Deplasman Özeleştirilerimiz neler olmalı ?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Engin Koltuk
    • 02.08.2008
    • 1012
    • Elektronik Mühendisi
    • İstanbul

Arkadaşlar itiraf ediyorum o koltuklardan birisi benim tarafımdan kırılmıştır ancak "yanlışlıkla"

Yani bir pozisyonda, sanırım Gökhan'ın karşı karşıya kalıp atamadığı pozisyondu, yerimde zıplayınca adi plastik gibi bir malzemeden yapılan koltuk, 93 kilonun da etkisiyle kırıldı. Yani bilinçli bir şekilde kırma yoktur. Öyle bir şey olsaydı Saraçoğlu'nda yapardık o işi.

Meşaleyi ben de gördüm. Artık bunlara bir son vermemiz gerek. Kurallara uymak zorundayız çünkü en sert şekilde cezalandırılıyoruz.
    Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Cengiz Çubukcu
      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
      • 07.03.2005
      • 14853
      • endüstri müh.
      • İstanbul

ben yapılan uyarının kötü tezahurat yüzünden olduğunu düşünmüştüm , ayrıca sağa sola koşarak koltuk kırıldığını görmedim ama içimden de ''bu koltukları yapanlara helal olsun, nasıl bir malzemedir ki hiçbir şey olmuyor'' dedim..ayrıca bu sağa sola koşma mevzusu tehlikeli birşey , ilk defa ben de yaptım ama yalan yok araya kaçtım bence dikkat edilmesi gereken bir iki konu var...
      1. maçı ayakta bile izlesek koltukların üzerinde değil beton üzerinde izlemeliyiz.
      2. esas önemlisi ise küfür olayıydı, aramızdan bir grup (bir üniversite grubu olduğunu söylediler, söyleyenlerin yalancısıyım) oldukça ağır küfürler etti, maça kendi bayan akrabalarımı da getiren birisi olarak çok ama çok utandım...daha sonra ceza yiyeceğiz diye bir iki kişi uyarınca sustular, yani susmaları ahlaki değil korkudandı...yazık bu arkadaşlara...
      3. bir de maç oynanıyor rakip ankaraspor, bazı arkadaşlarımız fenerle uğraşıyor...bırakın artık arkadaşlar bu işleri, çok eskide kaldı bunlar...bizim işimiz takımımızı desteklemek, sahada olmayan bir takımla uğraşmak değil....

Yorum

• Külünkoğlu
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 16.07.1999
        • 24305
        • İstanbul

İlk olarak PFDK tarafından gönderildi
        ''31 Ocak 2009 tarihinde deplasmanda oynadığımız Ankaraspor maçının 61. ve 66. dakikalarında 2 nolu kale arkası tribününde bulunan taraftarlar arasında birer adet bengal ateşi yakıldığı,
        Yalan yok yakıldı.. Yakmayacağız kardeşim, yak ma ya ca ğııızzz...
        İlk olarak PFDK tarafından gönderildi
        müsabakanın ardından aynı tribünde yapılan incelemeler sonrasında üzerinde zıplamak ve topluca sağa sola yürümek suretiyle 46 adet koltuğun kullanılamaz hale getirildiği iddia edildi. Bu nedenle PFDK tarafından 2 gün içinde savunmamızın gönderilmesi istendi.''
        Kullanılmaz hale gelmenin derecesi nedir ? koltuklar yerlerinden çıkmışlar mıdır ? yoksa kırılmış mıdır ? Bilinçli olarak kimsenin koltuk kırdığını zannetmiyorum. Şu koltukları zıkkım bir maddeden yapıyorlar, esnek ve kalın plastikten yapılmış olanları var ne kırılıyor ne de çıkıyor yerinden. Bazı stadlarda var bu koltuklardan. Topluca sağa sola yürümenin kimseye bir zararı yok. bu yürüme esnasında koltuk kırılması çok zor, çünkü koltuğun açı olarak en sert yerine denk geliyorsunuz.

Bütün bunlara rağmen daha dikkatli olmamız lazım. Bileceğiz ki en ufak olumsuzluk kulübümüze yani bizlere dönecektir.

Bazı arkadaşlar "şampiyonluğa gidiyoruz diye böyle yapıyorlar" diyor. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. PFDK'nın sezon başında ceza yönetmeliğini değiştirerek cezaları arttırdığı unutmayalım. Bile bile lades demeyelim.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• Mehmet Fatih Yavuz
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 12.01.2007
          • 20711
          • sistem mühendisliği
          • Rusya

Hau meşale işinden hala varzgeçmedik mi?
          La havle vela ya..

Yasak yahu yasak..

Yorum

• Badaloğlu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 16.07.1999
            • 18194
            • İstanbul

İlk olarak augustus tarafından gönderildi
            Acaba federasyon bizim seyirci stada girmeden önce o koltukların kırık olmadığını ispat edebiliyor mu?Ne malum bizden öncede kırık olmadıkları.Ortada bi olay yok ki.Var mı ortada kamera görüntüsü ya da değişik bir ispat yolu..O zaman seyirci maça girmeden önce zimmetle versinler koltukları.Sağlam verdik sağlam alırız der gibi..Ben çok maçta önceden kırık olan koltuk gördüm.Amacın ne olduğu gayet belli.Kendilerini komik duruma düşürmek pahasınada olsa bizimle uğraşacaklar..Bu kadar basit.

Demekki tribün ve futbol literatürüne yeni yeni terimler sokacağız.Harbiden maçtan evvel bu koltukların kırık olmadığının kanıtı var mı? Demek, Trabzonspor yönetimi ile Ankaraspor yönetimi maçtan evvel deplasman tribünlerine, bize ayrılan yere gelerek bir anlaşma yapmaları gerekiyordu!!! Kulüp yöneticileri stada daha taraftarlar girmeden şöyle tribünleri gezerek tespitte bulunmaları gerekiyordu 5.000 koltuktan 50 tanesi kırık,20 tanesi çatlak v.s. kendi aralarında tutanak tutup imza altına almaları gerekmekteydi

Şimdi burada federasyonun bir saçmalığını gözler önüne serelim arkadaşlar.Bakın federasyon bizden savunma istediği yazıda ne diyor:

31 Ocak 2009 tarihinde deplasmanda oynadığımız Ankaraspor maçının 61 ve 66. dakikalarında 2 nolu kale arkası tribününde bulunan taraftarlar arasında 1’er adet bengal ateşi yakıldığı, müsabakanın ardından aynı tribünde yapılan incelemeler sonrasında üzerinde zıplamak ve topluca sağa sola yürümek suretiyle 46 adet koltuğun kullanılamaz hale getirildiği iddia edildi. Bu nedenle PFDK tarafından 2 gün içinde savunmamızın gönderilmesi istendi.

Benim burada takıldığım noktayı Boldladım.Şimdi sormak lazım sayın federasyon yetkililerine... Siz her maçtan sonra tribünler boşaldıktan sonra kaç koltuk kırıldığının tespitini yapıyormusunuz? Diğer bir konuda sayın gözlemci oturduğu tribünden bengal ateşinin yanıp yanmadığını görür ama 46 koltuğun sağa sola yürünerek, üzerinde zıplanarak kırıldığını nasıl tespit etmiş? Yok bunların hiçbirini gözlemci yapmıyorsa yani maçtan sonra tribünleri dolaşarak kırık koltukları tespit etmemişse o zaman Ankaraspor yetkililerine sormak lazım.46 koltuğun kırıldığını gördüğünüz zaman Trabzonspor yönetimine bu konudan bahsettiniz mi? Yani ''şu kadar koltuğumuz kırıldı, parasını isteriz'' dediniz mi? Dedinizde Trabzonspor yönetimi: ''yok kardeşim size para'' mı dediler? Neden kulübü federasyona şikayet ettiniz? Sırf 46 koltuk parasını almak için mi? Yoksa altında başka amaçlar mı var? bizi PFDK'ya sevk edilmemize neden olduğunuzdan dolayı mutlu oldunuz mu?????
            En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 06.02.2009, 08:53.
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Dursun Kaplan
              • 20.12.2005
              • 18197
              • Ankara

Allah allah,gerçekten çok ilginç.

