İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gs Maçını Trabzon Şöleninde İzleyelim..
Daraltma
X
-
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
-
Bu başlık bu tartışmanın yeri değil ama yinede cevap vericem..
Karadeniz kirlenmez kirletilemez buna kimsenin gücü yetmez...
İsmini Trabzonspor'la yakıştıramadığınız sanatçı'nın karadenizli olduğunu unutuyorsunuz sanırım..
Ya'da Rize'li oluşu rahatsız ediyor sizi sanırım...
Gerek yok böyle söylemlere ayrımcılık yapmayın...
Mesajınız kabak gibi ortada.Bmn|BursaTrabzonspor'lular Birliği''Rize'li Trabzonspor'lular''
Yorum
-
İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlık bu tartışmanın yeri değil ama yinede cevap vericem..
Karadeniz kirlenmez kirletilemez buna kimsenin gücü yetmez...
İsmini Trabzonspor'la yakıştıramadığınız sanatçı'nın karadenizli olduğunu unutuyorsunuz sanırım..
Ya'da Rize'li oluşu rahatsız ediyor sizi sanırım...
Gerek yok böyle söylemlere ayrımcılık yapmayın...
Mesajınız kabak gibi ortada.
lütfen bakın benim ağzımdan en ufak bir şekilde "Ya'da Rize'li oluşu rahatsız ediyor sizi sanırım..." ifadesini yazmanıza sebep olacak bir şey çıktı mı? Yani olayı nasıl oluyor da başka mecralara çekiyorsunuz anlayamıyorum. Gerçekten ithamınızdan dolayı sizi kınıyorum. Karadeniz kirlenmez evet bu doğru ama kirletme çabaları içinde olanlar olacaktır işte ben de bu kirletme çabalarında olanlardan uzak duralım diyorum.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelütfen bakın benim ağzımdan en ufak bir şekilde "Ya'da Rize'li oluşu rahatsız ediyor sizi sanırım..." ifadesini yazmanıza sebep olacak bir şey çıktı mı? Yani olayı nasıl oluyor da başka mecralara çekiyorsunuz anlayamıyorum. Gerçekten ithamınızdan dolayı sizi kınıyorum. Karadeniz kirlenmez evet bu doğru ama kirletme çabaları içinde olanlar olacaktır işte ben de bu kirletme çabalarında olanlardan uzak duralım diyorum.
Kimden uzak durup durmayacağımız sizi ilgilendirmez...
Kınıyormuş.Bmn|BursaTrabzonspor'lular Birliği''Rize'li Trabzonspor'lular''
Yorum
-
İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında siz hiç bir şey demeseniz daha iyi olur...
Kimden uzak durup durmayacağımız sizi ilgilendirmez...
Kınıyormuş.
Neyi söyleyip neyi söyleyemeyeceğimin kararını bırakın da ben vereyim. Ben ismail türüt ün ideolojisinin takımımızdan uzak tutulması gerektiğini söyledim, ne Rize'li insanlara ne de başka bir yerli insanlara en ufak bir şey söylemedim. Sizin algılarınız sanırım verilerden bağımsız olarak çalışıyor aksi halde hiç imasında bile bulunmadığım bir şeyle beni suçlamazdınız.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Yav ne alaka ya İsmail türüt, ideoloji,ve Trabzonspor nasıl bir bağlantı bu...
İsmail türüt sevmiyor ve dinlemiyorum derseniz anlarım...
Ama sizin bu başlıktaki vermek istediğiniz mesajı hala anlamış değilim...
Tek derdim TRABZONSPOR.Bmn|BursaTrabzonspor'lular Birliği''Rize'li Trabzonspor'lular''
Yorum
-
İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav ne alaka ya İsmail türüt, ideoloji,ve Trabzonspor nasıl bir bağlantı bu...
İsmail türüt sevmiyor ve dinlemiyorum derseniz anlarım...
Ama sizin bu başlıktaki vermek istediğiniz mesajı hala anlamış değilim...
Tek derdim TRABZONSPOR.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi niyetinize hayranım bende tüm iyi niyetimle hayırlı geceler diliyorum...
Ama eleştiri'lerinizde daha ılımlı olmanzı bir renkdaş olarak acil'en tavsiye ediyorum.
ne diyeyim hiç aklımın ucundan geçirmediğim bir şeyle suçlandım ama eminim ki yazılanları okuyan arkadaşlar sizin gibi düşünmeyecektir bu konuda. yine de yaşınıza olan saygımdan ötürü hayırlı geceler diliyorumSiyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Çetin,
Senin söylemek istediğini ve içinden geçenleri çok iyi anlıyorum,hakta vermiyor değilim ama şunuda unutmamak gerekirki İsmail TÜRÜT bir çok Trabzonludan daha çok Trabzonsporludur
Malum olaydan sonra hatırlarsan uzun sokakta kafasında beyaz bereli insanlardan geçilmediği gibi İsmail TÜRÜT te bir şarkı yapmış ve okumuş,doğrumu yapmış,tabiiki hayır...
Unutmayalımki o simge bere o zaman kaptan hüseyininde kafasındaydı ama bugün Hüseyin Trabzonsporun kaptanı
Şahin,
Çetin,İsmail TÜRÜT'ü Rizelidir diye eleştirecek en son kişilerden biridir,sanırım sen yanlış algıladın,çetinde izah etmiş zaten
Bu arada başlığı açanda cezalıymış,haliyle başlığın selameti açısından başlıkla alakası olmayan mevzulara girmesek ve konuyuda burda kapatsak diyorum,ben dahilSon ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Konuyu daha önce gerekli başlık altında paylaşmıştım zaten arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar,
Federasyonun gençliğinin siyaset ve ideolojisi Karadeniz ve Türkiyemiz üzerinedir.
Partiler ülkeye hizmet etmek için vardır.
Bu siyasi dönemde karadenizliyi temsil eden belediye başkan adaylarımızı ve meclis üyelerimizi
iyi değerlendirip hakeden insanlarsa desteklemek boynumuzun borcudur.
Bu gecenin siyasi hiçbir içeriği yoktur.
Amacı Trabzonlu, Karadenizli ve Trabzonsporlu gençleri biraraya getirmektir.
Katılan sanatçılar seçilirken özellikle hepsi Trabzonlu seçilmemiştir, rizeli sanatçılara da yer verilmiştir
bunda amaç karadeniz birlikteliğinin sağlanmasıdır.
Biz Trabzonlular olarak tüm karadenizli hemşerilerimizi seviyoruz ve hepbirlikte resmi kurumlar altında birleşip
sesimizi resmi olarak kitle olarak gereken
makamlara daha iyi duyurulabileceğini savunuyoruz.
STK'lar insanların sorunlarını devlete iletmek için vardır.
Federasyonumuzun resmi web sayfasından kurumumuz hakkında bilgi edinebilirsiniz.
www.trabzon.org.tr
Saygılarımla...
Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum