Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gs Maçını Trabzon Şöleninde İzleyelim..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tahmin etmiştim.

Trabzon'a çamur atılmayı anlarımda Trabzonspora bu konu yüzünden çamur atıldığına hiç rastlamadım.
    federasyona yaptığımız yürüyüşü hatırlayalım ve hemen sonrasında basında çıkan haberleri.. ilgilenir misiniz bilmem ama inetrnette insanların bir şeyler paylaştıkları sözlükler ya da futbol forumlarında da bolca bu konularda maalesef yaftalanıyoruz. benim söylemek istediğim bu.
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Bu başlık bu tartışmanın yeri değil ama yinede cevap vericem..

Karadeniz kirlenmez kirletilemez buna kimsenin gücü yetmez...

İsmini Trabzonspor'la yakıştıramadığınız sanatçı'nın karadenizli olduğunu unutuyorsunuz sanırım..
      Ya'da Rize'li oluşu rahatsız ediyor sizi sanırım...
      Gerek yok böyle söylemlere ayrımcılık yapmayın...
      Mesajınız kabak gibi ortada.
      Bmn|Bursa
      Trabzonspor'lular Birliği
      ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

İsmail Türüt ve Volkan Konak karadeniz müziğinin en iyi temsilcileridir bana göre.

İsmail Türüt'ün huyudur siyasi ya da ideolojik şarkılar yapmak.Bu tür konulara burnunu sokmasından nefret ediyorum.
        Ama pire içinde yorgan yakılmaz.
        Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu başlık bu tartışmanın yeri değil ama yinede cevap vericem..

Karadeniz kirlenmez kirletilemez buna kimsenin gücü yetmez...

İsmini Trabzonspor'la yakıştıramadığınız sanatçı'nın karadenizli olduğunu unutuyorsunuz sanırım..
          Ya'da Rize'li oluşu rahatsız ediyor sizi sanırım...
          Gerek yok böyle söylemlere ayrımcılık yapmayın...
          Mesajınız kabak gibi ortada.

lütfen bakın benim ağzımdan en ufak bir şekilde "Ya'da Rize'li oluşu rahatsız ediyor sizi sanırım..." ifadesini yazmanıza sebep olacak bir şey çıktı mı? Yani olayı nasıl oluyor da başka mecralara çekiyorsunuz anlayamıyorum. Gerçekten ithamınızdan dolayı sizi kınıyorum. Karadeniz kirlenmez evet bu doğru ama kirletme çabaları içinde olanlar olacaktır işte ben de bu kirletme çabalarında olanlardan uzak duralım diyorum.
          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lütfen bakın benim ağzımdan en ufak bir şekilde "Ya'da Rize'li oluşu rahatsız ediyor sizi sanırım..." ifadesini yazmanıza sebep olacak bir şey çıktı mı? Yani olayı nasıl oluyor da başka mecralara çekiyorsunuz anlayamıyorum. Gerçekten ithamınızdan dolayı sizi kınıyorum. Karadeniz kirlenmez evet bu doğru ama kirletme çabaları içinde olanlar olacaktır işte ben de bu kirletme çabalarında olanlardan uzak duralım diyorum.
            Aslında siz hiç bir şey demeseniz daha iyi olur...
            Kimden uzak durup durmayacağımız sizi ilgilendirmez...
            Kınıyormuş.
            Bmn|Bursa

Yorum

Aslında siz hiç bir şey demeseniz daha iyi olur...
              Kimden uzak durup durmayacağımız sizi ilgilendirmez...
              Kınıyormuş.

Neyi söyleyip neyi söyleyemeyeceğimin kararını bırakın da ben vereyim. Ben ismail türüt ün ideolojisinin takımımızdan uzak tutulması gerektiğini söyledim, ne Rize'li insanlara ne de başka bir yerli insanlara en ufak bir şey söylemedim. Sizin algılarınız sanırım verilerden bağımsız olarak çalışıyor aksi halde hiç imasında bile bulunmadığım bir şeyle beni suçlamazdınız.

