Deplasman Özeleştirilerimiz neler olmalı ?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Harun Karadeniz
    • 17.06.2008
    • 3560
    • Bilgisayar Operatörü
    • İstanbul

Yav işin garip tarafı bende meşaleyi tam içeri sokucaktımki baktım Yasin yktı dedim bende yakayım dışarda

Allahtan yakmışım dışarda kendimi çok kötü hissederdim
    HAMSİ
    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• TAHSİN 61

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi
      Cengiz abinin ifade ettigi bu konuyu atlamayalim...
      arkadaslar yil 2009!!

.

Giden geri gelmiyor içerde yara bırakıyor ... Bilimem anlatabildim mi? Ben her maç Fenere küfür ederim. Edicemde etmeden duramam ..
      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Hüseyin İlkin
        • 01.10.2006
        • 13488
        • Makina Mühendisi
        • Aksaray

Ula ben Avni Aker'de o kadar zıplıyorum koltuk üzerinde , hiç kırılmadı . Siz nasıl zıpladınız öyle

Şaka bir yana , artık çok dikkatli olmak lazım . En küçük yaptığımız olayda üstümüze gelecekler , geliyorlar .

Bu noktadan sonra çok ama çok dikkatli olmalıyız .

Sonuçta bu federasyonun yandaş olduğu takımlar belli ve biz onlardan biri değiliz .

Yorum

• magicyattara
          • 12.04.2006
          • 10940
          • Elektronik Müh.
          • Trabzon

Önceden kalan kırık koltuk varsa,federasyonun uyarısı maval okumadır.
          Açıkçası bizimle uğraşmaktır.
          Kırılan koltuk varsa parasını zaten alıyorlar.

Bunlar eften püften uyarılarla seyircisiz oynatma cezasına doğru gidiyorlar.

Bu kadarcık basit işlere uyarı geliyor.Diğer takımların seyircilerinin yaptıklarının yanında devede kulak bunlar.
          Sadece meşale yasak bunu engellemeliyiz.
          Susacak halimiz yok.
          Sinecek halimiz hiç yok.
          Aynen devam.
          Herkese Merhaba

Yorum

• hodlu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 06.02.2005
            • 9605
            • öğretmen
            • Kocaeli

Bu kadar aleni eyyam yapılmaz.Ankara maçında trübünlerde hiç bir şey olmadı, adamlar para cezası verdiler yuh olsun hepsine...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Adil ÖZGÜR
              • 23.11.2007
              • 4387
              • emekli
              • Kocaeli

PFDK 20 Dosyayı Karara BağladıProfesyonel Futbol Disiplin Kurulu (Pfdk) Başkanı Avukat Mehmet Reşat Bostan Başkanlığında Yapılan Toplantıda Mevcut Dosyalar Görüşülerek Karara Bağlandı.
              Haber Yayın Tarihi: 05.02.2009 18:34

Kaynak:Trabzon haberleri

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Başkanı Avukat Mehmet Reşat Bostan başkanlığında yapılan toplantıda mevcut dosyalar görüşülerek karara bağlandı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun bugün yaptığı 49 sayılı toplantısında görüştüğü dosyalar ve alınan kararlar şöyle;

1- Trabzonspor'un, 31.01.2009 tarihinde oynanan Ankaraspor - Trabzonspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
              *********************************************************************

Onlar belliki bu kararı bilinçli vermiştir. Eh Melih GÖKÇEK kendisine yapılan küfürü duyunca şimdi keyif çatmıştır herhalde.
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Harun Karadeniz
                • 17.06.2008
                • 3560
                • Bilgisayar Operatörü
                • İstanbul

İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi

Onlar belliki bu kararı bilinçli vermiştir. Eh Melih GÖKÇEK kendisine yapılan küfürü duyunca şimdi keyif çatmıştır herhalde.
                Şimdi daha fena küfürler yedi benden abi
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• DEV-LAZ
                  • 01.02.2009
                  • 26
                  • Öğretmen
                  • İstanbul

Öncelikle gittiğimiz şehrin Ankara olduğuna kendimi inandırmaya çalıştım...Ardından gittiğimiz yerin bir stad olduğuna ve o stadın süper ligde mücadele eden bir takıma ait olduğuna inanmaya çalıştım...Şimdi de kırılan koltukların hesabı soruluyor bizlere!Sayemizde Ankaraspor'un kasasına giren paranın miktarı ve Yenikent'te yarattığımız atmosfer için teşekkür edileceği yerde...

