Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Veritabanı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Çakir tarafından gönderildi

Spor medyasina ait tüm e-mail adresleri toplaniyor. Düzenli bir formatta yakinda siteye koyulacak.

evet arkadaslar bu veritabani isimize çok yarayacak..

bazi arkadaslarimizin dedigi gibi burasi bizim bulustugumuz yer ve burada da trabzonda 40.000bin kisi yürüdügümüz gibi yürüyebiliriz...

trabzonsporumuzun haklarini korumak - trabzonsporumuza yapilan haksizliklari ve fatih olayindaki gibi camiamizi "sinir" edecek seyleri protesto etmek - cevap vermek bizim en dogal hakkimiz.. ve bu hakki her trabzonspor taraftari kendinde görmeli "aman ne olacak ki?" "bizi kim duyacak ki?" gibi anlamsizliklara kapilmayalim...

bu site niye var? neden binlerce kisi bu siteye giriyor...?

bu gücü neden kullanmayalim..

daha önce basari ile ssonuçlanan bir çok protestomuz oldu...

lütfen duyarli olalim...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

gerçekten iyi bir düsünce.gerektigi zaman ortak bir maille protestomuzu ve ya tebriklerimiz iletebiliriz.bu sekilde gücümüzüde gösterebiliriz.
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

gönderdim ama bazi adreslere ulasmadi diye mail geldi
        inadına TRABZON
        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

iyi bir çalisma.elinize saglik.

yanliz simdiden söyliyim,ben sizizn yazdiginiz protesto metinlerini göndeririken dayanamam,bunlara ana avrat düz giderim.demedi demeyin..
          N e K ö T ü !

Yorum

gerçekten güzel bir düsünce bunu yapalim

Yorum

Gerçekten protesto gereken zamanlarda çok ise yarayacaktir. Ermanla Sansal bile protesto maillerinden bahsediyorsa bir anlami vardir.
              Edited by: Cenkhan
              Naber?

Yorum

Fatih Tekke'nin yalan transfer haberleri için baslayan protesto için tikla

Yorum

cevatkol61@mynet.com
                  Fanatik Pacci

Yorum

mailleri kullanmayi unutmayalim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bende varim ve veriLen maiLLere hazirLanan metni sürekLi atacaqim ve attiracaqim

yanLiz maiL adresLerini beLLi bir yerde topLanacakmis onu en kisa sürede haLLedersek çok iyi oLur

bu basLiqi acan arkadasimiza (yasini biLmiyorum benden büyükse abime) çok tesekkür ederim
                      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

her türlü organizasyonda varim...

avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

bende devamli atiyom trabzonlsporlulularin gücünü eziklerin usaklari

Yorum

eyilmaer@hurriyet.com.trbu hürriyet spor müdürünün maili. hürriyete birsey yollayacaksaniz buraya yollayin digerleri hikayedir. hürriyette bulunan herkesin mailini verebilirim amatrabzonla ilgili bir durum oldugu için kesinlikle ilk gelecekleri kisi ben olurum.bu arada genel yayin yönetmeninin tüm mailleri okudugunu biliyorum...

birde gzengin@cnnturk.com.tr cnn haber müdürü.çaykarali müthis bir trabzonlu.her konuda yardimci olabilecegini söylemisti bize buda aklinizda bulunsun.buda her maili degerlendiren türden..Edited by: lazanist

Yorum

Biraz nostaljik bir başlık olacak fakar buradaki mail adrslerinden de yararlanabiliriz.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biraz nostaljik bir başlık olacak fakar buradaki mail adrslerinden de yararlanabiliriz.
                                Güncel duruyormu acaba mailler? 1 yıl geçmiş aradan.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X