Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akyazı Onaylandı, Hukuki Süreç Bitti, Sıra İhalede...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özge Selen Kansu ( Proje Mimarı )
    Hadi ya.
    Sehrazat Aksal degilmiymis
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bence ideal kapasite 41967
      onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
      NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Özge Selen Kansu projesi

Stadion Narodowy ( Polonya ) projelerinden ;

Kötü bir kopyası gibi duruyor . :hıh

Yorum

• Hangi proje daha erken cikti??
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Özge Hanım'ın mailini bulup ulaşmamız lazım.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özge Hanım'ın mailini bulup ulaşmamız lazım.
              Uslu durun Usaklar
              O Trabzonspora lazim
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Kötü olan polonyadaki proje.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence ideal kapasite 41967
                  O açıdan bakarsak 61967 daha güzel olur.

Yorum

• Bir şey yapmayacağız, sadece fikirlerimizi iletecegiz.

Yorum

• Polonyadaki kazıklar üzerinde değil sadece çatıyı kazıklar tutuyor.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 40 ideal rakamdır.Hatta benim ilk aklımdan geçenler 35+10 bin lik bir staddır.
                        40+10 olursa zaten o 10 kişilk bölüm uzuun zaman açılmaz veya inşası yapılmaz.

fotolarda stadın çatısı yamuk gibi bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten tasarımlar böyle mi?
                        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir şey yapmayacağız, sadece fikirlerimizi iletecegiz.

Bilmezmiyim Kardes

Yorum

• Arkadaşlar Trabzon şehrinin nüfus potansiyeli gözönüne alındığında stat kapasitesinin yüksek olmasının pek faydasını görmüyorum. İstanbul 15 milyon nüfuslu metropol bir şehir. ALLAH aşkına olimpiyat stadının doluluğuna kaç kez tanık oldunuz? Yukarıda Emre arkadaşımız ayrıntılı bir şekilde yazmış zaten.

UEFA kriterlerine göre bir statda final oynatmak için o stadın kapasitesinin en az 35 bin olması gerekiyor. Bu bağlamda bizim yapılacak olan stadın kapasitesinin 40 bin olması çok iyi.
                            Bugün Sadri Şener'in bir açıklamasını okudum; ''İstanbul için marmaray çok önemlidir. Güneydoğu için birinci mesele Aktütün karakollarının güvenli bir yere taşınmasıdır. Ankara için su önemlidir. Trabzon şehri için de bu stat çok önemlidir''

Artık bu aşamadan sonra bu projenin herhangi bir nedenden dolayı yapılamaması Trabzon'a zarar verir!
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Stat yapılınca maçlara giderken oltalarımızıda yanımıza almamız gerekecek.

Takım sahaya çıkana kadar salarız oltalarımızı Akyazı'ya. Ne tutarsak kârdır
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• aslında üstü kapanabilen bi stad olabilir. ne de olsa çok yağış alan bir bölgedeyiz..
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X