yılmadık devam edıyoruz 8 gelıyorr..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Evet yıllardır beklenen şampiyonluğu gördük sadece kutlaması kaldı o da allahın izniyle kısa zamanda o da olur acayip şeyler hayal ediyorum o kutlamayla ilgili mükemmel olacağı konusunda şüphem yok görülmemiş bi tören yapılacaktır eminim istanbuldan alınacak el üstünde TRabzona getirelecek allahım allahım nasip eder inşallah yazarken bile heycanlanıyorumİlk olarak Turgay Şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle27 sene sonra ŞAMPİYONLUK gören bizler yakın tarihte 2. YILDIZ GELİYOR diye başlık açacağız arkadaşlar
Yorum
-
ben busene de umutluyum ,8.gelecek,takımımızın kadrosu iyi,colman,zokara,alenzinho,sapara,adrian,soner ,hangi takımda var,janko da form tuttumu ,emre guralda golleri sırlamaya başladımı bu iş tamamdır,bu sene maşallah defansımızda guven veriyor,onemli olan bizim bu sene en zayıf nıoktamız gibi gorunen kanatlar,kanatlar iyi çalıştımı,volkamn,olcan,yasin ,,süper olur bu takım ,işte yazıyorum bu takım ligin sonuna kadar şampiyonlugu kovalar,destek olmamız lazım ...@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Fb, Karabük maçında puan kaybettimize katılıyorumda MİY maçında bence 1 puan kazandıkİlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+ 6 puan daha işten bile değildi.
fb,miy,karabük maçlarından galibiyetle ayrılabilirdik..
Herşeye rağmen kadro kalitemizi sahaya yansıtabilirsek, takım oyunu oynayabilirsek inşallah 8 gelir bu sene.
Yorum
-
bursa maçı ile 8 seneye devretti
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
sibel neden hortlatiyorsun başlığı
Hayir heyecanlanıyorum kupa mı geldi lan diye bi giriyorum sibel
1 değil 2 değil bu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum