Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sadi Tekelioğlu Altyapının Başında

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi ama Arsenal'in yıldızı 30 milyon euro ediyor bizimki 3-5
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim eleştirdiğimle ne alakası varsa...
      Yerel medyanın Türkçe bileni olmak galiba ulusal medyanın Türkçe bilmeyeni olmaktan iyi.
      Çok alakası var hocam

Baştan alalım isterseniz. Yönetim sizinde onaylayacağınızı bildiğim bir hamle yapıyor ve Özkan hoca yı mümkünse kırıp dökmeden hatta biraz da onore ederek altyapının başından almak istiyor. Yerine de daha önce A takım hocalığında değilse bile altyapıda başarılı olmuş bir ismi ortaya atıyor. Siz de biliyorsunuz ki altyapı hocalığı farklı birşey...İyi bir taktisyen olmanız gerekmiyor mesela...Bütün bunlar konuşulurken siz Lemi örneğinden yola çıkıyorsunuz. Çok basit bir şekilde ben de size soruyorum gerçekten başkanın Cale yi Lemi nin hatırı içinmi aldığını düşünüyorsunuz??..Ersun hoca kaç kez tavsiye edilen futbolcuları izlemeye yurt dışına gitti biliyorsunuz. Bu meselelerde Ersun hocanın tavrını Gençlerbirliğinden biliyorsunuz. Hal böyleyken hala ve de ısrarla kulüpte transfer ve atamaların yerel basın ve öz evlat kiliğinin tasarrufunda olduğunu ima ediyor ve Sadi hoca seçimini de böyle okuyorsunuz??? Hem bunu yapıyorsunuz hem de henüz akıbeti belli olmayan bir futbolcunun formsuzluğundan yola çıkarak Lemi ye giydiriyosunuz...

Dünya yı bilmem ama Türkiyedeki tüm hocalar futbolcu tercihi konusunda yardım alırlar. Bu çok tabi bir şey. Sanırım bunu okumamız farklı. Ben olay tavsiyeden ibaret diyorum ısrarla .Siz ise MGK tavsiyesi niteliğinde diyorsunuz. Çok iyi biliyorum öyle olmadığını diyorum ısrarla ...Ve ısrarla başkan ın mahalli medyayı takip bile etmediğini söylüyorum. Ne yapsın başkan yani tek forvet oynamalı diyen gazeteciye hayır çift forvet daha iyimi desin...Sahip çıkma yöntemi bana göre bellidir. Devre arası hocanın istediği futbolcuları alırsan sahip çıkmışsındır. Hem başkan sahip çıkıyorum dese susacakmı bu adamlar??..Bana göre başkan muhatap almayarak doğru davranıyor. Transfer varmı diye soran gazeteciye hocayla konuşacağız diyen bir başkan ın hocasına sahip çıktığını ayrıca göstermesine ihtiyaç varmıki??
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...
      X