"şampiyonluk süreci başlamıştır" demiştik Gerede'de... tam 3 sene evvel... burada kilit kelime bence "süreç" kelimesiydi... "süreç" kelimesinin anlamını bazı arkadaşlarımız 1 senelik zaman zarfına sıkıştırdılar... ama içinde benim de bulunduğum bazılarımız "süreç" kelimesinin anlamını daha uzun bir zamana yaydık... ki bence doğrusu da budur... bu "süreç"in ilk yılında şampiyonluğa çok yaklaşsak da, iç sahadaki inanılmaz kayıplarla elimizden kaçırmıştık... ikinci yıldaki hoca değişikliği bu "süreç"e inen en ağır darbe oldu... neyse ki devre arasında Şenol Hoca'nın gelmesiyle "süreç"e kaldığımız yerden devam ettik... ilk meyveyi geçen sezon Türkiye Kupası'nı kaldırarak aldık... ikinci meyveyi ise bu sezon başı Süper Kupa'yı kazanarak aldık... "süreç"in üçüncü yılındayız ve olası şampiyonluğumuza iki hafta kaldı... aslında her şey kafamdaki gibi gidiyor... 1 senede şampiyonluk beklemiyordum... belki bu sene de averajla kaçırabiliriz şampiyonluğu, bu da mühim değil... yeter ki "süreç"e ikinci bir darbe daha inmesin... iskeleti oturmuş, harika bir takımız... "iş yapan" yabancı oyuncu takviyeleriyle bu takım gücüne güç katacaktır... yani bu sene şampiyon olursak veya olamazsak "süreç" sona ermiş olmayacak... herkesin bu bilinçte ve soğukkanlıkla olaya yaklaşması gerekiyor...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
"şampiyonluk süreci başlamıştır" demiştik Gerede'de... tam 3 sene evvel... burada kilit kelime bence "süreç" kelimesiydi... "süreç" kelimesinin anlamını bazı arkadaşlarımız 1 senelik zaman zarfına sıkıştırdılar... ama içinde benim de bulunduğum bazılarımız "süreç" kelimesinin anlamını daha uzun bir zamana yaydık... ki bence doğrusu da budur... bu "süreç"in ilk yılında şampiyonluğa çok yaklaşsak da, iç sahadaki inanılmaz kayıplarla elimizden kaçırmıştık... ikinci yıldaki hoca değişikliği bu "süreç"e inen en ağır darbe oldu... neyse ki devre arasında Şenol Hoca'nın gelmesiyle "süreç"e kaldığımız yerden devam ettik... ilk meyveyi geçen sezon Türkiye Kupası'nı kaldırarak aldık... ikinci meyveyi ise bu sezon başı Süper Kupa'yı kazanarak aldık... "süreç"in üçüncü yılındayız ve olası şampiyonluğumuza iki hafta kaldı... aslında her şey kafamdaki gibi gidiyor... 1 senede şampiyonluk beklemiyordum... belki bu sene de averajla kaçırabiliriz şampiyonluğu, bu da mühim değil... yeter ki "süreç"e ikinci bir darbe daha inmesin... iskeleti oturmuş, harika bir takımız... "iş yapan" yabancı oyuncu takviyeleriyle bu takım gücüne güç katacaktır... yani bu sene şampiyon olursak veya olamazsak "süreç" sona ermiş olmayacak... herkesin bu bilinçte ve soğukkanlıkla olaya yaklaşması gerekiyor...
geçen hafta gerededeydik, aklıma aynen bu dediklerin geldi ....süreç halen devam ediyor...
bu arada ilk yarı topladığımız puan ortada... 41 puan almışız... kalan iki maçımızı da alırsak bu devre de 41 puan almış olacağız... yani kimse "bizimkiler ikinci yarı şampiyonluğu verdi" demesin... ikinci yarıda kazanılan 41 puan bizi zirvede açıkara şampiyon yapmalıydı... oyuncularımız da, teknik kadromuz da üzerlerine düşeni yaptılar... ama karşımıza bir "rakip" üretildi... suni yollarla... bunun suçunu kendimizde değil, başka yerlerde aramalıyız diye düşünüyorum...
En son sümela61 tarafından düzenlendi; 12.05.2011, 15:53.
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
bu arada ilk yarı topladığımız puan ortada... 41 puan almışız... kalan iki maçımızı da alırsak bu devre de 41 puan almış olacağız... yani kimse "bizimkiler ikinci yarı şampiyonluğu verdi" demesin... ikinci yarıda kazanılan 41 puan bizi zirvede açıkara şampiyon yapmalıydı... oyuncularımız da, teknik kadromuz da üzerlerine düşeni yaptılar... ama karşımıza bir "rakip" üretildi... suni yollarla... bunun suçunu kendimizde değil, başka yerlerde aramalıyız diye düşünüyorum...
Abi İlk yarı 42 İkinci yarı 40 oluyor..
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Bu sene şampiyon olsakda olmasakda benim asıl kokrtuğumda bahsettiğin bu sürece 2 bir darbenin vurulmazı oda şudur diye düşünüyorum Bu kadronun korunamaması işte asıl korkum budur eğer şampiyon olamazsak daha zorlaşacak kadroyu korumak ve söylediğin gibi kaliteli yabancı oyuncu takviyeleriyle bu takım onumuzdeki 5 yıla çok rahat damgasını vurabilir...
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
işte fenerbahçe- trabzonspor lig maçı başlıgına yazdıgım mesaj sayfa 119 bakabilirsiniz.
......
aziz yildirim ne düsünüyor acaba. fb belkide ilk kez transfer yapmadi.
bunu ben iki nedene bagladim.
1. ya adam bu Trabzon karsisinda zaten şansimiz yok tranfer yapipta boşa ümitlenmeyelim diyo.
2. transfere gerek yok zaten en iyi bildigimiz ayak oyunlari ile yapariz bu isi. hakemleri etkilemek bizim işimiz diyo.
inşallah 1. dogrudur bu adamin sessiz duruşu ürpertiyo beni.
__________________ kupalarin efendisi Trabzonspor
kokrtugum kadar varmış adam kendine güveniyormus. ama inşallah bu maçta oyunu bozulur
sadece 10 gun kaldi 7 geliyor hic ruya gormeyen ben ruyamda sampiyon oldugumuzu gordum bu bir isaret hic inanmadigim kadar cok inaniyorum bugun sampiyonluga
Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Biz şampiyonluğa hazırız da kulübümüz acaba hazır mı?
Mesela herkes bayrak isteyecek şampiyonluğu kutlamak için acaba böyle bir hazırlık var mıdır diyeceğim korsan ürün yapanlar hariç böyle bir düşünce olduğunu sanmıyorum.
Yorum