Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onursal Başkanımız ve Camia

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MAY cebinden tesis yapmadı lütfen Trabzonsporlu kardeşlerim açın, araştırın ilgili kitapları okuyun.. Mesela Fırtına, İhtilal, Efsane yazar Hakan Kulaçoğlu...
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Mehmet Ali Yılmaz da Nuri bey'de hatta Mustafa Günaydın'da bilerek yapmamışlardır. Hataları vardır. Bu çizgi benim Trabzonspor'un yönetilmesini arzuladığım çizgi değildir. Ancak bütün bunlar bu adamların iyi niyetinden şüphe etmemizi gerektirmez. Trabzonspor'un tüm eski başkanları saygıyı hakediyor....Trabzonspor'un başkanları yahu varmı ötesi...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        MAY cebinden tesis yapmadı lütfen Trabzonsporlu kardeşlerim açın, araştırın ilgili kitapları okuyun.. Mesela Fırtına, İhtilal, Efsane yazar Hakan Kulaçoğlu...
        Uğurtan, o gün o kitaba ben yazı yazsaydım muhtemelen aynı şeyleri yazardım. "paralı başkan" modelinin Trabzonspor'un ruhuna uygun olmadığını hala daha düşünüyorum. Ama bütün bunlar bir gerçeği değiştirmez. Bu adamlar Trabzonspor'un eski başkanlarıdır. Dolayısıyla benim bizim eski başkanlarımız. Başkan 9 yıl sonra Trabzon'a geliyor. Hoş geliyor sefa geliyor...Bitti..
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          MAY cebinden tesis yapmadı lütfen Trabzonsporlu kardeşlerim açın, araştırın ilgili kitapları okuyun.. Mesela Fırtına, İhtilal, Efsane yazar Hakan Kulaçoğlu...
          Özkan Sümer dahil herkese sorabilirsiniz bu konuyu, o kadar açık ve net..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Pek çoğunuzu bilemem ama ben bu haberi almaktan ziyadesiyle mutluyum.

Aktuğ, Sümer, Özak, Mehmet Ali Yılmaz, Albayrak, Günaydın, Şamil Ekinci, (rahmetli Mazhar Afacan).. gibi insanları bir kalemde silecek lüksü yok bu camianın.

Bu insanları geri kazanacak olursak, emin olun ki, daha İstanbul'da bunlar gibi kulübe çalışacak büyük çok iş adamı var.

Zaman zaman hepsini de eleştirdim; ancak şunu çok iyi biliyorum ki, insiyatif alıp, iş yapan hata yapıyor. Bir köşede oturup da sürekli eleştiren hata da yapmıyor elbette.

Kulübümüzün bu şık daveti de, ona icabet edenler de çok iyi bir iş çıkarıyorlar ortaya.

Mutluyum, umutluyum.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ohoo habu başlık canlanmış gene..
              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Pek çoğunuzu bilemem ama ben bu haberi almaktan ziyadesiyle mutluyum.

Aktuğ, Sümer, Özak, Mehmet Ali Yılmaz, Albayrak, Günaydın, Şamil Ekinci, (rahmetli Mazhar Afacan).. gibi insanları bir kalemde silecek lüksü yok bu camianın.

Bu insanları geri kazanacak olursak, emin olun ki, daha İstanbul'da bunlar gibi kulübe çalışacak büyük çok iş adamı var.

Zaman zaman hepsini de eleştirdim; ancak şunu çok iyi biliyorum ki, insiyatif alıp, iş yapan hata yapıyor. Bir köşede oturup da sürekli eleştiren hata da yapmıyor elbette.

Kulübümüzün bu şık daveti de, ona icabet edenler de çok iyi bir iş çıkarıyorlar ortaya.

Mutluyum, umutluyum.

Artık imzamı değiştireceğim ve diyeceğim ki Tunga ne yazıyorsa ben de katılıyorum.

Yorum

• Tunga abim ve Erdal abi, sizlerin söylediklerinin benim için değeri büyük.. Üstüne söz söylemek istemem.. Susma zamanı diyorum ve susuyorum.. Ama bu insanı hazmedemem demeden de geçemem..
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah Allah... Yahu kardeşim şimdi bunu yargılamak bize ne kazandıracak? Onun adına sana ne diyeyim şimdi? Yukarda bir şeyler yazdım, ne olur konuyu daha fazla dallandırmanın alemi yok ama inanki eğer o da burada sana cevap vermek isteseydi, muhakkak mantıklı bir şeyler söyleyeceğinden eminim...

Yani öyle şeyler yazıyorsunuz ki, akıllara zarar... Sen bunu yazarsan çıkar adamın biride derki: ''Sadri Şener, başkanlığı bıraktığı 1992 yılından beri, Avni Aker'de kaç tane maç izlemek için stada gelmiştir?'' Şimdi Sadri başkanımız 15 sene içinde Avni Aker'e gelmediyse ya da başkanlığından sonra 1-2 defa geldiyse (geldiğini hatırlamıyorum-bilmiyorum) buradan nasıl bir sonuç çıkarmalıyız?

