Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gs Maçını Trabzon Şöleninde İzleyelim..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs Maçını Trabzon Şöleninde İzleyelim..

Arkadaşlar daha çok erken ama biletler sınırlıymış ondan dolayı şimdiden haber vermek istedim.

Trabzon dernekler birliği kış şöleni düzenliyor. Geceye İSMAİL TÜRÜT, ONAY ŞAHİN YUSUF CEMAL KESKİN, SEYFETTİN ÇAKIRAL gibi bir çok ünlü sanatçılar katılıyor.

Eğlence 5 te başlıyor. Gecede dev ekran kurulup trabzonspor - gs maçı izlenecek.

Biletler 20 tl .
    yer : bahçelievler NECİP FAZIL KISKAKÜREK kültür merkezi.

15 mart pazar saat 17:00

inadına BORDO & MAVİ ....

bahcelievler bana cok ters renktaş ben maltepede otryrm gelmem 1 saat ama gelebilrsem gelirim

Yorum

hadi bakalım ozmanda siz sallayın istanbulu

Yorum

Uzak degılmıs Insallah orada olmaktan mutluluk duyarız
        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

arkadaşlar artık uzak diye bir şey yok artık metrobüs var atlayın metrobüs ee bakırköy incirli de iniyorsun yürüme bile gitersin
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

evet arkadaşlar bir zahmet ilgi gösterelim böyle organizasyonlara.... Organizasyonların devamlılığı için önemli bir durum...
            zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

İsmail Türüt ile takımımızın anılmasını istemiyorum kendi adıma konuşmam gerekirse. Yine de herkese iyi eğlenceler.
              Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İsmail Türüt ile takımımızın anılmasını istemiyorum kendi adıma konuşmam gerekirse. Yine de herkese iyi eğlenceler.

Nedenmiş o açıklarmısın bilmediğim ne ve neyi kaçırmışım ''Türüt'' hakkında merak ediyorum...

Umarım cevap'lıyacaksın.
                Bmn|Bursa
                Trabzonspor'lular Birliği
                ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nedenmiş o açıklarmısın bilmediğim ne ve neyi kaçırmışım ''Türüt'' hakkında merak ediyorum...

Umarım cevap'lıyacaksın.

Cevaplarım tabi ki, kendisinin yansıttığı değerler ortadayken ve kulübümüze her zaman bu değerler hakkında çamur atılmaya çalışılırken bir Trabzon etkinliğinde kendisinin olmamasını istemek sanırım nüfus cüzdanında Trabzon yazan biri olarak kişisel hakkım olsa gerek?
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Cevaplarım tabi ki, kendisinin yansıttığı değerler ortadayken ve kulübümüze her zaman bu değerler hakkında çamur atılmaya çalışılırken bir Trabzon etkinliğinde kendisinin olmamasını istemek sanırım nüfus cüzdanında Trabzon yazan biri olarak kişisel hakkım olsa gerek?
                    Ben bir şey anlayamadım,anlayan biri çıkarsa beni'de aydınlatırsa sevinirim.
                    Bmn|Bursa

Yorum

İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben bir şey anlayamadım,anlayan biri çıkarsa beni'de aydınlatırsa sevinirim.
                      hangi kısmını anlamadığını söylersen yardımcı olabilirim.

Yorum

hangi kısmını anlamadığını söylersen yardımcı olabilirim.
                        kendisinin yansıttığı değerler ortadayken ve kulübümüze her zaman bu değerler hakkında çamur atılmaya çalışılırken bir Trabzon etkinliğinde kendisinin olmamasını istemek sanırım nüfus cüzdanında Trabzon yazan biri olarak kişisel hakkım olsa gerek?

Anlıyamadım.
                        Bmn|Bursa

Yorum

Bende anlamadım.İsmail Türüt hangi değerleri yansıtıyomuş.
                          Özkan SÜMER

Yorum

katiller için şarkı söyleyip karadenizin adını kirletmesinden bahsediyorum.

Yorum

Tahmin etmiştim.

Trabzon'a çamur atılmayı anlarımda Trabzonspora bu konu yüzünden çamur atıldığına hiç rastlamadım.
                              Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X