Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Veritabanı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gölge oyunu sagol.

Simdi bunlari Kurtulus'un excell sheetine ekleyip, sabitlemek gerekiyor.

Bir admin yardimci olabilir mi lütfen?
    There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

Bu adreslerin hepsini sirali bir sekilde yaparsak çok güzel olacak.Artik ciddi devrim zamani.Icraata girelim ortak protesto metnimiz varmi yoksa herkes geldi metninimi gönderecek.Günde herkes kendi degisik mail adreslerinden atarsa amacimiza ulasiriz.
      [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

protestomu SONUNA KADAR [img]smileys/smiley7.gif[/img]
        <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

Gölge Oyunu eline saglik. Bilgileri dosyaya girdim. Ama bu dosyayi buraya bir link seklinde eklemek gerekecek. Sanirim yönetici arkadaslar halleder bu konuyu.

Bir elin nesi, iki elin sesi varsa 10000'e yakin elin nesi var siz düsünün artik. Su Escup'a, anketlere, son harf ile futbolcu bulma oyununa ayiracagimiz zamani birazcik su ise ayirsak veri tabani isini bir an önce hallederiz kanaatindeyim.

Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

Ortak hazirlanan protesto metinlerinide bu veritabaninda bulundurabiliriz heralde.

Mesela simdi federasyon protestosu için bir metin lazim.
            <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

[img]smileys/smiley5.gif[/img]
              Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

Arkadaslar bu istanbul takimlarindan okadar igreniyorum ki çok sevdigim futboldan da artik sogumaya basladim.Biz Trabzonspor olarak bunlarla bas edemeyecegiz anlasilan.

Bizler BMN olarak ,anadoludaki diger takim gruplarina ulasip,onlara önderlik edip ,Türkiye çapinda bir protesto tabani olusturmamiz gerektigini düsünüyorum.

Artik Türk futbolunda bir devrim yapmanin zamani geldi.Sampiyon olsak ne olacak.Türk futbolunda devrim yapmis olacakmiyiz.Simdi savundugumuz degerleri o zaman unutacakmiyiz.Onlardan ne farkimiz kalacak diger adadolu takimlarina karsi.Ha üç büyük ha dört büyük.Anadolu için ne farkeder.Onlar sömürülmeye ve ezilmeye devam edecekler.Gerçek dogrular için kendimizi de feda etmemiz gerekiyor bence

Bu konu hakkindaki düsüncelerinizi merak ediyorum

Yorum

Ha bu ameliyatliyi koymasak olmazdi. Yani Kazim KANAT ;

kanat@sabah.com.tr
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Spor medyasina ait tüm e-mail adresleri toplaniyor. Düzenli bir formatta yakinda siteye koyulacak.
                    "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Lem bu kerkenezin bi faydasi olurmu bilmiyorum ama ahanda ;

Ali Sami ALKIS ;

alisami@turkspor.net

____________________________________________________________

Hasmet BABAOGLU ;

hasmetb@gazetevatan.comEdited by: Gölge Oyunu
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

TFF:

Adres: Konaklar Mah. Ihlamurlu Sok.No:9 4.Levent Istanbul
                        Telefon: 0212 2827020 Fax: 0212 2827008
                        Koyverdun gittun bizi...
                        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                        Republic of Of
                        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Günebakis Gazetesi ( görüsleriniz kismi var solda [img]smileys/smiley2.gif[/img])

http://www.gunebakis.com.tr/spor.php

Karadeniz Gazetesei ;

webmaster@karadenizgazete.com

Karadeniz Haber ;

karadenizhaber@karadenizhaber.com

Giray BULAK ;

info@giraybulak.comEdited by: Gölge Oyunu
                          Murat

Yorum

çok gerekli ve faydali bir çalisma

Yorum

Ahada buldum[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X