Ben kendi adıma maça gelmesinden ya da yıllardır gelmemesinin nedeni olarak şunu düşünüyorum.Mehmet Ali Yılmaz gibi yıllardır Trabzonspor kulübünün başkanlığını yapan bir adamın şeref tribününde başkan koltuğunda bir başkasının oturduğu yerde yan koltukta sıfatsız bir koltukta çok rahat oturacağını zannetmiyorum (Onun kişiliğine göre yorum yapıyorum) Zira bu çok kolay bir şey değildir.Eğer Sadri Şener'in yerinde bir başkası başkan olsaydı gelmezdi...

Şimdi geliyorsa, Sadri Şener onun zamanında 2. başkanı olduğu için geliyordur.Sadri Şener, onun çok samimi arkadaşı olduğu için geliyordur.Bence işin güzel taraflarını düşünmeye bakalım.Yıllardır hep aynı sıkıntıdan muzdarip değilmiyiz? Herkes kendince bu dargınlıkları, küskünlükleri eleştirmiyor mu? Alın işte size fırsat.Ötesini daha kurcalamanın bir anlamı yoktur!
                    İyi niyetinden geldiğini düşünmüyorum. Gündeme oturmak için geliyor veya getirtiliyor(bu daha büyük bir ihtimal).
                    Sessiz sedasız gelip maçını izlese diyeceğim bir şey yok. Öncelikle İstanbuldaki maçlara gitseydi daha şık olurdu. Artık onursal başkanımızda bize sessiz sedasız destek çıkıyor, ne güzel derdik. Bu samimiyeti hissetmiyorum M. Ali Yılmaz'da. Maç kayvedilirse yine gündeme gelmek için uygun ortam oluşacak. Hatta maç kazanılsa bile gündeme oturma şansı yüksek.
                    Ha birde geliyorsa Sadri Şener 2. başkanı olduğu için geliyordur düşüncesi varsa durum çok daha vahimdir. Sadri Şener'i ezmektir bu.

Hele bir şampiyonluğu yaşayalım, ondan sonra sabah-akşam Avni Akerde olsun bir şey demem. Şu an tekere çokmak sokmak gibi bir durum var bence.
                    En son Bulut61-34 tarafından düzenlendi; 12.03.2009, 14:13.
                    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Hoş geldin diyorum şimdiden.

İnşallah ayağı uğurlu gelir.

Sinerji sinerji.

Yorum

• Sn. Mehmet Ali Yılmaz' ın hatalarını, doğrularını tartışmaya kalksak sayfalar sürer..

25 yıldır şampiyon olamayan bir camianın "Son Şampiyon" başkanıdır sonuçta kendisi..

Önemli olan da bu zaten..
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Onursal Başkanımıza hoşgeldin diyelim.

Yanlız bir sorum olacak ; 2000 yılındaki seçimden sonra ilk defa mı geliyor Trabzon'a ? Sanki öyle bir haber okumuştum.

Yorum

• Avni Aker'e ilk defa geliyordur.

Trabzon'a gelmiştir herhalde 9 yıl içinde.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• Bu kulüp değerli mevkilerinde görev yapan her ismin emeklerinin kat kat mislini iade etmiştir . Trabzonspor bir mahalle takımı değil , hedefide ligte tutunmaya çalışmak değil . Daha büyük hedefler , daha profesyonel , daha uzman insanlar ile mümkün . Bu yapıyı mümkün kılmak ise daha şeffaf ve daha rekabete dayalı organizsyon-örgütlenme kuralları ile geçerli olur . Kulübün marka değerini artırmak ile olur . Bu külübün fahri ünvanlarını alanlar , sembolü olarak görenlerin bir çoğu o koltuklara geldiği yıllarda kulübün yapısını birde bu açdan değerlendirmek gerek .

Öte yandan , Trabzonspor yapısından kaynaklı zorunluluklar var . Trabzonspor duruşu nedir ? Bizleri o değerli koltuklarda temsil edenler hangi vasıflara sahip olmalıdır ? Bu soruların cevapları arasında iş ahlakı , belirli seviyede kültür , temiz bir sicil , şehire ve renklerine aidiyat , görev aldığı konularda uzmanlık gibi maddeler varsa kulübün adıyla özdeşleşmiş isimler dahi bu değerlendirmelerin dışında tutulamaz .

Trabzonspor bizim üst kimliğimiz , en büyük ailemiz . Her ailenin içinde yararsız/ yararından çok zararı olan , ailesinden önce kendisini düşünen insanlar olabilir . Önemli olan , aileyi idare eden çekirdeği bu gibi insanların dahil olamayacağı fakat faydaya kullanılabileceği şekilde inşaa etmek . Sadri Şener'e destek lafının altını dolduran en önemli etkende bu .

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Ali Yılmaz da Nuri bey'de hatta Mustafa Günaydın'da bilerek yapmamışlardır. Hataları vardır. Bu çizgi benim Trabzonspor'un yönetilmesini arzuladığım çizgi değildir. Ancak bütün bunlar bu adamların iyi niyetinden şüphe etmemizi gerektirmez. Trabzonspor'un tüm eski başkanları saygıyı hakediyor....Trabzonspor'un başkanları yahu varmı ötesi...
                                Bu üç ismin ortak bir özelliği daha var
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X