Deplasman Özeleştirilerimiz neler olmalı ?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Adil ÖZGÜR
    • 23.11.2007
    • 4387
    • emekli
    • Kocaeli

Deplasman Özeleştirilerimiz neler olmalı ?

PFDK, Trabzonspor'dan savunma istedi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'dan Ankaraspor maçıyla ilgili savunma istedi.

Bordo-mavili takımın resmi internet sitesinde yer verilen haberde, PFDK'nın Trabzonspor kulübüne göndermiş olduğu yazı ile ligin 18. haftasında deplasmanda oynanan Ankaraspor maçıyla ilgili savunma talebinde bulunduğu belirtildi.
    PFDK'nın konuyla ilgili savunma yazısını 2 gün içinde beklediği kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
    ''31 Ocak 2009 tarihinde deplasmanda oynadığımız Ankaraspor maçının 61. ve 66. dakikalarında 2 nolu kale arkası tribününde bulunan taraftarlar arasında birer adet bengal ateşi yakıldığı, müsabakanın ardından aynı tribünde yapılan incelemeler sonrasında üzerinde zıplamak ve topluca sağa sola yürümek suretiyle 46 adet koltuğun kullanılamaz hale getirildiği iddia edildi. Bu nedenle PFDK tarafından 2 gün içinde savunmamızın gönderilmesi istendi.''

Kaynak: Haber 7 com.

Deplasmana giden bütün taraftar gruplarının hassasiyetle takip etmesi gereken konu olduğunu düşünüyorum, Lütfen kulübümüze sahip çıkalım.

Diğer İllerimizde olan tüm taraftarlarımızın insiyatifine bırakmamalıyız, Zira kulübümüz için telefonla mesaj atanlarımıza bile haksızlık oluyor, Lütfen Kulübümüze bilinçli bir taraftar olarak sahip çıkalım.
    En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 00:59.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
  • Ba®ış
    • 27.05.2005
    • 6679
    • zangoç
    • Uzak Doğu

geçtiğimiz sezonlarda da istanbul deplasmanlarında s 61. dakikada meşale olsun maytap olsun hep yakıldı ama o zaman bu kadar gündeme gelmedi.maksat takım iyi giderken bir şekilde bi darbe vurmak.

Yorum

• Muhammet
      • 01.12.2007
      • 7873
      • Ankara

Bu olaylar her yerde her maçta oluyor.

Şu anki durumumuz sebebi ile bilerek gündeme geliyor bunlar, yoksa bu sene taraftarımız da bilinçli bence.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• denizgrsy
        • 08.06.2004
        • 2993
        • Samsun

PFDK ya cidden şaşırdım ;

maç öncesinde ''ben Trabzon çocuğuyum dağ başını neyleyim / buraya stad yapanın ... '' diyerek ( hatta bunu söylerken hemen yanımızda duran jandarma bu tezahurata cidden gülümsemişti ,hoşuna gitti,demek o da darlanmış dağ başına stada gelmeye) ve maç içerisinde de ''hırsız gökçek hırsız gökçek '' diyerek tezahuratlarda bulunduk. hayret padişah gökçeğe laf dedik diye tutanak tutmamışlar
        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Harun Karadeniz
          • 17.06.2008
          • 3560
          • Bilgisayar Operatörü
          • İstanbul

Gerçekten çok fazla üzerimize oynuyorlar ama başlığın macı bu değil sanırım ben şöyle algıladım..

Federasyon bu kadar üzerimize gelirken deplasmanlarda biraz daha dikkatli olmalıyı herkez yanındakileri tutsun. Klübümüz için şu kriz ortamında 3 5 liranın bile önemi var. Zaten bmn olara küfür etmiyor ve eden olduğunda o gruplara karşı tavrımızı koyuyoruz. (Ben içimden ve kendi çapımda kaynıyorum ama okadar olucak heralde)

Bence biraz daha dikkatli olalım kimse SEVGİLİMİZİN zararını istemez...
          HAMSİ
          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Uğur GEMİCİOĞLU

e dandik yaparsa gökçek stadın koltuklarını tabi kırılır
            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Semih
              • 13.04.2008
              • 2781
              • İstanbul

İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi

Tribünde yapılan incelemeler sonrasında üzerinde zıplamak ve topluca sağa sola yürümek suretiyle 46 adet koltuğun kullanılamaz hale getirildiği iddia edildi. Bu nedenle PFDK tarafından 2 gün içinde savunmamızın gönderilmesi istendi.'
              Bunda savunulamayacak bir şey yok ki
              Şinanay eşliğinde sağa sola yürüdük,
              Üçlü çekerken zıpladık...

Yaz cezayı yazabilirsen
              "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
              Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Harun Karadeniz
                • 17.06.2008
                • 3560
                • Bilgisayar Operatörü
                • İstanbul

Yani çok saçma sağa sola oynadık diye kırılan koltuktan ceza gelmesi anlamış değilm ne yapmaya çalışıyolar?
                HAMSİ
                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Ömer TOPAL
                  • 24.09.2007
                  • 3704
                  • ticaret
                  • Samsun

bekle federasyon....Sivas deplasmanına gelicez bafradan...takım hazır kamera hazır araba tesisat müzik hazır...Sivas tabelası önünde kolbastı şovu tüm türkiye izleyecek..... savunmamı isterseniz gelirsiniz ayagıma alırsınız.....!!! Dedeminnnn neyse rAhmetliyi karıstırmayalım
                  volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Hüseyin Çümen
                    • 06.02.2005
                    • 7649
                    • doktor
                    • İstanbul

üzerimize oynuyolar çok bukadarda olmaz daha hassas olmamız şart ama diğer eziklerin yaptığı şeyler varken bize takmış olmaları düşündürücü

Yorum

• Kubilay ŞAHİN
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 30.12.2006
                      • 9197
                      • Eğitimci (Bilgisayar)
                      • Kocaeli

İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi
                      Yani çok saçma sağa sola oynadık diye kırılan koltuktan ceza gelmesi anlamış değilm ne yapmaya çalışıyolar?

O zaman şöyle birşey yapalım. Anlaşalım biz stada girmeden koltukları kaldırsınlar veya kıralım çıkarken biz ödiyelim parasını.. Kardeşim stad bu bale gösterisi değilki istemedende olsa kıralan koltuk olur. Federasyonun amacı belli oyunu belli bizde ona onun yöntemleriyle yaklaşalım..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Harun Karadeniz
                        • 17.06.2008
                        • 3560
                        • Bilgisayar Operatörü
                        • İstanbul

Yok bide 30 lira aldılar bizden ona saysınlar işte
                        HAMSİ

Yorum

• Mustafa Önder
                          • 10.12.2005
                          • 5375
                          • Fotoğraf-Tiyatro
                          • Ankara

İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi
                          Yok bide 30 lira aldılar bizden ona saysınlar işte
                          Ama deplasman taraftarı tarafındaki kırılan koltuk paralarını falan bizim klüp karşılılayacak herhalde. Ama napabilirsn ki Türkiye de sadece biz deplasman da maç izliyoruz sanki. Bu tip konuları yalandan medya şişiriyolar.
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• augustus
                            • 31.05.2004
                            • 526
                            • İstanbul

Acaba federasyon bizim seyirci stada girmeden önce o koltukların kırık olmadığını ispat edebiliyor mu?Ne malum bizden öncede kırık olmadıkları.Ortada bi olay yok ki.Var mı ortada kamera görüntüsü ya da değişik bir ispat yolu..O zaman seyirci maça girmeden önce zimmetle versinler koltukları.Sağlam verdik sağlam alırız der gibi..Ben çok maçta önceden kırık olan koltuk gördüm.Amacın ne olduğu gayet belli.Kendilerini komik duruma düşürmek pahasınada olsa bizimle uğraşacaklar..Bu kadar basit.

Yorum

• Adil ÖZGÜR
                              • 23.11.2007
                              • 4387
                              • emekli
                              • Kocaeli

İlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi
                              Bunda savunulamayacak bir şey yok ki
                              Şinanay eşliğinde sağa sola yürüdük,
                              Üçlü çekerken zıpladık...

Yaz cezayı yazabilirsen
                              Ben Ankaraspor maçını belirtilen türübünlerden izledim, izleyen arkadaşlarımda yazsın, bizler o türübüne çıktığımızda koltukların bir kısmı gerçekten kırıktı, mantıkta kabul ederki bir önceki maçtan kırık koltuk kalmamasının mümkünü yoktur, buda bizim arkadaşlarımız tarafından hiç koltuk kırılmadı manasını da taşımaz.

Ancak ben kırık koltukları zıplama başlamadan görenlerdenim.

Ancak o meşalenin yakıldığı da malesef görülmüştür.
                              En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 07:22.
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...