Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akyazı Onaylandı, Hukuki Süreç Bitti, Sıra İhalede...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Uslu durun Usaklarİlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzge Hanım'ın mailini bulup ulaşmamız lazım.

O Trabzonspora lazim
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
O açıdan bakarsak 61967 daha güzel olur.İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ideal kapasite 41967
Yorum
-
40 ideal rakamdır.Hatta benim ilk aklımdan geçenler 35+10 bin lik bir staddır.
40+10 olursa zaten o 10 kişilk bölüm uzuun zaman açılmaz veya inşası yapılmaz.
fotolarda stadın çatısı yamuk gibi bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten tasarımlar böyle mi?T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey yapmayacağız, sadece fikirlerimizi iletecegiz.
Bilmezmiyim Kardes

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Arkadaşlar Trabzon şehrinin nüfus potansiyeli gözönüne alındığında stat kapasitesinin yüksek olmasının pek faydasını görmüyorum. İstanbul 15 milyon nüfuslu metropol bir şehir. ALLAH aşkına olimpiyat stadının doluluğuna kaç kez tanık oldunuz? Yukarıda Emre arkadaşımız ayrıntılı bir şekilde yazmış zaten.
UEFA kriterlerine göre bir statda final oynatmak için o stadın kapasitesinin en az 35 bin olması gerekiyor. Bu bağlamda bizim yapılacak olan stadın kapasitesinin 40 bin olması çok iyi.
Bugün Sadri Şener'in bir açıklamasını okudum; ''İstanbul için marmaray çok önemlidir. Güneydoğu için birinci mesele Aktütün karakollarının güvenli bir yere taşınmasıdır. Ankara için su önemlidir. Trabzon şehri için de bu stat çok önemlidir''
Artık bu aşamadan sonra bu projenin herhangi bir nedenden dolayı yapılamaması Trabzon'a zarar verir!ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Stat yapılınca maçlara giderken oltalarımızıda yanımıza almamız gerekecek.
Takım sahaya çıkana kadar salarız oltalarımızı Akyazı'ya. Ne tutarsak kârdır
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum