Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 25. Hafta Programı Açıklandı. G.Antep Maçının Saati Değişmedi.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tuğba ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gaziantepspor Maçının Saati Değişti

Takımımızın ligin 25. haftasında 21 Mart 2009 Cumartesi günü Gaziantep'de Gaziantepspor'la oynayacağı maçın daha önce 15.15 olarak açıklanan saati değişti. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre karşılaşmanın başlama saati 19.00 olarak belirledi.

Resmi Site alıntı.

çok iyi bir haber oldu bu
    Hele şükür..
    Demekki olabiliyormuş değilmii...
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İyi oldu ya..
      C.tesi günleri bazen işler uzuyor izleyemiyorduk...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Bizim içinde çok iyi oldu.Akşam saatine denk gelmesiyle stada bizle gelecek 3-4 kişi daha oldu
        Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• oh be dedik ama aynı saatte bjk maçı da var ne anladım ben bundan.bizim maçı izleyemeyeceksem ne anlamı kaldı değişikliğin.tepki gösterelim maçı eski saatine alsınlar
          Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
          Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            oh be dedik ama aynı saatte bjk maçı da var ne anladım ben bundan.bizim maçı izleyemeyeceksem ne anlamı kaldı değişikliğin.tepki gösterelim maçı eski saatine alsınlar
            Tam laz işi oldu.

Kardeşim biz daha önce de gündüz maçı oynadık, kazandık da. Gökhan o golleri atamadıktan sonra 21:45'de de başlasa yenemezsin maçı.

Olan bizim gibi dışardaki taraftara oldu. İzleyemeyeceğiz maçı..
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• hicte iyi olmadi, ayni gün sivas-bjk macida saat 19da

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hicte iyi olmadi, ayni gün sivas-bjk macida saat 19da
                O öne veya geri alinir
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• çok iyi oldu bu değişiklik.Ama içerdeki maçları da 19.00 da oynamalıyız

Yorum

• ben kafayi yerim bizim maci göstermezseler .. cimbom macindan sonra taaa kocaman iki hafta sonra izleyebilecez

Yorum

• Ligtv gene vermez bizim maci ozaman,olan gene bize oldu izleyemeyecegiz...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakın Hacettepe maçıda Cumartesi ve gündüz olursa kıyamet kopar ona göre

Hacettepe maçı pazar günü olmak zorunda!!
                        Cumartesi veya pazar olsun sorun değil ama gündüz olmalı ki gidebilelim
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O öne veya geri alinir

hic bisey yapmazlar

Yorum

• vay be değişti yani
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaşlar LigTv'nin bizim maçı vermeme gibi bir durumu o-la-maz .
                              Telaş yapmayın .

Sivas maçı 15.15'e alınabilir .
                              Sivas 'ın havası malum .

Alınmazsada iki ayrı kanaldan verilir maç .

Yorum

• bence sivas maçını 15:15'e alırlar, soğuk iklim olduğu için.
                                Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                                Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                                WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X