Yorum

• bordoylamavi
                    • 24.08.2006
                    • 5687
                    • Ankara

arkadaşlar yakarız kırarız ısrarının bize hiçbir yararı yok. yakmayalım şu meşaleyi işte. cezanın parasını kulüpten kesiyorlar işte. 30 lira verdik diye böyle düşnümeyelim. şu adamlara söyleyecek laf bırakmayalım. yasak işte meşale daha niye zorluyoruz ki anlamıyorum. koltuk kırma olayına gelince aklı başında birinin koltukları kırmaya çalışacağını sanmıyorum. ama gol sevincinde tabi ki hasar gelebilir. hem biz biraz dikkatli olalım hemde stadın koltuklarını önce bir kontrol etsin stad yetkileri ne malum önceden kırık olmadığı

Yorum

• ertek_ts61
                      • 28.05.2008
                      • 341
                      • endüstri mühendisi
                      • Ankara

deplasman özeleştirisi ne olmalı?? çok deplasmana giden bir insan değilim...arkadaşlar ankaraspor maçı için geldiler saolsunlar...öncelikle ben stada maçtan baya önce girdim stad boşken...kırılmadık koltuk yoktu ve sayısı da 46 dan fazlaydı emin olun...meşale olayı için birşey diyemeyecem ama koltuklar için İ.melih gökçek çaldıklarına saysın...o stadı benim vergilerimle yaptı hem de taraftarı olmayan bir klüp için...nefret ettirdiler belediye takımlarından..düşsünler de kurtulsak...benim verdiğim vergi şehrin takımlarına eşit dağıtılsa içim yanmayacak...Ankaraspor'un finansörü olduk Ankara halkı olarak bu işten gcık oluyorum....Ankaraspor maçı için taraftarımızın büyük özeleştiriler yapması gerekmiyor bence....adam gibi takımımızı destekledik suç mu???

Yorum

• halil ibo
                        • 14.08.2004
                        • 6355
                        • Ekonometrist
                        • İstanbul

Bordo-mavi balonlar neyimize yetmiyor Allah aşkına.Balonlar uçurulunca görsel açıdan daha güzel oluyor bence.
                        Pankart,tezahürat,balon in meşale out...
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Mehmet S. Pervan

ben meşaleyi her zaman desteklemişimdir tabi sahaya atılmaması dışında. meşale yakmak helede golden sonra tribünlere çok güzel bi görüntü katıyo. artık teknoloji gelişti etrafa zarar vermeyen meşaleler bile var. yasaklanmasına karşıyım. madem yasakladılar o zaman stada girerken adam gibi arasınlar

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Badaloğlu
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 16.07.1999
                            • 18194
                            • İstanbul

İlk olarak ertek_ts61 tarafından gönderildi
                            deplasman özeleştirisi ne olmalı?? çok deplasmana giden bir insan değilim...arkadaşlar ankaraspor maçı için geldiler saolsunlar...öncelikle ben stada maçtan baya önce girdim stad boşken...kırılmadık koltuk yoktu ve sayısı da 46 dan fazlaydı emin olun...meşale olayı için birşey diyemeyecem ama koltuklar için İ.melih gökçek çaldıklarına saysın...o stadı benim vergilerimle yaptı hem de taraftarı olmayan bir klüp için...nefret ettirdiler belediye takımlarından..düşsünler de kurtulsak...benim verdiğim vergi şehrin takımlarına eşit dağıtılsa içim yanmayacak...Ankaraspor'un finansörü olduk Ankara halkı olarak bu işten gcık oluyorum....Ankaraspor maçı için taraftarımızın büyük özeleştiriler yapması gerekmiyor bence....adam gibi takımımızı destekledik suç mu???

Melih Gökçek konusunda hemfikiriz.Zaten kendisi Ankaraspor'u, bir inat uğruna yani Ankaragücünü alamadığı için aldı buralara getirdi.Onun tek hayali vardır o da Ankaragücü'nü almak, perde arkasında da olsa yönetmek.Ama bu zamana kadar bu hayaline ulaşamadı...

Melih Gökçek'in oğlu spor akademisi mezunu, hemde futbol bölümünden o yüzden o işleri oğluna devretti.Kendisi perde arkasından lazım oldukça çıkıp kendini gösteriyor.

Yalnız bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum. Melih Gökçek, yakında büyük bir bomba patlatacak eğer olursa Anakaragücü ile ilgili hayallerine kavuşacak.Ama buna tabiki önce Ankaragüçlüler karar verecek.Yok onlara rağmen başkan olacağı yok.Zaten gerçek Ankaragüç'lü taraftarları buna izin vereceğini sanmıyorum.

Tekrar ediyorum Melih Gökçek'in, Ankaragücü ile ilgili çok büyük hayalleri var.Çünkü Ankaraspor ile çok büyük başarılar yakalaması imkansız.Ankaraspor'un taraftarı yok! Oysa Ankaragücü'nün çok büyük bir taraftar kitlesi mevcut ve bu kitlenin desteğini almak için Ankaragücü'ne başkan olmak lazım diye düşünüyor.

Ankaraspor'la bu işin zaman kaybından başka bir şey olmayacağını anladı ama biraz geç anladı.Zira aynı hatayı İstanbulspor'u alarak Cem Uzan'da yapmıştı.Taraftarı olmadan onca yıldız futbolcuyu bünyesinde barındırmalarına rağmen rağmen (Sergen,Alpay,Gökhan,Uche v.s.) başarı bir türlü gelmemişti.Neden? Çünkü arkalarında taraftar kitleleri yok.