Yorum

Yav ne alaka ya İsmail türüt, ideoloji,ve Trabzonspor nasıl bir bağlantı bu...
                İsmail türüt sevmiyor ve dinlemiyorum derseniz anlarım...
                Ama sizin bu başlıktaki vermek istediğiniz mesajı hala anlamış değilim...
                Tek derdim TRABZONSPOR.
                Bmn|Bursa

Yorum

Yav ne alaka ya İsmail türüt, ideoloji,ve Trabzonspor nasıl bir bağlantı bu...
                  İsmail türüt sevmiyor ve dinlemiyorum derseniz anlarım...
                  Ama sizin bu başlıktaki vermek istediğiniz mesajı hala anlamış değilim...
                  Tek derdim TRABZONSPOR.
                  Yahu yazdığım mesaj o kadar açık ki daha nasıl açıklanır ben de bilmiyorum. Diyorum ki katiller için şarkı yazıp, bununla bir kesime şirin görünme havasında olan ve buna Karadeniz gibi adamının gerçek adam olduğu bir coğrafyayı da katan birinin kulübümüzle anılmasını istemiyorum. Kendisinin Rize'li olması, Bayburt'lu olması oralı buralı olması beni ilgilendirmez zaten böyle bir ayrım neden yapayım? Sanırım Rize'li olduğunuz için benim söylemimi yanlış anladınız diyeyim tüm iyi niyetimle, daha ne diyeyim zaten.

Yorum

O gecenin Trabzonsporla bir alakası yok.Sadece maçla aynı saatlere denk geldiği için maç yayınıda yapılacak.Olay budur.
                    Özkan SÜMER

Yorum

İyi niyetinize hayranım bende tüm iyi niyetimle hayırlı geceler diliyorum...

Ama eleştiri'lerinizde daha ılımlı olmanzı bir renkdaş olarak acil'en tavsiye ediyorum.
                      Bmn|Bursa

Yorum

İyi niyetinize hayranım bende tüm iyi niyetimle hayırlı geceler diliyorum...

Ama eleştiri'lerinizde daha ılımlı olmanzı bir renkdaş olarak acil'en tavsiye ediyorum.

ne diyeyim hiç aklımın ucundan geçirmediğim bir şeyle suçlandım ama eminim ki yazılanları okuyan arkadaşlar sizin gibi düşünmeyecektir bu konuda. yine de yaşınıza olan saygımdan ötürü hayırlı geceler diliyorum

Yorum

Çetin,
                          Senin söylemek istediğini ve içinden geçenleri çok iyi anlıyorum,hakta vermiyor değilim ama şunuda unutmamak gerekirki İsmail TÜRÜT bir çok Trabzonludan daha çok Trabzonsporludur
                          Malum olaydan sonra hatırlarsan uzun sokakta kafasında beyaz bereli insanlardan geçilmediği gibi İsmail TÜRÜT te bir şarkı yapmış ve okumuş,doğrumu yapmış,tabiiki hayır...
                          Unutmayalımki o simge bere o zaman kaptan hüseyininde kafasındaydı ama bugün Hüseyin Trabzonsporun kaptanı

Şahin,
                          Çetin,İsmail TÜRÜT'ü Rizelidir diye eleştirecek en son kişilerden biridir,sanırım sen yanlış algıladın,çetinde izah etmiş zaten

Bu arada başlığı açanda cezalıymış,haliyle başlığın selameti açısından başlıkla alakası olmayan mevzulara girmesek ve konuyuda burda kapatsak diyorum,ben dahil
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Bende bu konu'nun kapatılmasından yanayım.
                            Bmn|Bursa

Yorum

arkadasım ıyı guzel yazmısında bıletlerı nerden alıyoruzz konuyu acanda cezalı nerden ogrenıcezz
                              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Konuyu daha önce gerekli başlık altında paylaşmıştım zaten arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar,
                                Federasyonun gençliğinin siyaset ve ideolojisi Karadeniz ve Türkiyemiz üzerinedir.
                                Partiler ülkeye hizmet etmek için vardır.
                                Bu siyasi dönemde karadenizliyi temsil eden belediye başkan adaylarımızı ve meclis üyelerimizi
                                iyi değerlendirip hakeden insanlarsa desteklemek boynumuzun borcudur.
                                Bu gecenin siyasi hiçbir içeriği yoktur.

Amacı Trabzonlu, Karadenizli ve Trabzonsporlu gençleri biraraya getirmektir.
                                Katılan sanatçılar seçilirken özellikle hepsi Trabzonlu seçilmemiştir, rizeli sanatçılara da yer verilmiştir
                                bunda amaç karadeniz birlikteliğinin sağlanmasıdır.
                                Biz Trabzonlular olarak tüm karadenizli hemşerilerimizi seviyoruz ve hepbirlikte resmi kurumlar altında birleşip
                                sesimizi resmi olarak kitle olarak gereken
                                makamlara daha iyi duyurulabileceğini savunuyoruz.
                                STK'lar insanların sorunlarını devlete iletmek için vardır.
                                Federasyonumuzun resmi web sayfasından kurumumuz hakkında bilgi edinebilirsiniz.

www.trabzon.org.tr

Saygılarımla...

Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X