O zaman biz çok yaramaz taraftarlarız.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Tolunay Abdioğlu
                • 06.10.2008
                • 7089
                • İstanbul

Meşale yerine çakmak yakalım =)

Yorum

• Ümit Tekşan
                  • 17.10.2007
                  • 1822
                  • Yönetici
                  • İstanbul

PFDK , işine geldiği gibi davranıyor. Konu TRABZONSPOR olunca , PFDK hemen iş başında. Biz ne yapmışız kardeşim. Gol olmus sevinmişiz. Her takımın taraftarının yaptığı gibi bizlerde sevindik.

Napalım Gol olunca aman PFDK ceza yazar deyip sevinmeyelimmi.. İstanbul ezikleri olunca hiç bir şey görünmez bize geldimmi her sey görünür.

Bütün bu yaşananlara rağmen , biz her zaman büyük takımın büyük taraftarı olacağız ve takımımızı her yerde her plartformda destekleyeceğiz. Bizi kimse yıldıramayacak.

Alayına TRABZONSPOR.... Kıskananlar Çatlasın.....
                  TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Faik Yılmaz
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 01.09.2004
                    • 26228
                    • Trabzon

bir taraftarda tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamamış bunu nasıl atlamışlar
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• pReN@_61
                      • 10.12.2004
                      • 25746
                      • İstanbul

Savunmaymış neyin savunması kardeşim..

(UEFA)

Yorum

• Mayls
                        • 27.02.2005
                        • 8752
                        • Serbest Meslek
                        • Almanya

Bize haksızlık yapıldığını düşünmüyorum. Ama keşke her takıma aynı ölçütlerde cezalar verilse. Bizim yaktığımız 2 meşale yüzünden savunma isteniyor. Evet yasak, biliyoruz. Savunma istemeyin de demiyoruz. İsteyin, kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapın. Ama bizden böyle sudan sepepten savunma isteyenler ırkçı tezahurat yapan Galatasaray tribünlerine 40 bin TL ceza vermekle kalıyor.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Gürkan
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 24.06.2004
                          • 7004
                          • Samsun

Bazı taraftarlarımız halen daha tribünde yaptıkları zararın klüplerinden çıktıklarını anlamamak konusunda ısrarcılar. Oraya verdiğimiz en ufak zarar malesef klüpten cıkıyor.

Yorum

• Harun-61
                            • 29.05.2004
                            • 20107
                            • Yönetici
                            • Trabzon

3. bir de maç oynanıyor rakip ankaraspor, bazı arkadaşlarımız fenerle uğraşıyor...bırakın artık arkadaşlar bu işleri, çok eskide kaldı bunlar...bizim işimiz takımımızı desteklemek, sahada olmayan bir takımla uğraşmak değil....
                            Cengiz abinin ifade ettigi bu konuyu atlamayalim...
                            arkadaslar yil 2009!!

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Harun-61
                              • 29.05.2004
                              • 20107
                              • Yönetici
                              • Trabzon

İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi
                              Bazı taraftarlarımız halen daha tribünde yaptıkları zararın klüplerinden çıktıklarını anlamamak konusunda ısrarcılar. Oraya verdiğimiz en ufak zarar malesef klüpten cıkıyor.
                              biz TS Club'dan Lisansli ürün aliyoruz, kulüp kazansin diye.
                              verdigimiz paralar direk PFDK'ya gidiyor.
                              cok yazik coook.!!!

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sümeyye Şahin
                                • 02.09.2008
                                • 2573
                                • İstanbul

biz bi yandan kulübe verirken onlar öbür yandan çekiyolar...kulübümüz çok transfer yaptı kolay değildir elbet o kadar insanın parası...biraz daha duyarlı olmalıyız...
                                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                                Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...