BU MAÇ BIZIM BASKA YOLU YOK!!!!!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantep 3-2 Trabzonspor?um (06.03.2005)
Daraltma
X
-
Artik kolay maç diye birsey yok. Alttakiler can havliyle oynuyor, digerleri de zaten denk güçte. Bence bizim için rakibin adindan çok bizim nasil oynayacagimiz önemli. Geçen hafta GB maçindaydim dualar ettim maç boyunca kaza kursunu olmasin diye. Ama bu hafta rahat geçtik. Gerçek oyunumuzu oynarsak karsimizda kimse duramaz.
Yorum
-
kutoz
Antep maçi ne kadar zor görünse de, bu havayla onlari yeneriz. Fatih Sultan'in verdigi demeçteki düsüncelerinin bütün futbolcularda oldugunu düsünüyorum. Her maç sampiyonluk maçi olarak görülüyor. Buda futbolculari asiri derecede motive ediyor.
Skora gelince;
2-1 aliriz.
Goller;
içimden Yattara 2 atar diyor.
Yorum
-
ANTEP ESKI Antep degil.Büyük ihtimalle Lig tv maçi naklen verecek.tek sikinyi bence Antep ile bir haftada iki maç yapacak olmamiz. Malatya ile de bir haftada .iki maç yaptik ve kazaqndik.aaaaaaaynisinin antep ile de olcagina inaniyorum.Ayrica tesvik primi dedikodulari da bizim için bir avantaj yoksa geçen seneki Diyarbekir maçini hatirlryin.Diyarbekir bizim maçta ölümüne oynamisti.En önemlisi taraftar ve futbolcu havaya girdi.
Yorum
-
5 maclik zorlu serinin sondan ikinci maci ,G.antep düsüste ve bu maca haddinden fazla asilacaklar ama deplasmanda daha basarili maclar cikariyoruz..Umarim bu mactanda galibiyetle ayrilir takibe devam ederiz,,cunku kaybetymek bizi donusu olmayan bir yola sokabilir..[img]smileys/smiley18.gif[/img] [img]smileys/smiley5.gif[/img] [img]smileys/smiley18.gif[/img]Asla Yanliz Yürümeyeceksin..
Istanbul Emperyalizmine Son...
ATAM IZINDEYIZ
Yorum
-
Gazeteler Hüseyin'i cezali olarak gösteriyorlar.Dün gördügü sari kart çok gereksizdi.Bu saatten sonra böyle kartlar görürsek basimiza is aliriz.Hüseyin oynamazsa yerine sanirim Adem Koçak oynayacak.O da dün sonradan oyuna giren ve basarili bir görüntü veren kisilerden biriydi.
Yorum
-
takim oturdu bakmayin karesler fayiiik benzerlerinin Fatih-Gökdeniz ikilisi yok Hüseyin fatih gökdeniz üçlüsü, hödöbeslisi, okey dörtlüsü
komedi dans üçlüsü mü lan bunlar biri olamyinca eksik kalsinlar...
kimi koysan oynar bu takimda..
simdi tek sorun bu usaklara sahip çikmak haklarini yedirmemek!
yoksa adem de oynar paftan bi usak da oynar...Zidan Hüseyin bomba gibi topcudur ama aslolan takimdir...
arkadaslarim, kardeslerim bu takima TRT de oldugu gibi sahip çikarsak bir çagi daha kapatir bu usaklar
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Anlamiyorum eger Hüseyin sari kart cezalisi durumuna düstüyse alsin son dakikalarda kirmiziyi kupa maçinda oynamasin. bu ne ya lig maçinda yok simdi.Hiç mi kimse düsünemiyor bunu.tabiki onun yerine adamlarimiz var ama hüseyinin özelliklerinde adamimiz yok.bir adem, hasan onun yerini dolduramazlar belki D'haene (o da werder bremen hazirlik maçinda ön liberoda fena degildi) ama senolhoca böyle bir risk almaz hasan üçüncü ile baslayacagini tahmin ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak selçukabi tarafından gönderildiAnlamiyorum eger Hüseyin sari kart cezalisi durumuna düstüyse alsin son dakikalarda kirmiziyi kupa maçinda oynamasin. bu ne ya lig maçinda yok simdi.Hiç mi kimse düsünemiyor bunu.tabiki onun yerine adamlarimiz var ama hüseyinin özelliklerinde adamimiz yok.bir adem, hasan onun yerini dolduramazlar belki D'haene (o da werder bremen hazirlik maçinda ön liberoda fena degildi) ama senolhoca böyle bir risk almaz hasan üçüncü ile baslayacagini tahmin ediyorum.
abi o benim de aklima geldi ama 2.saridan kirmizi kart görseydi 3 sari karti duracakti,"0" lanmayacakti..O zaman daha kötü olurdu bence,,bakalim,hayirlisi.Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum