inanmak lazım işin sırrı budur zaten.2-3 maç kaybedilecek puanlarla umutsuzluğa kapılmamalıyız.bir sonraki maç sanki yeni başlıyormuş gibi takımı ateşlemeli ve inanmalarını sağlamalıyız.bu yıl bile berbat geçirdiğimiz bir ilk yarıdan sonra 2 . yarı bursa spor maçını kazanabilseydik şampiyıonluğa ortak olacaktık.anlatmaya çalıştığım şey 9-10 puan geriden de gelsek bu açık kapatılabiliyor.yeter ki inanalım ve inanadıralım.ama her maç homurdanmadan,sabırla...
En hazır takımız şu an itibariyle rakiplere bakmaya gerek bile yok Takım olalım; taraftarıyla oyuncusuyla medyasıyla hocasıyla yönetimiyle bu sene şampiyonluk gelecek kalpten inanarak söylüyorum Yeterki kötü günde de takımımızı hocamızı destekleyelim yerel medya da 2 beraberlikten sonra hocanın kellesini istemesin şampiyonluk ge li yorr
havaya girmeyelım de hemen sımdı bız ankaragucu macında Allah gostermesın bı yenılgı ve beraberlıkte bu mutluluk havası hemen dagılır.Bu hava bana gecen senekı super futbolla alınan sıvas galıbıyetını hatırlattı.
İnsallah oyle bı duruma dusmeyız...Tek guvencem senol gunes...
En hazır takımız şu an itibariyle rakiplere bakmaya gerek bile yok Takım olalım; taraftarıyla oyuncusuyla medyasıyla hocasıyla yönetimiyle bu sene şampiyonluk gelecek kalpten inanarak söylüyorum Yeterki kötü günde de takımımızı hocamızı destekleyelim yerel medya da 2 beraberlikten sonra hocanın kellesini istemesin şampiyonluk ge li yorr
Medyasi ve Trabzonspor daki cogu taraftarimiz ile gecen seneki gibi olur ise zor is.
Bu sene INSALLAH yanilirim da medya ile taraftar da hep destek tam destek verir.
Yorum