Bir camiayı oluşturan 4 ayaklı bir masa olduğunu düşünelim.Bu ayaklardan bir eksik olursa masa 3 ayakla zemine sağlam basamaz.Yönetim, Futbolcular, Teknik heyet ve taraftar bu ayaklar masayı teşkil eder.Bu ayakalardan biri eksik olursa, masada dengesiz olur.Masa dengesiz olursa üzerindekilerde haliyle dökülür...

Eğer Melih Gökçek, Ankaragücü'ne başkan olur,hayaline kavuşursa, Ankaraspor yerine, Anakaragücü kafaya oynayan bir ekip olur çıkar karşımıza.Ne de olsa Ankara'nın en eski ve köklü kulübü... Benden söylemesi...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• ertek_ts61
                              • 28.05.2008
                              • 341
                              • endüstri mühendisi
                              • Ankara

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
                              Melih Gökçek konusunda hemfikiriz.Zaten kendisi Ankaraspor'u, bir inat uğruna yani Ankaragücünü alamadığı için aldı buralara getirdi.Onun tek hayali vardır o da Ankaragücü'nü almak, perde arkasında da olsa yönetmek.Ama bu zamana kadar bu hayaline ulaşamadı...

Melih Gökçek'in oğlu spor akademisi mezunu, hemde futbol bölümünden o yüzden o işleri oğluna devretti.Kendisi perde arkasından lazım oldukça çıkıp kendini gösteriyor.

Yalnız bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum. Melih Gökçek, yakında büyük bir bomba patlatacak eğer olursa Anakaragücü ile ilgili hayallerine kavuşacak.Ama buna tabiki önce Ankaragüçlüler karar verecek.Yok onlara rağmen başkan olacağı yok.Zaten gerçek Ankaragüç'lü taraftarları buna izin vereceğini sanmıyorum.

Tekrar ediyorum Melih Gökçek'in, Ankaragücü ile ilgili çok büyük hayalleri var.Çünkü Ankaraspor ile çok büyük başarılar yakalaması imkansız.Ankaraspor'un taraftarı yok! Oysa Ankaragücü'nün çok büyük bir taraftar kitlesi mevcut ve bu kitlenin desteğini almak için Ankaragücü'ne başkan olmak lazım diye düşünüyor.

Ankaraspor'la bu işin zaman kaybından başka bir şey olmayacağını anladı ama biraz geç anladı.Zira aynı hatayı İstanbulspor'u alarak Cem Uzan'da yapmıştı.Taraftarı olmadan onca yıldız futbolcuyu bünyesinde barındırmalarına rağmen rağmen (Sergen,Alpay,Gökhan,Uche v.s.) başarı bir türlü gelmemişti.Neden? Çünkü arkalarında taraftar kitleleri yok.

Bir camiayı oluşturan 4 ayaklı bir masa olduğunu düşünelim.Bu ayaklardan bir eksik olursa masa 3 ayakla zemine sağlam basamaz.Yönetim, Futbolcular, Teknik heyet ve taraftar bu ayaklar masayı teşkil eder.Bu ayakalardan biri eksik olursa, masada dengesiz olur.Masa dengesiz olursa üzerindekilerde haliyle dökülür...

Eğer Melih Gökçek, Ankaragücü'ne başkan olur,hayaline kavuşursa, Ankaraspor yerine, Anakaragücü kafaya oynayan bir ekip olur çıkar karşımıza.Ne de olsa Ankara'nın en eski ve köklü kulübü... Benden söylemesi...
                              her zamanki gibi yerinde öngörülerde bulunmuşsunuz...eklemek istediğim ufak noktalar var...
                              Ankaragücü'nün alınma isteği ilk önce taraftar potansiyelini arkasına almak sonrada ankaraspor'la yapılanların biraz daha legal hale getirilmesine olanak sağlamak...
                              belediye şirketleri gibi ankraspor'da denetlenmesi pek mümkün değil ama taraftar olmadığı için ankaraspor'a yapılan harcamalar göze batıyor tepkilere sebep oluyor...
                              Ankaragüçlü taraftarların bir kısmı böyle bir birleşmeyi çok istiyorlar Cemal Aydın'dan bıktıklarını artık sıkıntı çekmeyecek bir takımı destelemek istediklerinden...
                              İleriki zamanlarda göreceğiz olaylar nasıl gelişir ama Ankaragücü ileri gelenlerinin böyle bir bileşmeden çok da haz etmediklerini yakınen biliyorum...

Yorum

• oguzhann
                                • 26.09.2008
                                • 3051
                                • öğrenci-K.T.Ü. Makina Müh.
                                • Trabzon

ben o maçtaydım.2 nolu kale arkasında meşale yakıldığını gördüm ama koltuklarda tahribat külliyen yalan bence!
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...