Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25. Hafta Programı Açıklandı. G.Antep Maçının Saati Değişmedi.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iki maçı aynı saatte yapmazlar saatler oynar.
    ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
    ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar LigTv'nin bizim maçı vermeme gibi bir durumu o-la-maz .
      Telaş yapmayın .

Sivas maçı 15.15'e alınabilir .
      Sivas 'ın havası malum .

Alınmazsada iki ayrı kanaldan verilir maç .

O hafta Sivas .-Bjk maci var diye biliyorum
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O hafta Sivas .-Bjk maci var diye biliyorum
        Evet , Sivas-Bjk maçı var .
        Büyük ihtimalle o maç 15.15 'e alınacaktır .

Alınmazsada , digitürk iki kanaldan yayın yapar .
        Yayınlanmaması diye bir durum olmaz .

Yorum

• Arkadaşlar maç saati değiştiğine göre bu başlıkta olması istenen şey olmuştur.

Müsaadenizle başlığı kilitliyorum.

Yorum

• Maç saati değişikliği iptal edildi arkadaşlar.
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Takımımızın ligin 25. haftasında 21 Mart 2009 Cumartesi günü Gaziantep'de Gaziantepspor'la oynayacağı maçın saatinin 15.15'ten 19.00'a alındığı yönündeki bildiri iptal edildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşmanın başlama saati daha önce belirlendiği gibi 15.15 olacak.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Dalgamı geçiyolar.
                Ayriyetten 15:15 ne yahu 15:00 yap bari ççç ççç
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• hali sahayi arayip hangi saatler bos der gibi

Yorum

• ben federasyona mail attım alay mı geçiyorsunuz diye eğer sizde atarsanız belki ilerki maçlarda işe yarayabilir
                    YOU WİLL NEVER WALK ALONE!!!

Yorum

• TFF'nin sitesinde zaten böyle bir açıklama yoktu baktığımda. Bizim klüb habercisinin kafasına göre yayınladığı bir haber oldu..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• La havle..
                        Bu nedir yahu ?.. Basacam bu federasyonu sonunda..
                        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Dünyanın hiç bir futbol ülkesinde böyle bir çiftte standar yoktur eminim. Tamam şampiyonluğa oynayan 5 takım var 3 yayın günü var ozaman 2 takım tabiki gündüz oynayacak. İyide kardeşim bu iki takım hep mi Sivas ile Trabzon olacak bu allah emrimi. Ben soruyorum yönetime ve tff'ye trabzonda kombine alan esnaf çalışan iki haftadır stada gidip takımını izliyemiyor. İstanbulda 'ki çalışanlarda 4 haftada sadece 1 yada 2 maçını tvden izliyor. Nedir bu trabzonspor'a ve taraftarına yapılan haksızlığın nedeni ? LigTv reytingimidir ?
                          Yönetimimiz artık attığmız maillere "yayıncı kuruluşun isteği ile maç saatleri belirleniyor biz birşey yapamayız" diye cevap atmayı bırakıp trabzonspor'un haklarını aramaya başlasınlar, herzaman yapılacak birşeyler vardır. Ben takımımın maçını tv'den de olsa izlemek istiyorum.
                          “Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Böyle çifte standart görülmemiştir herhalde.Niye hep biz gündüz oynamak zorunda kalıyoruz anlamak mümkün değil.
                            Colmandante

Yorum

• bende şimdi tff ye mail attım ama ne kadar umurlarında olur onu bilemem dalga geçiyorlar bizimle ya
                              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                              #20 COLMAN

Yorum

• bu lig tv nin isidir.serefsiz sansal büyüka nin isidir.
                                iho istifa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X