istanbul takimlari neden hic 15 oynamiyor onlarin taraftari taraftarda bizimkiler degil mi. Bunlar sonra cikar birde biz bütün takimlara ayni esitte tavraniyoruz. Ozaman oynadigimiz o 3 eziklere karsida 15 de oynansin haksiz rekabete bir son verilsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 25. Hafta Programı Açıklandı. G.Antep Maçının Saati Değişmedi.
Daraltma
X
-
Bence hep beraber mail yağmuruna tutalım. Madem önce oluyordu sonra neden değişti? Ben mail.atıyorum. Siz de atın.
mailto:tff@tff.orgTrabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
önce;
İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoh be sonunda.neydi o öyle 15:15
İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoh be dedik ama aynı saatte bjk maçı da var ne anladım ben bundan.bizim maçı izleyemeyeceksem ne anlamı kaldı değişikliğin.tepki gösterelim maçı eski saatine alsınlarKazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
federasyon sıkıysa fb nin kendi sahasında bir macını saat üçte yayınlasın bakalım yayınlayabiliyormu yok onlarda cesaret yok varsa yoksa trabzon ve sivas maçları çünkü bütün kurullar aziz yıldırımın elinde istediği gibi yönlediyor yoksa bu seneki hakem hataları bu kadar çok olaçaktikide o federasyon yerinde turaçaktı hiç mümkün değil şimdi sorarım size bu zamana kadar federasyona ne teklif ettikde yerine gedirtiler hiçbirşey ama fenerin her itiraz ettiklerinin % 80 ni kabul ediliyor kabul edilmeyenler küçük şeyler.sahasında bıçaklı taraftar var millete saldırıyor dile getiren yok carlos resmen hakemlerlen kafa buluyor ne hakemler ne federasyon ceza verebiliyor.ama küçük para cezaları olunca itiraz yapıyorda federasyon kabul etmiyor.yesinler sizi uyanıklar millet aptal ya yiyor bunları.....imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...
Yorum
-
25. Hafta Programı Açıklandı
Turkcell Süper Lig 25. Hafta Programı
20 Mart 2009 Cuma
20:00 Bursaspor - Fenerbahçe (Bursa Atatürk Stadı)
21 Mart 2009 Cumartesi
13:30 Büyükşehir Belediyespor - Konyaspor (Atatürk Olimpiyat Stadı)
13:30 Hacettepe - Antalyaspor (19 Mayıs)
13:30 Kayserispor - Ankaragücü (Kadir Has)
13:30 Kocaelispor - Ankaraspor (İsmetpaşa)
15:15 Gaziantepspor - Trabzonspor (Kamil Ocak)
19:00 Sivasspor - Beşiktaş (4 Eylül)
22 Mart 2009 Pazar
13:30 Gençlerbirliği - Denizlispor (19 Mayıs)
19:00 Galatasaray - Eskişehirspor (Ali Sami Yen)
Dünya Kupası Grup Elemeleri
28 Mart 2009 Cumartesi
23:00 İspanya - Türkiye (Santiago Bernabeu)
1 Nisan 2009 Çarşamba
21:00 Türkiye - İspanya (Ali Sami Yen)En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 15:17.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyın 22 'sinde gündüz saatine alıyım demesinlerde , ne yaparlarsa yapsınlar .
Bu arada bu haber resmi site harici bir yerde gündeme geldi mi ?
Hayır.
.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig başladığından beri sivas kendi sahasında gece maçı yaptımı hiç????
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum