Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta itibariyle hazırlanmaya başlıyoruz Allah`ın izniyle.

Yorum

• İlk kurban Ankaragücü
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Her zaman hazırız....
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Son yıllarda en çok bu sene hazırım

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son yıllarda en çok bu sene hazırım
            aynen bende öylee bu sene kesin diyorum başka bişi deniyorum!!
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aynen bende öylee bu sene kesin diyorum başka bişi deniyorum!!
              Allahın izniyle diyelim

Yorum

• inanmak lazım işin sırrı budur zaten.2-3 maç kaybedilecek puanlarla umutsuzluğa kapılmamalıyız.bir sonraki maç sanki yeni başlıyormuş gibi takımı ateşlemeli ve inanmalarını sağlamalıyız.bu yıl bile berbat geçirdiğimiz bir ilk yarıdan sonra 2 . yarı bursa spor maçını kazanabilseydik şampiyıonluğa ortak olacaktık.anlatmaya çalıştığım şey 9-10 puan geriden de gelsek bu açık kapatılabiliyor.yeter ki inanalım ve inanadıralım.ama her maç homurdanmadan,sabırla...

Yorum

• Nebileyim bayadır bukadar kaliteli kadro görmemiştim.Şampiyonluk çok yakışır bu taraftara ve bu kulübe
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• En hazır takımız şu an itibariyle rakiplere bakmaya gerek bile yok Takım olalım; taraftarıyla oyuncusuyla medyasıyla hocasıyla yönetimiyle bu sene şampiyonluk gelecek kalpten inanarak söylüyorum Yeterki kötü günde de takımımızı hocamızı destekleyelim yerel medya da 2 beraberlikten sonra hocanın kellesini istemesin şampiyonluk ge li yorr
                    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Kenetlenmek lazım.

İnanıyoruz. Başarabiliriz!

Yorum

• havaya girmeyelım de hemen sımdı bız ankaragucu macında Allah gostermesın bı yenılgı ve beraberlıkte bu mutluluk havası hemen dagılır.Bu hava bana gecen senekı super futbolla alınan sıvas galıbıyetını hatırlattı.
                        İnsallah oyle bı duruma dusmeyız...Tek guvencem senol gunes...

Yorum

• İlk olarak alaind tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En hazır takımız şu an itibariyle rakiplere bakmaya gerek bile yok Takım olalım; taraftarıyla oyuncusuyla medyasıyla hocasıyla yönetimiyle bu sene şampiyonluk gelecek kalpten inanarak söylüyorum Yeterki kötü günde de takımımızı hocamızı destekleyelim yerel medya da 2 beraberlikten sonra hocanın kellesini istemesin şampiyonluk ge li yorr
                          Medyasi ve Trabzonspor daki cogu taraftarimiz ile gecen seneki gibi olur ise zor is.

Bu sene INSALLAH yanilirim da medya ile taraftar da hep destek tam destek verir.

Yorum

• En son Gs maçında 2 gol yedik.Bence müthiş bir şey bu
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En son Gs maçında 2 gol yedik.Bence müthiş bir şey bu
                              23.12.2009

Neredeyse 1 yıl olacak biz 2 gol yemiyoruz.

Allah bozmasın.

Yorum

• Allah Onuru defansı nazardan saklasın
                                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim