Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akyazı Onaylandı, Hukuki Süreç Bitti, Sıra İhalede...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O açıdan bakarsak 61967 daha güzel olur.

Onu bende düsündüm ama 40000 kapasiteyi bile cok gören arkadaslar var. Onun icin 61967 deseydim burdan sag cikamazdim herhalde.
    onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
    NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Dün akşam Tv 24 de Mehmet Atalay konuktu canlı yayında Olimpiyatlar hakkında bilgi verdi İstanbulun adaylığından bahsetti , bekledim Trabzonspor'un stadı konusunda bir kelime söylesin diye ama söylemedi ne yazıkki, ben stada ilk kazık vurulana kadar bekleyenlerdenim hevesim kursağımda kalmasın sonra.
      DOZER CEMİL

Yorum

• öyle bir proje çizinki kapasite 61967 olsun nasıl ayarlayacak adam bu sayıyı?
        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
        -ismail-

Yorum

• Keşke 40 bin kişilik stadı da doldurabilsek.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kötü bir kopyası gibi duruyor . :hıh
            mesajınızın tamamını okumadan,onaylanan projenin detaylarına nasıl ulaştığınızı merak etmiştim.
            gerçekten neredeyse aynısı.

Yorum

• ben görtüm

İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar Trabzon şehrinin nüfus potansiyeli gözönüne alındığında stat kapasitesinin yüksek olmasının pek faydasını görmüyorum. İstanbul 15 milyon nüfuslu metropol bir şehir. ALLAH aşkına olimpiyat stadının doluluğuna kaç kez tanık oldunuz? Yukarıda Emre arkadaşımız ayrıntılı bir şekilde yazmış zaten.

UEFA kriterlerine göre bir statda final oynatmak için o stadın kapasitesinin en az 35 bin olması gerekiyor. Bu bağlamda bizim yapılacak olan stadın kapasitesinin 40 bin olması çok iyi.
              Bugün Sadri Şener'in bir açıklamasını okudum; ''İstanbul için marmaray çok önemlidir. Güneydoğu için birinci mesele Aktütün karakollarının güvenli bir yere taşınmasıdır. Ankara için su önemlidir. Trabzon şehri için de bu stat çok önemlidir''

Artık bu aşamadan sonra bu projenin herhangi bir nedenden dolayı yapılamaması Trabzon'a zarar verir!
              ben görtüm abi bir trabzonspor maçlarında birde şampiyonlar filan maçında
              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Yıl 2006 geldiler gördüler cizdiler...

Yıl 2008 yukıarıda yazdıklarınız süreç

Seneye lige başlarken yeni stadta başlamalıyız. ne 2011 yazı. kayseri gibi 1 yılda tamamlanmalı stad. birileri bizi uyutmamalı artık. adam gibi stad yapacaksın millet coluğuyla cocuğuyla gelecek. kargasa olmayacak. o bağırmadı şu bağırdı bunlarda çekirdek yedi denilir tabi avni akerde. kimsenin yeri belli değil. adam kale arkasında parası yok diye maç seyrediyor. yada maratondaki adam oturup maç seyretmek istiyor. bunun cözümüde adam gibi bir stad. maratonda herkes kendi koltuğunda sinema izler gibi maç seyredip çılgın taraftarda fener milan vs tribünlerinde olduğu kale arkası üst tribünde. bağırmak terlemek çoşmak isteyenler gelsin oraya eminim dolupta taşacaktır. hemen yapılmalı bence

Yorum

• İlk olarak Yeniklasör tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yıl 2006 geldiler gördüler cizdiler...

Yıl 2008 yukıarıda yazdıklarınız süreç

Seneye lige başlarken yeni stadta başlamalıyız. ne 2011 yazı. kayseri gibi 1 yılda tamamlanmalı stad. birileri bizi uyutmamalı artık. adam gibi stad yapacaksın millet coluğuyla cocuğuyla gelecek. kargasa olmayacak. o bağırmadı şu bağırdı bunlarda çekirdek yedi denilir tabi avni akerde. kimsenin yeri belli değil. adam kale arkasında parası yok diye maç seyrediyor. yada maratondaki adam oturup maç seyretmek istiyor. bunun cözümüde adam gibi bir stad. maratonda herkes kendi koltuğunda sinema izler gibi maç seyredip çılgın taraftarda fener milan vs tribünlerinde olduğu kale arkası üst tribünde. bağırmak terlemek çoşmak isteyenler gelsin oraya eminim dolupta taşacaktır. hemen yapılmalı bence
                  Sen şimdi taraftarımızdaki moronluğu avni akeremi bağladın kardeş Yapma allah aşkına..

Ayrıca kayserii stadı bir yılda yapmadı.. 1,5 yılı devirdi ve hala tamamlanamadı.. 1-2 ay duraksadı inşaat ama o stat ancak birdahaki seneye yetişir.

Yorum

• Ya bu stad 40 bin kişilik olacak deniliyor. Tamam 40 bin de güzel ama yapmışken 50 binden fazla kapasiteli olsa da Türkiyenin en güzel stadını yapsak kötü mü olur?
                    Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• Birde bu deplasmana gelecek taraftarlar nasıl çıkacak ordan yaa

bordomaviii61

Yorum

• en ideali 40.000 dir
                        TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak bordomaviii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya bu stad 40 bin kişilik olacak deniliyor. Tamam 40 bin de güzel ama yapmışken 50 binden fazla kapasiteli olsa da Türkiyenin en güzel stadını yapsak kötü mü olur?
                          Stad dolsun 1-2 sene, genişleme payı bırakılacak merak etme.
                          40 bini doldurduk da kaldı 50 bin.

boş tribün kadar iğrenç bir görüntü olamaz..

Yorum

• Başarı geldikçe o tribünler her zaman dolar. Önemli olan Trabzonsporun iyi olması.Aslında böyle olmamalı ne olursa olsun taraftar maa gitmeli ama bizim taraftarımız maalesef her zaman takımının yanında olmuyor... Genişleme payının bırakılacak olmasıda güzel tabi

bordomaviii61

Yorum

• İlk olarak bordomaviii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başarı geldikçe o tribünler her zaman dolar. Önemli olan Trabzonsporun iyi olması.Aslında böyle olmamalı ne olursa olsun taraftar maa gitmeli ama bizim taraftarımız maalesef her zaman takımının yanında olmuyor... Genişleme payının bırakılacak olmasıda güzel tabi
                              artık taraftar ne olursa olsun takımının yanında oluyor. sanırım bu kombine satışıyla doğrudan alakalı. bu yıl 17.000 sattık, takım böyle devam ederse 2011'de 25-30.000 satarız en azından.

Yorum

• Stadın dolgu zemin üzerinde yapılacağının anlaşılması ve Uefa kriterlerinde 5 yıldız standardının 50.000'den 70.000 koltuğa çıkarılmasıyla benimde fikirlerim değişmiş durumda .

40-42bin kişilik bir stadyum Akyazı projesi kalan kısımları tamamlandığında ve havalimanı ikinci pist hizmete girdiğinde Uefa kupası finaline aday olmamız için yetecektir .

Yalnız 2016 Avrupa şampiyonasına ev sahipliği hakkını elde edersek ( ki bu hızla gidersek oldukça mümkün ) Trabzon'un yarı final alması için benim görüşüm 50.000'in üzerinde bir stada ihtiyaç vardır , üstelik bu stad Türkiyenin en müthiş stadyumu olmalıdır ki bir kısım çevreler homurdanmasın .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X