Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yılmadık devam edıyoruz 8 gelıyorr..

Yorum

• bu daha başlangıç
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• + 6 puan daha işten bile değildi.

fb,miy,karabük maçlarından galibiyetle ayrılabilirdik..

Herşeye rağmen kadro kalitemizi sahaya yansıtabilirsek, takım oyunu oynayabilirsek inşallah 8 gelir bu sene.

Yorum

• "Dünya karşılaştığın fırtınalarla değil, gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir."
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Turgay Şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            27 sene sonra ŞAMPİYONLUK gören bizler yakın tarihte 2. YILDIZ GELİYOR diye başlık açacağız arkadaşlar
            Evet yıllardır beklenen şampiyonluğu gördük sadece kutlaması kaldı o da allahın izniyle kısa zamanda o da olur acayip şeyler hayal ediyorum o kutlamayla ilgili mükemmel olacağı konusunda şüphem yok görülmemiş bi tören yapılacaktır eminim istanbuldan alınacak el üstünde TRabzona getirelecek allahım allahım nasip eder inşallah yazarken bile heycanlanıyorum

Yorum

• ben busene de umutluyum ,8.gelecek,takımımızın kadrosu iyi,colman,zokara,alenzinho,sapara,adrian,soner ,hangi takımda var,janko da form tuttumu ,emre guralda golleri sırlamaya başladımı bu iş tamamdır,bu sene maşallah defansımızda guven veriyor,onemli olan bizim bu sene en zayıf nıoktamız gibi gorunen kanatlar,kanatlar iyi çalıştımı,volkamn,olcan,yasin ,,süper olur bu takım ,işte yazıyorum bu takım ligin sonuna kadar şampiyonlugu kovalar,destek olmamız lazım ...
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                + 6 puan daha işten bile değildi.

fb,miy,karabük maçlarından galibiyetle ayrılabilirdik..

Herşeye rağmen kadro kalitemizi sahaya yansıtabilirsek, takım oyunu oynayabilirsek inşallah 8 gelir bu sene.
                Fb, Karabük maçında puan kaybettimize katılıyorumda MİY maçında bence 1 puan kazandık

Yorum

• 8 gelecek...7de tereddütü olan şikecilere inat tereddütsüz 8...

Yorum

• bu gidişle hayal .
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• bursa maçı ile 8 seneye devretti
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Evet beyler, davada kesinleşen cezalar var. Bunlardan birisi fb yöneticisi Şekip Mosturoğlu. Kupamızı alalım.

Yorum

• Beni özlediğini biliyorum sevgili başlık.
                          Ben de seni çok özledim...

Yorum

• sibel neden hortlatiyorsun başlığı
                            Hayir heyecanlanıyorum kupa mı geldi lan diye bi giriyorum sibel
                            1 değil 2 değil bu
                            https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                            Beşirli/TRABZON

Yorum

• Kaç aydır hortlatmadım başlığı insaf

Yorum

• Nerde Kalmıştık
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim