bencede içeride versinler. bakalim ne halt etcek benim serefli hakemim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantep 3-2 Trabzonspor?um (06.03.2005)
Daraltma
X
-
muziplik olsun diye verebilirler. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
maçi lehimize katledip bir nev i özür diletebilirler,nasilsa biyerimizi yirtsak bu sene ilk iki olmaz.. [img]smileys/smiley11.gif[/img]fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
İlk olarak LazYattara tarafından gönderildiya napaysunuz bende 3:2 görünce sok oldum meger gecen sezondanmis. insallah kazaniriz bu sefer
Aynen bende uyuyodum bu skoru görünce dedim herhalde pazara kadar uyuduk kaldik[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Geçen sezon cem Papila vasitasiyla kaybettigimiz maçin hem rövansi olacak hem de bizim dönüm maçlarimizdan biri.Ama ne yazikki beni korkutan bu sene G.Antep'in evinde galibiyet alamamasi.Bu korkumun nedeni;Samsunspor evinde sezon basindan berisadece bir takimi yendi bu da bizdik,insallah bu sefer olmayiz..elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..
Yorum
-
kolay mac yok hepsi zor ama en kolayi icerde oynayacagimiz fener gs ve bjk maclari olacak bundan eminim[img]smileys/smiley1.gif[/img]
bizim kaybedecek biseyimiz yok..rahat rahat oynayip hepsini
yeneriz..diger maclarin hepsi bunlar göre daha zor,cünkü nerdeyse 10
takim küme düsmemek icin oynayacaktir..
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bu maci mutlak surette almaliyiz. Onlarin durumu bu yil kötü ama bizi ilgilendirmez....TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
geçen yilki maçta bende sinir oldum.adamlar o kadar sert o kadar azimli oynadilarki aklima 4-3 fenere yenildikleri maç geldi. o maçtada 2. yari çok azimli oynamislardi ama yenilmek için....
iste o gün trabzonsporumun kendisinden baska dostu olmadigi aklima geldi....
bide hakemlerin nasil gasp yaptiklari....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
evet antabinde 4-5tane pozisyonu vardi gollük''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildiNeredeyse tam bir yil olmus. Geçen sezonun kirilma noktalarindan biri fener digeri antep maçiydi. Malesef ikisinde de basrolde Cem papila vardi. Simdi sevgili antep için önemli bir maç!!!! umarim bekledigimiz sonucu aliriz ve de antep'i hakettigi yere ugurlariz
Arkadaslar bu geçen seneki maçin basligi. Maç basliklarini arsivlememizi kolaylastirmak için her maç için ayri baslik açiyoruz. Gaziantep yorumlarina asagidaki linkten devam edelim:
Gaziantepspor - Trabzonspor
1 2 3 4 5
"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ffice" />konu basligindaki 3-2 yisilin lutfen
Yorum