almalidir ama hic zannetmiyorum...

Yorum

• Çirkeflik dizboyu...Yazıklar olsun..

(UEFA)

Yorum

• adını değişşsinler İFF ligin adıda istanbul süper ligi olsun bizde rahatlıyalım onlarda

Yorum

• Baros'a ceza verirlermi bilemiyorum.
              Gönlümden geçen belli.

Beni ilgilendiren; her defasında bu tahrik oyununa gelen sevgili taraftarıma bir küçük ceza kesileceğinin kesin olması.
              Hesabınıda şöyle yapıyorum.
              Kaç adet forma satışına denktir.
              Kaç SMS.
              Kaç dergi.

*

Ne oldu?

Tahrik olduk.

Ne yaptınız?

Cisim attık,sap attık.

Peki.
              En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 09:43.

Yorum

• Amateme yatırmak lazım bu bağımlıları.
                Tahrik bağımlısı diyeceğim bundan sonra.

Otokontrol özürlü vatandaşlar.
                Yaptığının sonuçlarının nereye varacağını hiçbir zaman hesab etmeyen tipler.

Sonuç tahrik olduk.
                Tecavüz de mübâh mıdır tahrik olunca?
                Olmayın efendim.

Yolda kendine yan gözle bakıldığını düşünüp adam vuran sığırlardan ne farkımız kaldı?
                Hiç...

Tahrik oldular.

Ben de oldum bu sopaların atılmasından sonra.
                Gelip kafanızı yarayım mı?

Ekmeğin üzerine tereyağı niyetine sürülecek akıl olacak insanda en azından.

Yorum

• Olcay abi biz böyleyiz, değiştiremeyiz kendimizi. Haa doğru mu yapıyoruz, değil tabiki.

Ama bir de şu var. Sahadan kendi kulübenin önünden çıkmak varken, atletizm pistini dolaşarak Gs formasını öpmek te neyin nesi. Amaç belli burda, tahrik etmek.

Yaklaşık 1-1.5 sene önce Trabzonun Vakıfbank şubesine reklam amaçlı Fb bayrağı asılmıştı. ''Ne var bunda'' dediğimde ise kıyamet kopmuştu. Böyleyiz biz işte

Baros Türkiye'ye yeni gelmiş ama futbolun pisliğini çok çabuk aşılamışlar ona.
                  ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                  "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Sahaya bişey atmadığımız sürece sorun yok.
                    Buna bedenimizde dahil.

Yorum

• Vallahi oturduğunuz yerden tahrik olmayacaksınız demek kolay oluyor. Maçtan dolayı sinirler zaten gergin, salatalık önümüzden armasını öpe öpe (eminim ki kulüp aşkındandır) geçiyor, bir de parmak hareketleri yapmaya başlıyor. Sopa denilen şeyin de 30 cm uzunluğunda 2 pipet çapında pipet parçaları olduğunu da ekleyelim.
                      En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 12:25.
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Sizler cok önceye Yattara'nın ilk Lig Macina götüreyim..Konyaspor maci Yattara Golunu attiktan sonra ki sevincine hakem 2.sarı kartı verip Yattara'yı oyundan ihrac etmişti..
                        Gelelim bugüne Baros yine aynı şekilde karşı takımın taraftarina karşı hareketler yapıyor...peki ceza?
                        Trabzonspor'un savunması isteniyor??
                        Peki baros??
                        Haksızmıyız..?
                        Biz yürümedik mi TFF ye...Siz Böyle Yaparsanız TFF ile kalmaz bu....Bizim Oyunlara Karnımız tok...
                        Biz Burdayız Yüreğimizle
                        Peki Sizin Delikanlılığınız NEREDE?
                        Biz İnandik 7 ye....

Yorum

• Hırsızın hiç mi suçu yok derler savunmamızı isteyen at gözlüklülerine..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Baros'a bir şey olmadı. Yaser iki maç ceza yedi. Bizede 20.000 'lik bir ceza geldi.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baros'a bir şey olmadı. Yaser iki maç ceza yedi. Bizede 20.000 'lik bir ceza geldi.
                              Ucuz yırtmışız
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• kardesim adam golu attı oyundan cıkarkende optu armasını operde normal zaten bu bizimkilerde atsın bizimklilerde opsun ben buna karsı degilim insallah bizimkilerde galip gelirde bizimkilerde oper ben nedense hep rakiplerin topcusunu boyle göruyorum biraz biz yensekte bizim topcular boyle yapsa onlar kızsa biraz super olcak
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X