bu konuya ilk defa yazıyorum, bu sene şampiyonluğa en çok yaklaştığımız senedir, bunu hissediyorum. Eğer Jaja tahmin ettiğim gibi çıkarsa yıllardır beklenen kupa Trabzona gelir. Tekrar söylüyorum, bundan önceki iki senede de şampiyon olamayacağımızı söylemiştim, ilk defa bu sene böyle bir şey hissediyorum. Tek korkum hakemler, Şenol Hoca ve yönetimle başarı yakalanır. En az 5 sene hoca ve yönetimle devam edilmeli. (başarı gelmese bile) (Gerçi bizim taraftar paralı Albayrakları sever. Ah ah, giden senelere mi yansak, yoksa yaşanılan rezillliklere mi!)
OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
ben son zamanlarda en çok ersun yanal ın 2.senesinde inanmıştım şampiyonluga bjk şampiyon olmuştu
1 sene boşluk bıraktık bu senede şampiyonluga oynayacagımızdan eminim şampiyon olurmuyuz ?
neden olmasın
7777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777
Ah bi 7 yi bulsak sonrası gelecek!
Ah ah!
7 geliyor 7!
Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Varya Fb maçı kilit maç!
Eğer 3 puanı biz alırsak, bizi kolayına durduramazlar!
Sanırım beceke ile çekişiriz bu sene!
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır! Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
Bence haftaya Fb'yi kesin yenmemiz gerek!
Bu hem güven tazeleme açısından hem de olumlu bir hava yakalama veya pekiştirme açısından Liverpool'den daha kritik bir maç!
Çünkü FB'yi yenersek, şampiyonluk yarışında ortalığın tozunu atarız!
Derbi maç, kilit maç, açarsak, rakibi aşağıya ittiğimiz gibi, üstüne de çıkarız!
Yorum