Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yabancı Futbolcularımızın Ülkelerinin Bayrakları Açılsın (Bayraklar Hazır!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bayrakların yapımında emeği geçenlere Zafer abi'ye çok çok teşekkürler ama gerçektende bayrakları iç içe koymuşlar güzel gözükmedi

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Büyük Türk bayrağımız maç başlamadan hemen önce geldi. O bayrak gelmeden diğer bayraklrı açamazdık. Sonuçta çok aceleye geldi ilk açılımlar. Onun için bu kadar düzensiz güründüler. 61. dakikada daha derli toplu ve organize açıldılar. gs maçında çok daha güzel olacaktır merak etmeyin.
      abı kusura bakma ben gec gırdım ıcerı ondan sıkıntı oldu ama dısarda benımde ısler vardı bılıyon bızım usaklarda gelmedı maca o işlerı hallettım
      YeNdiKçE çOşKuMuZ yEnİlDiKçE DeStEğİmİz ArTaCaK..............

Yorum

• İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abı kusura bakma ben gec gırdım ıcerı ondan sıkıntı oldu ama dısarda benımde ısler vardı bılıyon bızım usaklarda gelmedı maca o işlerı hallettım
        Ne demek kusur Tayfun, sağolasın bizi kırmadın da bu gösteriyi yapabildik. Sen o bayrağı getirmeseydin biz bu bayrakları da açamazdık.

Bu arada bayrağı Salı akşamı getir de Serkan bayrak görsün
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Ne demek kusur Tayfun, sağolasın bizi kırmadın da bu gösteriyi yapabildik. Sen o bayrağı getirmeseydin biz bu bayrakları da açamazdık.

serkanın ınadına getırcem zaten bayragı ama senınde telefonunu beklıycem unutma

Yorum

• Tribünde bu bayrakları açmaya uğraşan arkadaşların hepsi farklı farklı yerlerde oturan arkadaşlar.Bir araya gelip boş bir yer bulup olayı gerçekleştirmek inanın zordu.İlk denememiz biraz acemiceydi ama 61.dk da gayet güzel bir görüntü ortaya çıktı.Ama ekranlara yansıyan görüntü maalesef ilk denememizdekiydi.
            Sen ağlat biz severiz seni...
            Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
            ts_mania

Yorum

Serkan bayrağa küçük dediğine bin pişman olacak.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Galatasaray maçında gelirsiniz daha güzelini siz yaparsınız,fındık dalınıda içeri sokarsınız,o bayraklarıda içeri sokarsınız,pankartlarıda sokarsınız,bizde içerde size yardımcı oluruz.
                Pe süphanellah,adamın kafasının tasını attırmak için var gücünüzle çalışıyorsunuz,

ABUK SABUK YAZI YAZANA KADAR,TŞK EDİN EMEĞİ OLANLARA...

Siz biliyormusunuz ki o bayraklar oraya nasıl sokuldu,ne şartlarda ve kaç kişi ile açıldı biliyormusunuz ?

Yüzlerce kişi klavye başında yazmak kolay şunu yapalım bunu yapalım,şöyle olsun böyle olsun diye,sonuçta iş icraata gelince kimseyi bulamıyoruz,yük 3-5 kişinin omuzuna biniyor,yaşım 43,tribüncülük yapmaya başladım,bundan sonra bende maçları gidip Murat Hocanın gurubunun içinde izliyecem,gerisini artık siz halledersiniz...
                dedıklerınde cok haklısın ısmaıl abıı..

bırde beklerız bundan sora bızım orayaa

Yorum

• Bayraklar için bir şeyler düşündüm.Nasipse gs maçına geleceğim.Trabzondaki arkadaşlarla beraber yaparız.Daha iyi görünmesini sağlarız.

Mevcut şekli ile pek gözükmüyor tribünlerde
                  TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bayraklar için bir şeyler düşündüm.Nasipse gs maçına geleceğim.Trabzondaki arkadaşlarla beraber yaparız.Daha iyi görünmesini sağlarız.

Mevcut şekli ile pek gözükmüyor tribünlerde
                    Evet Zafer hocam. Bu konuda biraz daha düşünmemiz gerekiyor sanırım
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bu bayrakların açılmasında emeği geçen bütün arkadaşları tebrik ediyorum .
                      Tabii bayrakları Trabzon 'a yollayan Zafer abiyede çok teşekkürler .

Yorum

Evet Zafer hocam. Bu konuda biraz daha düşünmemiz gerekiyor sanırım
                        dediğim gibi,hem tv den hemde tribünlerden çok daha net şekilde gözükecek bir şey yapacağım onlara.

150-100 ebatlarında olmasına rağmen bez parçası gibi kaldılar.

daha güzel olacak gs maçı inşallah
                        TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• Yerli oyuncular icin de memleketlerinin plakalarini simgeleyen rakamlar isimleriyle beraber simgelenebilir bence.Niye sadece yabanci futbolcularimizla ilgileniyoruz.Yerliler de bizim degilmi ?

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yerli oyuncular icin de memleketlerinin plakalarini simgeleyen rakamlar isimleriyle beraber simgelenebilir bence.Niye sadece yabanci futbolcularimizla ilgileniyoruz.Yerliler de bizim degilmi ?
                            Yerli oyuncularimiz icinde koskocaman bir Türk bayragi var zaten,memleketlerinin plaka numaralari fazla gelir bence...

Yorum

• acildi bayraklar ve havaya sokuldu oyuncular ama maalesef hic bir faydasi olmadi.
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yerli oyuncularimiz icinde koskocaman bir Türk bayragi var zaten,memleketlerinin plaka numaralari fazla gelir bence...
                                kardeş konuyla alakasız ama
                                senin avatarda hüseyin nazi selamı vermiş sanki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X