yukarıdaki üç başkan bir sadri başkan etmez.üç başkanıda türkiyede başka hiçbir yerde başkan yapmazlar.ne kötü günlerdi hatırlamak bile istemiyorum.nerden canlandı bu başlık.sadri başkanla kabuslar bitti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onursal Başkanımız ve Camia
Daraltma
X
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer dahil herkese sorabilirsiniz bu konuyu, o kadar açık ve net..
Özkan hoca'nın bu kulübe verdikleri ortada M.Ali Yılmaz'ın verdikleri ortada.
Özkan Hoca'nın sadece alt yapıdan yetiştirdiği Fatih ve Gökdeniz'den bu kulüp 35 trilyon para kazandı.
MAY ise zamanın büyük parasını Abdullah ve Ogün'ü satarak kazandı,9 m dolar.İkinci gelişinde kulübü kelimenin tam anlamıyla çökertti.
Herkes kendi bildiği işi yapmalıydı.
MAY bu işi bilen biri değildi.
Onun işi İnşaatçılıktı ve Tesisleri yaptı.
Allah razı olsun.Herkese Merhaba
Yorum
-
Kulübe 70 trilyonluk temlikle haciz koyduran o sene takım 14. olmasına rağmen temliği kaldırmayan sonra bu temlik konulurken yapılan sahtekarlığın başına iş açacağını anlayınca vazgeçen görev başında iken bir oldu bitti ile genel kurula katılan az sayıda üyenin yarıdan biraz fazlasının oyuyla onursal başkan ünvanını alan bir insandır kendisi.Ben 2000 senesini iliklerime kadar hissettim o sene her gün haberler geliyordu tesislere haciz geldi felan diye brezilyadan çerez parasına oyuncular almak zorundaydık zira yayın gelirlerine temlik koyulmuştu.Balık hafızalı değilim bunları unutmak mümkün değil özür diler bu camiadan o zaman belki saygı görür yoksa saygıyı hakettiğini düşünmüyorum.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübe 70 trilyonluk temlikle haciz koyduran o sene takım 14. olmasına rağmen temliği kaldırmayan sonra bu temlik konulurken yapılan sahtekarlığın başına iş açacağını anlayınca vazgeçen görev başında iken bir oldu bitti ile genel kurula katılan az sayıda üyenin yarıdan biraz fazlasının oyuyla onursal başkan ünvanını alan bir insandır kendisi.Ben 2000 senesini iliklerime kadar hissettim o sene her gün haberler geliyordu tesislere haciz geldi felan diye brezilyadan çerez parasına oyuncular almak zorundaydık zira yayın gelirlerine temlik koyulmuştu.Balık hafızalı değilim bunları unutmak mümkün değil özür diler bu camiadan o zaman belki saygı görür yoksa saygıyı hakettiğini düşünmüyorum....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu üç ismin ortak bir özelliği daha var
Böyle mikro milliyetçi sidik yarışlarına her zaman karşıyım. Hatta M.Ali Yılmaz(Teyzemin eşinin eski ortağı, dayımın da üniversite yıllarından beri çok samimi arkadaşı olmasına rağmen) karşısında ilke ve emeğin sembolü, "Maçkalı huysuz ihtiyar" Sn.Özkan Sümer'i destekledim. Nuri Albayrak ibra edilemediğinde çok sevindim. Hatta ve hatta benim için bu kulübün en değerli yönetcisi değil Oflu, Trabzonlu bile olmayan Şamil Ekinci'dir. Benim gözümde Trabzonspor taraftarlığının sembolü ise Trabzonspor Futbol takımı memleketinde deplasmana geldiğinde elinde çiçek ve gözünde yaşlarla takımı karşılamaya giden eski futbolcumuz Diyarbakırlı Şeyhmuz'dan başkası değildir.
Şu tatlı su kurnazlıklarına ise pabuç bırakılnmamalı. Adamın nereli olduğuna değil de ne yaptığına bakalım lütfen.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Anlamlı buluşma
Takımımızın Galatasaray ile oynayacağı Turkcell Süper Ligi maçı öncesinde camiamız adına anlamlı bir buluşma yaşanacak.
Kulübümüzün Kurucu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, eski başkanlarımızdan Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, yine eski başkanlarımızdan Ahmet Celal Ataman, Mustafa Günaydın ve Özkan Sümer karşılaşma için biraya gelecekler.
Trabzonspor camiasının birlik bütünlüğünü tüm ülkeye göstermesi açısından büyük önem taşıyan buluşma Galatasaray maçı öncesinde verdiği bu mesaj oyuncularımız moral ve güç kaynadığı olacak.
resmi site...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil ortak özellikleri.
Üçü de futbolla ilgilenmeden başkan oldular.M.Günaydın da Of'lu muyduAilecek bu işi bilmiyorlar yani.
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer'e sorulacak bir durum yok .
Özkan hoca'nın bu kulübe verdikleri ortada M.Ali Yılmaz'ın verdikleri ortada.
Özkan Hoca'nın sadece alt yapıdan yetiştirdiği Fatih ve Gökdeniz'den bu kulüp 35 trilyon para kazandı.
MAY ise zamanın büyük parasını Abdullah ve Ogün'ü satarak kazandı,9 m dolar.İkinci gelişinde kulübü kelimenin tam anlamıyla çökertti.
Herkes kendi bildiği işi yapmalıydı.
MAY bu işi bilen biri değildi.
Onun işi İnşaatçılıktı ve Tesisleri yaptı.
Allah razı olsun.
MAY cebinden tesis yapmadı lütfen Trabzonsporlu kardeşlerim açın, araştırın ilgili kitapları okuyun.. Mesela Fırtına, İhtilal, Efsane yazar Hakan Kulaçoğlu..."" bu yazı üzerine Özkan Sümer'e bile sorabilirsiniz demek istedim..
Özkan Sümer'e, Mehmet Ali Yılmaz tesisleri cebinden yaptı mı yapmadı mı diye sorabilirsiniz dedim.. En karşısında olan kişi olarak Özkan Sümer bile bunu reddetmeyecektir manasında dedim.. yanlış anladınız galiba..??BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM.Ali Yılmaz'a yaptığı tüm hataları ona yaptıranları iyi biliyorum. Hepsi Trabzon'dan.
Ama bildiğim bir şey daha var. Ünal Karamanı 3 kızkardeşlerin elinden alarak Boğaziçinde bordo-mavi bayraklarla sarılmış büyük bir yatta imza töreni yaparken tüm İstanbul hayran hayran seyrediyor ve biz TS taraftarları boğaz kıyılarına akın etmiş bir şekilde o büyük anı büyük bir keyif ve gururla seyrediyorduk. [/B]
İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca İnönü satadının göbeğinde kabakların çiçek açmasına ait resimler gazetelerde yer alırken sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en modern tesislerinden birini Trabzon'a kazandırmıştı. O tesislere daha sonra "Mehmet Ali Yılmaz" tesisleri ismi verildi.
[/B]
İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJ.M.Paff'lar, Ali Şen'e fırçaları falan cabası...
[/B]
Aynı ağbeyim Özkan Sümer'in başkan olduğu sırada Faik Çetiner'in programında söylenen yanlışları için programa bağlanıp sunucuyu kelimenin tam manasıyla fırçalamsına tepki göstermişti. Bizim bu program yapımcılarına ihtiyacımız olduğunu onlarla iyi geçinmemiz gerektiğini söylemişti. Oysa benzer şeyleri M Ali Yılmaz yaptığında(pek de yaptığını göremdim ya) gurur duyardı. Ki o Faik Çetiner Özkan Sümer'i programama bağlamamak için elinden geleni yapmıştı.
İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe bütün bunlar yapılırken de tek kuruş naklen yayın gelirimiz yoktu ve A.Akerden elde edilen hasılat deplasman masraflarına bile yetmiyordu.
M.Ali Yılmaz TS un tarihini değiştiren adamdır. Onun dönemi olmasaydı çok ama çok gerilerde kalacaktık. Ayrıca son şampiyonluğumuz da onun döneminde geldi.
Onu yerden yere vuranlar, aradan geçen 20 küsür yılın hesabını vermeli. Onun başkan olduğu zamanlar daima kulübün beş parasız ve sahipsiz kaldığı zamanlardır. Trabzondaki yöneticilerin kulüpte içilen "çay paralarını" bile ödenmek üzere M.Ali Yılmaza gönderdikleri dönemlerdir.
Şayet işbitiricilik ve prestijde sağladığı başarıyı kulüp idaresinde de sağlasaydı herşey çok farklı olurdu. Ama sürekli altını oydular. Elbette alt oyucuların anavatanı olan Trabzonda...
M.Ali Yılmaz'ın yaptığı bütün iyi işler onun eseridir. Ama ne yazıkki hatalarının büyük bölümü başkalarına aittir. Ve o başkaları halen Trabzon sokaklarında utanmaz bir şekilde dolaşmaktadır.
Bunları iyi bilen biri olarak M.Ali Yılmazı her zaman saygıyla ve sevgiyle ananlardanım. Kırgınlığını da çok iyi anlayanlardanım.
Geçmiş geçmiştir ve ders almak içindir. Sadri Şener'in tüm başkanları çağırmasını da ayakta alkışlıyorum. Sadri Babaya da bu yakışırdı.Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle""Luckdown tarafından yazılan
MAY cebinden tesis yapmadı lütfen Trabzonsporlu kardeşlerim açın, araştırın ilgili kitapları okuyun.. Mesela Fırtına, İhtilal, Efsane yazar Hakan Kulaçoğlu..."" bu yazı üzerine Özkan Sümer'e bile sorabilirsiniz demek istedim..
Özkan Sümer'e, Mehmet Ali Yılmaz tesisleri cebinden yaptı mı yapmadı mı diye sorabilirsiniz dedim.. En karşısında olan kişi olarak Özkan Sümer bile bunu reddetmeyecektir manasında dedim.. yanlış anladınız galiba..??
Bak 9 yıl sonra gelebiliyor Trabzon'a.Hala kendini Onursal Başkan olarak kabul ediyormu merak ediyorum.Herkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani verdiyse bile fazlasıyla geri almıştır demek istedim...
Bak 9 yıl sonra gelebiliyor Trabzon'a.Hala kendini Onursal Başkan olarak kabul ediyormu merak ediyorum.
Trabzonspor onu M.Ali Yılmaz yapmıştır, bu kesinlikle doğrudur ama maddi yönden ona laf etmeye benim ağzım varmıyor.. göz var nizam var..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
birlik olmaları güzel ama geç kalınmış bir birlik. m ali yılmaz 9 senedir trabzona ayak basmamış ama adam ts nin onursal başkanı ayıp yani başka bişey değil. bu adamın ne trabzona nede ts ye ben bir faydasını görmedim. adam yatırımını antalyaya yapmış orda zevki sefa sürüyor. zamanında ts ye ben faydalı olduğuna da inanmıyorum. bu takım 42 yıllık tarihinin 15 senesini onursal başkanıyla heba etmiştir. aradan m ali yılmaz dönemi çıkarsa trabzonspor çok başarılı bir istatik yakalar.
ezik bir millet olduğumuz için 9 senedir memleketine ayak basmayan onursal başkanımızın gelişini kutlayacağız. bunu bekliyorlar galiba bizden. hadi ts ye küstün trabzon sana ne yaptı?YA SEV YA TERKET
Yorum
-
oooo Trabzon camiası yine kopmuş gidiyor, biz meleklerin cinsiyetini tartışırken elin oğlu avrupada cirit atıyor!!!
artık bırakmak lazım, yok MAY cılar, yok ÖZAK cılar, yok ŞENER ciler...gözünüzü seveyim, yapmayın yaaa!!! hepsi öyle ya da böyle bizim başkanımız olmuş!!! biz de sevmeme özgürlüğümüzün yanında saygı duymayı ihmal etmeyelim lütfen!! sıkıştığımız zamanlarda emin olun ki bu başkanlar yine göreve koşacaktır!!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum