Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık çok zor'...Ama inşallah,inanıyoruz...

Yorum

• Eskisinden daha uzak geliyor...
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takım her sene şampiyonluğa oynarsa benim psikolojim bozulur arkadaş ben buna kanaat getirdim.

Günde 19 kez puan durumuna, 17 kez fikstüre, 49 kez spor sitelerine bakıyorum.Hepsini zaten ezberledim.

12 kez LigTv, 19 kez NTVSpor, 3-4 kez normal kanalların spor bültenlerini izliyorum.Altyazılar cabası.

Her şeyi ezberledim.Eksikler, sakatlar, cezalılar..Futbolcular hakkında bilmediğim tek şey sindirim-boşaltım sistemlerinin bu haftaki durumları.

Geçsin şu 22 hafta yoksa kafayı kırcam.
        İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aynen bende...

NtvSpor'u izlemekten ve internetteki spor sitelerinde dolaşmaktan yoruldum artık.

Hiçbir sene ben hatırlamıyorum ki Trabzonspor'un sezon başından beri her maçını izlediğimi ve Trabzon'un bu kadar iyi gittiğini

Ama şu bir gerçekki bütün gün NtvSpor açık ve ben tv karşısında pc den spor siteleri bakıyorum ve bu nedenle hangi takımda kim eksik hepsini ezberledim artık

Okul, dersane nerde olursam olayım aklım sürekli Trabzonspor'a kayıyor çok tuhaf bi durum içindeyim bu sene sonu hayır olsun

sanırım bir çok şeyi özetliyor..

Yorum

• 7 din ömrümü
          1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            7 din ömrümü
            muhteşem .

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              7 hayal bu saatten sonra
              Niye adaş direk 8 mi diyeceğiz yoksa.
              Özkan SÜMER

Yorum

• niye bu umutsuzluk....

Yorum

• şahsen ben hazırım hatta eskişehir maçını alırsak maçları istanbulda belirlenen yerlerde hep beraber izlemeye başlayalım şampiyonluğa hazırlıksız yakalanmayalım derim.

Yorum

• hazırızda.. ts bayrağı bulamıyoruz.. nerden bulabiliriz... olmadı babama bordo mavi ipekten diktirecez...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haziriz ama Türkiye henüz hazir degil Biraz daha bekleyelim..
                      Türkiye hazır olsa bile Avrupa bu coşkuya dayanabilir mi?

(Bu haftasonu spor programlarında (kanaltürk,tv8) Trabzonsporun avrupadaki taraftar potansiyeli konuşuldu.İki programdaki ortak çıkarım:" Dört büyükler içinde avrupadaki en çok taraftar Trabzonda".)
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• ben hazır degilim daha çünkü yapay kalp bulmaya çalışıyorum la buna kalp dayanırmı dayanmaz şurda gs maçını izlerken koltukta kalıcam birgün
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Ayman'larla Celaleddin'lerle oynarkende hazırdık ,Jaja ile Colman ile oynarkende hazırız çünki hayallerimiz o kadar büyükki o hayaller bizi büyük yapıyor.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Şampiyon olursak hımm sevinçten ağlarım o akşam sonrası mı sonrası allah kerim.
                            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye adaş direk 8 mi diyeceğiz yoksa.
                              Adaş biliyosun oynanan çirkin oyunları.İnsan umutsuz oluyor böyle şeyler duyunca.

Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• Elleri acin bakim...

"Allahim, bize bu basliga 5 hafta sonra 8'e haziriz demek icin girmeyi nasip eyle"

Amin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim