Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onursal Başkanımız ve Camia

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vefa, İstanbul'un neresine kalır, bilirmisin?
    Bilmem yada bilmemem neyi değiştirecek...
    Neyi vurgulamak istediğimi anladığınızı umuyorum..
    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
    **Latocan**

Yorum

• Onursal başkan geliyor demek..
      Niye geldiğini niçin geleceğini tartışmaktan öte,
      Türk futbolunda Faik Çetiner denen
      parayı kim veriyorsa onun maşalığını yapan bir adamın
      5.sınıf kanallarda yaptığı A.Rahim Albayrak,İhsan Kalkavan Vs.. tarzı
      fazla parası olmaktan öte hiçbir vasfı olmayan adamların konuk olduğu programlara katılmaktan başka
      hiç bir ağırlığı olmayan birine
      eski bir başkana
      Onursal Başkan sıfatını vermeyi tartışalım bence..
      Yoksa Gelsin tabi..
      Bütün trabzonsporlular gibi onunda Avni Akere gelip maç izleme hakkı vardır..
      Haczavera,Maçka,Trabzon....,
      Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
      Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

• Beşiktaşta'da onursal başkan Sülayman Sebdadır oda yılardır Beşiktaş maçını izlemıyor,yani gelmedi 9 yıldır diye Okuz altında buza aramıyalım.Ben olaya Sadri Şenerin Uzlaştırcı ve kırılmaz bir insan olduğu ve Başkanımızın başarısı olarak goruyorum.
        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bence çok güzel bir düşünce hoşgelsinler sefa gelsinler

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben olaya Sadri Şenerin Uzlaştırcı ve kırılmaz bir insan olduğu ve Başkanımızın başarısı olarak goruyorum.
            Aynı şekilde düşünüyorum.

MAY efsanesi Özkan Sümer'e kaybettiği zaman bitmişti.Kolay kolay canlanmaz daha.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Takıma destek vermeye kim gelirse gelsin başımızın üstünde yeri vardır.

Eleştirinin de yeri vardır.

Saygının da yeri vardır.

Keskin sirke küpüne zarar.

Sn Mehmet Ali Yılmaz, şimdiden hoşgeldiniz. Uzun zaman sonra sizi aramızda görmekten gurur duyacağız.
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Onursal başkan mı arıyoruz...

Bknz: Faruk Özak...
                **Latocan**

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onursal başkan mı arıyoruz...

Sen Ersun Yanal başlığını takip etmiyosun anlaşılan.
                  Özkan SÜMER

Yorum

Onursal başkana laf yok, Faruk Özak Trabzonspor'a ne kazandırdı?
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gökhan ünal.....
                      Twitter Adresim

Yorum

• M.Ali Yılmaz'a yaptığı tüm hataları ona yaptıranları iyi biliyorum. Hepsi Trabzon'dan.

Ama bildiğim bir şey daha var. Ünal Karamanı 3 kızkardeşlerin elinden alarak Boğaziçinde bordo-mavi bayraklarla sarılmış büyük bir yatta imza töreni yaparken tüm İstanbul hayran hayran seyrediyor ve biz TS taraftarları boğaz kıyılarına akın etmiş bir şekilde o büyük anı büyük bir keyif ve gururla seyrediyorduk.

Ayrıca İnönü satadının göbeğinde kabakların çiçek açmasına ait resimler gazetelerde yer alırken sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en modern tesislerinden birini Trabzon'a kazandırmıştı. O tesislere daha sonra "Mehmet Ali Yılmaz" tesisleri ismi verildi.

J.M.Paff'lar, Ali Şen'e fırçaları falan cabası...

Ve bütün bunlar yapılırken de tek kuruş naklen yayın gelirimiz yoktu ve A.Akerden elde edilen hasılat deplasman masraflarına bile yetmiyordu.

M.Ali Yılmaz TS un tarihini değiştiren adamdır. Onun dönemi olmasaydı çok ama çok gerilerde kalacaktık. Ayrıca son şampiyonluğumuz da onun döneminde geldi.

Onu yerden yere vuranlar, aradan geçen 20 küsür yılın hesabını vermeli. Onun başkan olduğu zamanlar daima kulübün beş parasız ve sahipsiz kaldığı zamanlardır. Trabzondaki yöneticilerin kulüpte içilen "çay paralarını" bile ödenmek üzere M.Ali Yılmaza gönderdikleri dönemlerdir.

Şayet işbitiricilik ve prestijde sağladığı başarıyı kulüp idaresinde de sağlasaydı herşey çok farklı olurdu. Ama sürekli altını oydular. Elbette alt oyucuların anavatanı olan Trabzonda...

M.Ali Yılmaz'ın yaptığı bütün iyi işler onun eseridir. Ama ne yazıkki hatalarının büyük bölümü başkalarına aittir. Ve o başkaları halen Trabzon sokaklarında utanmaz bir şekilde dolaşmaktadır.

Bunları iyi bilen biri olarak M.Ali Yılmazı her zaman saygıyla ve sevgiyle ananlardanım. Kırgınlığını da çok iyi anlayanlardanım.

Geçmiş geçmiştir ve ders almak içindir. Sadri Şener'in tüm başkanları çağırmasını da ayakta alkışlıyorum. Sadri Babaya da bu yakışırdı.
                        En son selimatal tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 19:53.
                        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

95-96da kinkladze'yi alma riskini göze alamayarak şampiyonluğu kaçırmamıza vesile olduğu için mi mesela
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            95-96da kinkladze'yi alma riskini göze alamayarak şampiyonluğu kaçırmamıza vesile olduğu için mi mesela
                            İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu sene takıma kazandırdıklarını göremiyor musunuz ?

Savunduğunuz adam değilmiydi fenerbahçe formasıyla çıkıp ben aslında fenerbahçeliyim diyen.... ???

Yazık size..

Alın sizin onursal (!) başkanınız olsun may... Benim değil !....
                            **Latocan**

Yorum

• Mehmet Ali başkan ın yönetim tarzını, üslubun sevmem. Trabzonspor'a istemeden zarar verdiğini düşünüyorum. Ancak gs maçı için tüm eski başkanların bir araya gelmesi müthiş bir şey. Başkan şehrine hoş geliyorsun. İnşallah ayağın uğurlu gelir....

Benim hayalim fb maçı şampiyonluk maçı olacak ve tribünde sadece eski başkanlar değil eski futbolcularda olacak. 96 kadrosu tam takım tribünde üzerlerinde formaları
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Bu sene takıma kazandırdıklarını göremiyor musunuz ?

Savunduğunuz adam değilmiydi fenerbahçe formasıyla çıkıp ben aslında fenerbahçeliyim diyen.... ???

Yazık size..

Alın sizin onursal (!) başkanınız olsun may... Benim değil !....
                                Savunduğumuz mavunduğumuz yok..

Bu sene takıma kazandırdıkları, Trabzonspor'un ona kazandırdığı bakanlık koltuğunun kazandırdıkları sadece.. Aynısını M.Ali Yılmaz da yaptı bunu inkar etmiyorum..

Forma olayı ile ilgili bir sürü tekzipler, yalanlamalar, iddialar vs çıktı.. Aslını astarını bilmeden konuşuyoruz burda, ayrıca şöyle de bir olay var babam 1953 doğumlu ve kendisi de gs yi tutuyormuş Trabzonsporumuzdan önce, kim yargılayabilir şu an onun Trabzonsporluluğunu?? hem de babam kendi cebinden tesis yapmadı bu takıma..

Kötü yönetmiştir, beceriksizdir vs vs ama bu takım için kötülük düşünmesi, sizin dediğiniz gibi onursuzluklar yapması vs sözkonusu değildir..

Onursal başkanınız sizin olsun diyeceksen, naklen yayındaki büyük payınız da sizin olsun, tesisleriniz de sizin olsun, etkileri kalmamış olsa da Türk futbolundaki lobiniz de sizin olsun diyeceksiniz.. Kuru lafla onursal başkanınız sizin olsun demekle olmuyor..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X