Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 geliyor 7 yalele yalele
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      7 geliyor 7 yalele yalele
      feneri eze eze yalelelli

Yorum

• 7 yi candan kabul ediyorum,
        F.B'yi Belediye çöp tenekesi nasıl yendi?
        Hayret ediyorum.
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İyiden iyiye heveslenmeye başladım..Rüya gibi bir haftaydı...Yani demek istemiyorum ama bu sene eğer şu şampiyonluğu kaçırırsak çok ahlanırız..Hepsini birden kötü yakaladık..Şampiyon olmamız artık bizim elimizde...dayanın uşaklar...
          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Aradaki fark gittikçe açılıyor,eğer haftayada 3 puan ile ayrılırsak kupa yola çıktı geliyor demektir
            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• tamam belki 3 cücükler iyi degiller ama bu bizi rakibimizin sivas olmadigi anlamina gelmez...

suanda tek rakibimiz sivas... onu gecmeliyiz. adamlar öyle böyle kazaniyor.

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                7 yi candan kabul ediyorum,
                F.B'yi Belediye çöp tenekesi nasıl yendi?
                Hayret ediyorum.
                Adil abi biz nasıl yenemedik hatta fark atamadık ben de ona hayret ediyorum.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adil abi biz nasıl yenemedik hatta fark atamadık ben de ona hayret ediyorum.
                  Adem bende inan onun için o kelimeleri söyledim.
                  Hayret valla,
                  Biz yenseydik, mangalda kül kalmazdı herhalde.
                  Halbuki İstanbul hala yerinde
                  Ne garip değilmi kardeşim.

Yorum

• Beşiktaş haftalardır topun t'sini oynamıyor .

Fenerbahçe zaten dertli takım , ikinci devre ilk iki maçta ezildi , üçüncü maçtada 10 kişilik takıma yenildi , hatta dokuz diyelim biz

Galatasaray sakatlıklardan çok çekiyor , bazı maçlarda hakem ile gidiyor , hakem doğru kararları verince ağlıyor hatta o maçta rakibin aleyhine daha çok şey oluyor .

Bu üç İstanbul takımı bu haldeyken , hazırdık daha da hazırlandık .

7 geliyor 7

Yorum

• Sevgili arkadaşlar biraz rakamlara bakalım isterseniz. Futbol nihayetinde biraz da hesap kitap işi. Küçük bir çalışma yaptım ve bazı rakamlar elde ettim. Son on yılın şampiyon olan takımlarının 34 maçta galibiyet ortalamaları 24, beraberlik ortalamaları 6,4 mağlubiyet ortalaması 3,6 ve puan ortalaması ise 78,4. Bu rakamlara göre büyük bir değişiklik olmazsa bu yıl da yine 75 puan ve üzerinde bir rakama ulaşmak gerek. Geriye kalan 15 maçımızın 8'i içerde 7'si dışarda. Kendi evimizdeki 8 maçı da kazanmak durumundayız. Yine yukarıdaki rakamlara göre en fazla 1 ya da çok zorlarsak 2 mağlubiyet hakkımız olabilir. Fakat bu mağlubiyetler illa da olacaksa yarıştığımız takımlardan olmamalı. Ya da en azından biri. Beraberlik için artık çok şansımız yok artık ya kazanacağız ya da kazanacağız. Şu an herşey bizim lehimize gibi görünse de iki-üç maçlık olumsuz bir periyod herşeyi çok farklı hale getirebilir. Sabırlı ve dikkatli olmalıyız. Gönlüm ister ki her maçımızı çıkıp kazanalım hiç hesapla kitapla uğraşmayalım.
                      Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• şampiyonluğun nasıl büyük bir ukte olduğunu biliyoruz. hani onu ne kadar istediğimizi falan anlatmayacağım da şampiyon olduğumuz zaman bildiğiniz üzere şl'ye katılıyoruz. ve direkt gruplara gidiyoruz. 1. torbadan mutlaka dünyanın en büyük takımlarından birisi geliyor hani.

ve maç günü.

ts-real madrid
                        ts-liverpool
                        ts-barça

dakika 61.

gözü tribünlere takılan bir raul, bir messi, bir gerrard.

tarih tekerrür ediyor. interi, barçayı, liverpoolu gömüyoruz o sahaya. ah ah.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Beşiktaş diğerlerine karşı gerçekten futbol oynamıyor,
                          Bizim karşımızda kedi iken birden mutasyona uğrar da
                          Kuş Kaplanı boğmaya çalışır.
                          Yinede tedbirli olmamız lazım.
                          Şöyle diyorum, 7-1 lık maçın birde intikamını alıp, averajı düzeltsek,
                          İstanbula 7 şiddetinde deprem olur

İşte o zaman 7 7 7 7 çok daha kolay duyulur Türkiyeden.
                          En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 00:03.

Yorum

• Beşiktaşı yenersek yolu yarılarız. İnşallah yeneriz.
                            61>34 Trabzonspor
                            En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                            Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beşiktaş diğerlerine karşı gerçekten futbol oynamıyor,
                              Bizim karşımızda kedi iken birden mutasyona uğrar da
                              Kuş Kaplanı boğmaya çalışır.
                              Yinede tedbirli olmamız lazım.
                              Şöyle diyorum, 7-0 lık maçın birde intikamını alıp, averajı düzeltsek,
                              İstanbula 7 şiddetinde deprem olur

İşte o zaman 7 7 7 7 çok daha kolay duyulur Türkiyeden.

Aynen katılıyorum ama o maç 7-0 değil 7-1'di. Arada çok fark var.
                              En son agasaro tarafından düzenlendi; 08.02.2009, 23:53.
                              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Maçın ilk yarısında moral olarak çökertebilirsek farklı bir galibiyet de olabilir ama unutmamak lazım adamların artık yeni bir mağlubiyete tahammülleri kalmadı, ona göre oynayacaklardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim