Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yabancı Futbolcularımızın Ülkelerinin Bayrakları Açılsın (Bayraklar Hazır!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• denizli maçında taraftar kötüydü.bu bayraklar stadın havasını değiştirebilir ve taraftar da futbolcu da atmosfere girer diye dşünüyorum.
    konuya desteğimi daha önce belirtmiştim zaten.güzel bir düşünce ve destekliyorum.Konya maçında ses getirelim hayden...

Yorum

• ya bide türk bayragının yanındaki hangi ulkenın ?drek pkk gidi duryo kime aitse resminide koysaydınız futbolcunun

Yorum

• Yorum

• o arjantin bayrağı değil ki uruguay bayrağı

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o arjantin bayrağı değil ki uruguay bayrağı
            Uruguay bayrağı böyle

Yorum

• trübünlerde renkli görüntü oluşrurur. aklınıza sağlık... yalnız ben bu başlığı okuduğumda hayalimde hepsinin birlşik değilde ayrı ayrı trübüne yayılmış olarak düşünmüştüm...
              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o arjantin bayrağı değil ki uruguay bayrağı

Uruguay bayraginda yildiz sol üst kösede, Arjantin bayragi dogru yani.

Yorum

• Eline sağlık Zafer abi. Trabzonspor'la ilgili konularda bu kadar fedakarca ve ivedi davranman gerçekten takdire şayan.

Trabzonspor'umuz hiç şüphe yok ki, mesaisini, parasını, emeğini ona harcayan özverili taraftarının omuzları üstünde yükselecektir.
                  Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• özür dilerim bir an için unutmuşum güneş olayı varya ikisindede her neyse çok güzel bir uygulama olacak arkadaşları tebrik ediyorum yabancı oyuncuları motive edeceğinden hiç şüphem yok .. ama şimdi her yabancıda bayrağı alıp koşmak için gol atmak isterse vay halimize

Yorum

• Bayrak kutsal birşey sonuçta ama bizimkilerin bayraklarının rengi bozuk gibi. Özellikle Gine, Senegal ve Kamerun bayrakları.

Bu arada, Burundi'nin bayrağı unutulmuş. Her ne kadar Sayın Yanal bile unutmuşsa da Burundili futbolcumuz da var.

Düzeltme: Yukarıdaki birleşik bayrakların asılacağını sanmıştım ama meğer durum öyle değilmiş. Zafer Bey 8 yabancının geldiği ülkenin bayrağını yaptırmış. Sağ olsun.
                      En son Özkan tarafından düzenlendi; 24.02.2009, 20:59.
                      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bayrak kutsal birşey sonuçta ama bizimkilerin bayraklarının rengi bozuk gibi. Özellikle Gine, Senegal ve Kamerun bayrakları.

Bu arada, Burundi'nin bayrağı unutulmuş. Her ne kadar Sayın Yanal bile unutmuşsa da Burundili futbolcumuz da var.

Düzeltme: Yukarıdaki birleşik bayrakların asılacağını sanmıştım ama meğer durum öyle değilmiş. Zafer Bey 8 yabancının geldiği ülkenin bayrağını yaptırmış. Sağ olsun.

Yukarıdaki amatör bir çalışma sanırım. Yapıla bayrakta 8 ülkenin de bayrakları olacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi bu konuda bizi aydınlatacak olan Zafer Bey'dir.
                        Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

• yönetim en az bin tane bordo-mavi bayrak yaptırıp stada dağıtsa dahada güzel bir görüntü olur.
                          ATAMIYANA ATARLAR...
                          galatasaray fransadır !

Yorum

• İlk olarak asılkan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunun en üstünede haydi uşaklar şampiyon yapın bizi hepinizegüveniyoruz..yazılsaydı iyi olmazmıydı
                            kuş diliyle falan yazılabilir hepsinin anlaması açısından. yahu bayrağı haybeye koymadık oraya onu da anlayıversinler
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Yabancı bayrakları asmanın prosedürü az çok bellidir.
                              Avni Aker'de böyle bir durum söz konusu olmadığına göre başka bayraklar asmanın bir âlemi yok.
                              Kendi adıma böyle bir şeyi kişilikli bir davranış olarak görmem.

Yabancı oyuncularımıza jest yapmak istiyorsak başka yollar denemeliyiz.
                              Mesela kendi dillerinde onları onore edecek pankartlar hazırlanabilir.

Yorum

• süpper bir fikir futbolcuların motivasyonu mutlaka yerine gelir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X