Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnanç!
    Az biraz inanç!

Yorum

• 7 numaralı formasıyla real madrid in 7. golünü 77. dAKikada ronaldo(7 harf) attı..
      bi işaret olabilirmi???
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        7 numaralı formasıyla real madrid in 7. golünü 77. dAKikada ronaldo(7 harf) attı..
        bi işaret olabilirmi???
        Bizim 7 işaretlerimiz Real'e kadar gitti demek Dünya turuna çıktı diyebiliriz.Hadi hayırlısı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Yusuf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          7 numaralı formasıyla real madrid in 7. golünü 77. dAKikada ronaldo(7 harf) attı..
          bi işaret olabilirmi???
          Maçta 8-1 bitti 8-1=7

Yorum

• Bu hafta süper ligde oynanan 6 maçta 14 (7+7) gol atıldı, bir totem yaptım eğer yarın bizim maçtan önceki maçta gol olmazsa ya da 7 gol olursa, şampiyonluk geliyor
            En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 21.05.2011, 23:25.

Yorum

• 7 ' yi çok istedik ama hangi 7 olduğunu belirtmedik 7. şampiyonluk mu 7. ikincilikmi.Bir 7 gelecek ama

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnanç!
                Az biraz inanç!
                Bunu istiyoruz başka birşey değil. Son ana kadar inanıyorum. Biz inanmazsak futblcularında inanacağına inanmıyorum. Hala daha daha büyük hayal kırılkığı olmasın bitti bu iş heveslenmeyelim diyenler var. Yahu 24 saat daha inanın. Yarın gece bu saatlerde hersey belli olur.

İnanmıyorsunuz bari inananların aklını bulandırmayın.
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• bayrağımı balkondan sarkıttım... Onlar hala korkuyor... Yarında formamla dolaşacağım... Gerçek şampiyonu görsünler.. Herkes böyle yapsınnn.. ŞAMPİYON TRABZON.....

Yorum

• Yarın formalarınızı giymeyi unutmayın. O formaların içindeki bedenler başları dik gezecek.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Yarın sabah formamızı giyip KARABÜK yoluna koyuluyoruz İNŞALLAH.iNANIN uşaklar BU İŞ OLACAK

Yorum

• Aslında su yazacak oldugumu fenerin Ankaragücü macından önce yazacaktım şimdide aynı seyleri düşünüyorum ne Ankaragücü'nün nede Sivas'ın Fener'den puan alabilicegini pek sanmıyorum ama icimde şampiyon olacağımıza dair müthiş bir duygu var
                        Hala inanıyorum hala bekliyorum şampiyonluğun hala iki adayı var
                        Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Gitma çarşı pazara/ Nazar olursun nazar,
                          Nazar olduktan sonra/Nuska yazsak ne yazar...

Not: Fenerbahçe teknik direktörü Aykut KOCAMAN için geçerlidir.
                          BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak gerçek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bayrağımı balkondan sarkıttım... Onlar hala korkuyor... Yarında formamla dolaşacağım... Gerçek şampiyonu görsünler.. Herkes böyle yapsınnn.. ŞAMPİYON TRABZON.....
                            bende bayrağım hazır bekliyorum... çok yağmur var o yüzden asmadım .. bayrağımız ıslanmasın diye.... bu yağmur bize bereket olcak.. sanırım karabükdede yağıyordur.... Y ağmurla birlikte Y edi geliyor...

Yorum

• Yarın maçtan önce telefonumu kapatıp kimsenin olmadığı bir yere gitmek istiyorum.

Maçla ilgili bir şey görmek istemiyorum.

Maç sonu dışarı çıktığımda Bordo Mavi bayrakların dalgalandığını görmek istiyorum.

Allah'ım sen nasip et bunu bize.

Yorum

• Ula 7 gelıy misın yoksa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim