Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantep 3-2 Trabzonspor?um (06.03.2005)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada dün tv8 brezilya liginden verdigi maçta ilgilendigimiz oyuncu oynayacakti. izleyen oldumu. nasil bi usak
    :::TS:::

Yorum

• Ya formun karistigi felan yopk herkes fikrini söyleyecek ama sonuna kadarda destek verecek.Zaten burda bulunana arkadaslar sadece iyi gün dostu olsalardi Su anda bir çok kisi burda olmazdi Sampiyon olamadik diye baska takimlara giderdi.Takim yenildi Tabiki elestiri olacak elestiri olacak ki laubali hareket edenker kendisine çeki düzen verecek.Medyada TRABZONSPOR ile ilgili elestiri yapanlarin büyük çogunlugu CIDDIYETSIZLIK VE LAUBALILIK ten bahsediyor.yalanda degil.

Fatih-Gökdeniz-bizim futbolcularimiz bagrimiza basmasini biliriz ama onlardan sampiyonluk beklemek daha ciddi oynamalarini beklemekde en dogal hakkimiz diye düsünüyorum.Keske alacaklari parayi hesap ederken gösterediklileri ciddiyeti gol pozisyonlarindada gösterseler.

Gökdenizin maç sonu yaptigi harekeri ne olursa olsun kesinlikle kendisine yakistiramadim simdi Haksiz sari kart gördün tamam SAKARYA maçinda oynamayacaksin,en azindan 4 sarikarat sinirini bitirdin Sakarya maçida sen olmasanda rahatlikla alinir.zor maçlarda takimda olacaksin.ama sen diyelimki gittin hakeme yumruk attin yada küfür ettin 5-6 maç ceza alsaydin ne olacakti TRABZONSPOR'un hali,senin halin BIRAZ CIDDIYET kardesim fazla birsey istemiyoruzki.

ANTEP i bulmussun kupa maçinda madem bu maçta size çirkeflikmi yaptilar,her zaman bunu yapiyorlar anadolu birliginin içine ediyorlar Trabzondaki maçta atsaydin 11 gol rekor kirsaydin.Eline firsatmi geçti sende at bir sürü gol ama siz ne yapiyorsunuz Illa ben atacagim diye bos durumdaki adamlara pas vermek yerine ya kalecinin kucagina yada disari GÖKDENIZ ilk golde kendi vurabilirdi Fatihe verdi Ama FATIH pas vermez illa 4 ,5 kisiyi geçecek gol yapacak,Trabzonspor sampiyon olmadiktan sonra içine edeyim ben Fatihin gol kralliginin.

BIRAZ CIDDIYET istemek hakkimiz degilmi beyler GOL POZISYONLARININ %80 inde YATTARA parmagi var YATTARA cömertçe paslari atarken bizim beyefendilerde bir hsatalik var YATTARA ya psa atmiyorlar.Bu miller Ta Trabzondan kalkip,istanbuldan kalkip ANKARA lara ANTEP lere gidiyorsa bu takim için canini vermeyi göze aliyorsa zamanini harciyor,parasini harciyorsa BU BEYZADELERDEN DE CIDDIYET istemek en dogal hakkidir.

F.B Malatyada gol posizyonuna girmeden 2-0 yenip geliyor Bizimkiler 10 tane net posizyondan 2 tanesini atiyor.ANTEPE olmayan posizyonlarda gol attiriyor.TEK SEBEBI VAR CIDDIYETSIZLIK

BEN TRABZONSPOR un su anda en güzel futbolu oynadigina inaniyorum.TV basinda maçlari zevkle izliyorum ama ciddiyetsiz hareketleri gröüncede kahroluyorum.

ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN AMA BURDA ISTENEN TEK SEY CIDDIYET. o da zor olmasa gerekir.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• sadece bir kaza geçirdik..yola devam destegimize son sürat yine devam...sadece fatihe bir lafim olcak..artisligi bir kenara atsin..gol atmaya baksin..birazda hatalarimizi kendimizde arayalim..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        AkkSeLI_61

Yorum

• Bu yenilgfi hiç iyi olmadi,çok zor telafi edilir cinsinden.Sona 11 hafta kalmisken farkin 7 puan olmasiisin ne kadar zora girdigini gösteriyor.

Iki takimin oynadiklari kupa maçindaki topicte Trabzonun çok gol kaçirmasi ve skoru bulduktan sonra biraz lakayt gibi oynamasi,hayra alamet olmadigini yazmistim.O kadar gol kaçirirsan rakibe cesaret verirsin, kendinde ise aliskanlik yapar.Zaten bu maçta da epey kaçirdlar.

Antebin bu kadar da degismesi [img]smileys/smiley25.gif[/img]de ayri bir soru?

Insanlar Yasadikça Ögrenirler

Yorum

• her seyden önce antep i güzel futbolundan dolayi tebrik ediyorum bize gelince lavbali oynarsan rakibi küçük görürsen kayseriyede yenilirsin ama hiç bir sey bitmis degil 11 maç 33 puan bizi sampiyon yapar tabi gökdenizin ve fatihin özellikle gökdenizin beceriksizligi son vuruslarda ona yakismiyor neyse hayirlisi sonona kadar trabzonluyuz
            esrarengiz

Yorum

• LAUBALILIGIN BEDELI

bu maç için yapilacak tek yorum bu uzun zaman sonra bir maç seyrettim saha 15 dakkada hayrete düstüm bu kadar gayri ciddi, laubali, rakibi hafife alan bir oyun anlayisi herkes bir havalarda,Rakip amatör takim olsa bile bu kadar hafife alinmaz bu yüzden bu maglubiyet biraz da iyi oldu simdi bizimkilerin akli yerine gelir de isi ciddiye alirlar

Yorum

• Üzülerek söylüyorum ama

Fatih penalti atarken ve kaleciyle karsi karsiya kaldiginda bunu yapiyor.

Ama ne olursa olsun o FATIH SULTAN TEKKE.[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Arkadaslar hakikaten artık Fatih uyarılmalı, nedir bu kardesim adam her
                  maçta kaleciyle karsı karsıya gol kacırıyor. Bu onun tabi ki
                  yeteneksizliğinden değil ama hakikaten laubali oynuyor. Kendisine faul
                  yapılyor adam bir saat yerden kalkmıyor.

Yorum

• yanlis anlasilmasin biz fatihi kötülemiyoruz...ama kendisine biraz çeki düzen versin.o bu takimin kaptani yaptiklari diger arkadaslarina örnek olacak..insallah bunuda çözer.[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                    AkkSeLI_61

Yorum

• hata yi kendimizde arayalim bu mac skoru sadece yoldaki bir tas olarak kalir hafizalarda fatih tekke kardesim oyuna bak [img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• Ne olacak su Mehmet Yilmazin hali.Ömür boyu yedek mi oturacak bu adam.Sene sonunda diger polonyali da alinirsa bi daha ömrü billah giremez kadroya.Çok aciyorum Mehmete Trabzonsporda basarili omasini en çok istedigim futbolcu.çok efendi.Trabzonspor için futbol oynamamayi bile göze almisti ama malesef kendini gelistirmiyor.

Yorum

• İlk olarak kerzakov tarafından gönderildi
                          Ne olacak su Mehmet Yilmazin hali.Ömür boyu yedek mi oturacak bu adam.Sene sonunda diger polonyali da alinirsa bi daha ömrü billah giremez kadroya.Çok aciyorum Mehmete Trabzonsporda basarili omasini en çok istedigim futbolcu.çok efendi.Trabzonspor için futbol oynamamayi bile göze almisti ama malesef kendini gelistirmiyor.

Mehmet Yilmaz;ondan çok sey bekleyenlerden biride benim ve hala da ayni düsüncelere sahibim.Ama kadroya giremiyor.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Bu adam sürekli oynasa gökdenizden bile iyi gol atacagina inaniyorum.Bitirmeyelim bu adami? ? ? ? ? ? ?? ?
                          Elnino 61

Yorum

• Sabah kalktigimda gözlerim balon gibiydi. uyudum mu, uyumadim mi buna bile emin degilim. Tek emin oldugum, dünden içime düsen aciyi, hala yüregimde tasiyor olmam.

Elestirmek çok kolaydir. Fatih, Gökdeniz'e verseydi. Mehmet Yilmaz daha iyi oynasaydi falan filan. Fakat gerçek olan birsey var ki, o da maglubiyetin asla galibiyete dösünmeyecegidir.

Biz nasil üzülmüssek, futbolculardar üzülmüstür. Buna emin olun. Maçin sonunda Gökdeniz'in hakeme kosmasi ve Senol Hoca'nin onu engellemesi hala gözümün önünde.

Geçmise saplanip kalirsak, gelecegi yakalamamiz zor olur. Bu yüzden, dünü unutup yarina bakmaliyiz. Bu yüzden ben diyorum ki;

HEP DESTEK, TAM DESTEK...

Yorum

• arkadaslar tamam yenildil laubali oynadik falan vs..bunlar bize ders ,bu sene ilk defa deplasmanda yenildik,biz bu derbi maclarini kayipsiz atlatalim sampiyonuz,özelliklede fener ve cincon maci ,kesinlikle daha çok mac var,fener 4 puan kybetse birde biz yendikmi olay biter dostlar,sampiyon olmazsak sampiyonlar ligine gideriz,takim iyibence yillardir bekledigimiz havayi yakaladik
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• gercekten sans yanimizda degildi mi desek yoksa ciddiyetsizlikmi desek pek fazla birsey degismiyecek. Biz maalesef sampiyonlugu Avni Akerde kaybettik Fener ve GS maclarinda bu 2 maci yenseydik suan hala liderdik.. sonrada Istanbulspora beraber kalmamiz iyice sampiyonluktan uzaklastirdi bizi. Antep deplasmaninda yenilmek okadar sampiyonlugu etkilemez normalde.

Sonuc olarak kotu oldu ama onumuze bakmamiz lazim hic degilse GS a 100. yillarini zehir etmemiz lazim ve onlari hem kupada hem ligde yenmemiz lazim.

Forever Trabzonspor!
                                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim