Bu adreslerin hepsini sirali bir sekilde yaparsak çok güzel olacak.Artik ciddi devrim zamani.Icraata girelim ortak protesto metnimiz varmi yoksa herkes geldi metninimi gönderecek.Günde herkes kendi degisik mail adreslerinden atarsa amacimiza ulasiriz.
Gölge Oyunu eline saglik. Bilgileri dosyaya girdim. Ama bu dosyayi buraya bir link seklinde eklemek gerekecek. Sanirim yönetici arkadaslar halleder bu konuyu.
Bir elin nesi, iki elin sesi varsa 10000'e yakin elin nesi var siz düsünün artik. Su Escup'a, anketlere, son harf ile futbolcu bulma oyununa ayiracagimiz zamani birazcik su ise ayirsak veri tabani isini bir an önce hallederiz kanaatindeyim.
Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel
Arkadaslar bu istanbul takimlarindan okadar igreniyorum ki çok sevdigim futboldan da artik sogumaya basladim.Biz Trabzonspor olarak bunlarla bas edemeyecegiz anlasilan.
Bizler BMN olarak ,anadoludaki diger takim gruplarina ulasip,onlara önderlik edip ,Türkiye çapinda bir protesto tabani olusturmamiz gerektigini düsünüyorum.
Artik Türk futbolunda bir devrim yapmanin zamani geldi.Sampiyon olsak ne olacak.Türk futbolunda devrim yapmis olacakmiyiz.Simdi savundugumuz degerleri o zaman unutacakmiyiz.Onlardan ne farkimiz kalacak diger adadolu takimlarina karsi.Ha üç büyük ha dört büyük.Anadolu için ne farkeder.Onlar sömürülmeye ve ezilmeye devam edecekler.Gerçek dogrular için kendimizi de feda etmemiz gerekiyor bence
Yorum