Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yabancı Futbolcularımızın Ülkelerinin Bayrakları Açılsın (Bayraklar Hazır!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zafer abi bayrakların resimlerini görebilir miyiz buraya ekleyebilir misiniz? merak ediyoruz da
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bayrak konusunda emeği geçen herkeze tek tek kendi adıma teşekkür ediyorum.

Bayrak dışında futbolcularımızın kendi dillerinde onları gaza getirecek hoş sözler yazıp asmak ta fena olmaz hani.
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yabanci ülkelerde ki resmi ve milli binalara Bayrak çekilmesi

Madde 13 - Türkiye Cumhuriyetinin yabanci ülkelerde bulunan resmi ve milli binalarina Bayrak çekilip indirilmesinde, mahalli geleneklerle milletlerarasi tatbikat göz önünde bulundurularak bu Tüzük hükümlerine uyulur.

Hava araçlari

Madde 14 - Hava araçlarina Bayrak çekilmez. Sivil hava araçlarina ,yön dümeninin her iki yanina boyayla al zemin üzerine Bayraktaki oranlara uygun, beyaz renkte ay yildiz resmolunur.

Tek Bayrak çekilmesi

Madde 15 - Birden çok resmi dairenin bulundugu binaya tek Bayrak çekilir.

Birden çok binaya yerlesmis resmi dairelerin ayri binalara Bayrak çekilmesi, dairenin en büyük amirinin taktirine baglidir.

Bayragin yabanci devletlerle birlikte çekilmesi

Madde 16 - Milletlerarasi toplantilarda, fuarlarda ve yabanci turistlerin konakladigi yerlerde, yabanci devlet bayraklari, ancak bayrakla birlikte çekilebilir. Bu taktirde 12 nci maddenin birinci fikrasi hükmü uygulanmaz.

Bu durumlarda Bayrak, bina ön yüzüne göre sagdaki ilk direge çekilir.

Yabanci devlet bayraklarinin ebadi, Bayrak ebadindan büyük, direkleri Bayrak direginden yüksek olamaz. Yabancilarin karsilikli olmak sartiyla uyrugunda bulunduklari devletin bayragini konut veya ticaret hanelerine çekmelerinde birinci, ikinci, üçüncü fikralar hükümleri uygulanir.

Ikiden çok yabanci devlet bayraginin Bayrakla birlikte çekilmesi halinde, diger devletlerin bayraklari Bayragin soluna alfabetik siraya göre çekilir.

Yabanci diplomatik misyonlarda yukaridaki hükümle uygulanmaz.

Konut ve is yerlerine Bayrak asilmasi

Madde 17 - Isyeri konut vb. özel yerlere, Milli Bayramda, resmi bayramlarda, kurtulus ve Atatürk'ü anma günlerinde 7 nci maddenin A bendi hükümlerine bagli olmaksizin Bayrak asilabilir.
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yabancı bayrakları asmanın prosedürü az çok bellidir.
          Avni Aker'de böyle bir durum söz konusu olmadığına göre başka bayraklar asmanın bir âlemi yok.
          Kendi adıma böyle bir şeyi kişilikli bir davranış olarak görmem.

Yabancı oyuncularımıza jest yapmak istiyorsak başka yollar denemeliyiz.
          Mesela kendi dillerinde onları onore edecek pankartlar hazırlanabilir.
          Burada yapılacak olan bence "bayrak asmak" değil, "bayrak açmak"tır. Hiç bir şey yapmamaktansa böyle bir şey yapmak iyidir diye düşünüyorum.

Kişilikli davranış olarak görmemenizin sebebini anlayamadım...
          Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• kendi dillerinde de slogan da asarız onları motive edecek...

Yorum

• Her bayrakla birlikte mutlaka Türk bayrağı olmalı.

Çok yerinde, doğru ve çok güzel bir proje, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Evet her bayrağın yanında Türk bayrağımız kesinlikle bulunmalı.
                Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

• bayraklar çok güzel Olucak..Onların dilin'de motive ediceq şeyler Olsa onlarıda pankartlarda yazsaq 10 numara olur..Eğer motive ediceq sözcükler sölersiniz her yabancı futbolcuya farklı çevirmeye çalışırım

Yorum

• Açıkçası bayrakları asmak yerine sallamak daha hoş olur bence. Hepsinin yan yana olması orjinalliğini bozar düşüncesindeyim. Tribüne dağılmış bir şekilde fazla büyük olmayan bir bayrağın sallanması daha hoş durur.

Misal Liverpool taraftarları İstanbul destanından sonra bir süre Şampiyonlar Ligi maçlarında tek tük Türk bayrakları sallıyordu. İlk bakışta varlığı pek hissedilmiyordu ama o ince ayrıntı yakalandığında insanın yüzünde bir tebessüm oluşuyordu

İlk olarak Sufyu_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bayraklar çok güzel Olucak..Onların dilin'de motive ediceq şeyler Olsa onlarıda pankartlarda yazsaq 10 numara olur..Eğer motive ediceq sözcükler sölersiniz her yabancı futbolcuya farklı çevirmeye çalışırım
                    Başka dillere dalmadan kendi iletini Türkçe'ye çevir bence
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dört - beş gündür net yoktu , sanırım Zafer abi bayrakları yaptırmış .

Büyüksün Zafer abi

Güzel olacak gerçekten , güzel .

Yorum

• bence bayraklar toplu halde değilde stadın değişik yerlerine asılırsa çok daha güzel olur

Yorum

• arkdaşlar bayrakların 4 ü faalan aynı renk zaten ayrı ayrı satada dagıtmayı normal bulmuyoyorum pkk bayragı gibi güzel görüntü olcgınıda sanmıyorum....isterseniz bordomaviyide kaldıralım herkes eline yabancı bayrak alsın sallasın olcak işmi bu yani?yabancı futbolcuları motıve etmek adına yerli futbolcularımızı es gecemezsiniz....

Yorum

• bizde her milletten bi futbolcu var kulübe maddi zararı olur

Yorum

• İlk olarak asılkan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkdaşlar bayrakların 4 ü faalan aynı renk zaten ayrı ayrı satada dagıtmayı normal bulmuyoyorum pkk bayragı gibi güzel görüntü olcgınıda sanmıyorum....isterseniz bordomaviyide kaldıralım herkes eline yabancı bayrak alsın sallasın olcak işmi bu yani?yabancı futbolcuları motıve etmek adına yerli futbolcularımızı es gecemezsiniz....
                              Türk bayrağı da dalgalandıracağız tabiki
                              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• ilakide benim demk isteğim bu değildi
                                En son 61SOYTÜRK61 tarafından düzenlendi; 25.02.2009, 16:58.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X