gs nin o kadar sakat futbolcusu oldugundan asla ceza veremezler, yürek yok ceza vermek icin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Federasyon Göreve! Baros'u Görmezden Gelme
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz kimi kime sikayet ediyoruzki, hepsi ayni pislikSadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
PFDK savunmamızı istedi
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu kulübümüze göndermiş olduğu yazıyla savunma talebinde bulundu.
Yazıda; 15 Mart 2009 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynadığımız Galatasaray maçının başlamasıyla birlikte Maraton Tribünü’nde oturan yaklaşık 200, 17. dakikada Açık B Kale Arkası Tribünü’nünden yaklaşık 20 taraftarlarımızın maytap yaktığı, müsabakanın 42. dakikasında Açık A Kale Arkası Tribünü’nde 20 adet, 46. dakikada B Kale Arkası Tribünü’nde 13 adet bayrak sopası atıldığı, maçın 61. dakikasında ise Maraton Tribünü’nde yer alan taraftarlarımız tarafından balon uçurulduğu, yaklaşık 300 adet maytap yakıldığı, aynı dakika içerisinde B Kale Arkası Tribünü’nde yaklaşık 150 adet maytap yakıldığı, aynı tribünden çok sayıda konfetinin ve açılmayan rulonun sahaya atıldığı, atılan bu maddeler sebebiyle oyunun 2 dakikada durduğu belirtildi.
Yazıda ayrıca; müsabakanın 78. dakikasında Galatasaraylı Milan Baros’a tribünlerden 25 adet bayrak sopası atıldığı iddia edildi. Ayrıca müsabakanın elektrik kesintisi nedeniyle 7 dakika durduğuna da işaret edildi. Bu nedenle PFDK tarafından 2 gün içinde savunmamızın gönderilmesi istendi.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz kimi kime sikayet ediyoruzki, hepsi ayni pislik
ayrıca
mustafa özdemir: haftaya seyircisiz oynayağız galiba
hiç şaşırmadım nedense
belki 2 bilemedin 3 hafta ceza verirler bize ama baros a hiç bi halt olmaz savunma bile isteyemezlerUfacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
Geçmişe Dönelim
Ömer sadece bu hareketi yaptı diye 2 maç ceza almadımı ?
Tümer atılan su bardaklarını alkışladı diye 1 maç ceza almadımı ?
Bizden savunma alsınlar eyvallah.Ama Geçmişte bir çok örneği olduğu ve üsttede 2 örneğini verdiğim gibi BAROS ada ceza versinler.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
bu son iki resim süper iki örnek... helal olsun sana dostum
sadece bu iki resme ve verilen cezaya bakarak ben barosa 1-2 mac ceza verirdim... sadece ben degil HERKES...
ama nerde özgenerde o yürek...
hem onu bunu sallayin dostlarda bu carlos serefisizi zamaninda hakeme su dökdü, gecende manyak isareti yapti nerde ceza ??
haaa yoook bunlar yabanci... bunlar dokunulmaz...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
çok değil. gecen haftada emre taraftarı kışkırtmıştı. Gsliler spor sielerinde yaygarayı koparmıştı taraftarı kışkırtıyor diye.
Baroş ne yaptı. taraftara dönerek formasını öptü. Taraftarda eline geceni ona fırlattı(taş gelmediğine dua etsin).. oOlayda dikkat ceken bir nokta varki, Baroş elleriyle kollarıyla kendine kalkan yapmaya calışıyorken, yüzüne acı ifadeleri veriyorken(!!!), yanındaki 2 görevli gayet doğaldı, sanki bişey yokmuş gibi...En son İsmail ALİOĞLU tarafından düzenlendi; 17.03.2009, 21:15.
Yorum
-
Galatasaray'a yakışmayan bir sürü adam var. Milan Baros da yakışmıyor, Olacak şey değil! Trabzon maçında Milan Baros sarı kartı görene kadar çırpındı. Böyle bir şey olmaz. Bu kadar sorumsuz bir Galatasaray takımı hiç görmedim. Takımın yarısı sakatken sahada olanların bu kadar başı boş oynamaları inanılır gibi değil.
Hıncal Uluç
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslına bakarsan 1 maç seyircisiz oynama taraftarı biraz titretir sonraki maçta da etkili olur derim@tsmustafakemal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum