Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Metin ( Külünkoğlu ) ile dün gece yaptığımız telefon görüşmesinden bir detay:
    Yeni fisktürü değerlendiriyoruz,
    - Ali Fuat, fikstürde kaçıncı sırada çektik biliyor musun?
    - Bilmem, dikkat etmedim, kaç?
    - 7
    - Hadi ya! Süper.

adım adım yaklaşıyoruz...sessiz sakin...

Tesadüf ama hiç bu kadar tesadüf üst üste gelmemişti...

7 olacak bir gün ama o bu yıl olacak Allahın izniyle
    2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
    Kafalarda 61
    Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• sessiz ve derinden 7 e doğru ileleyecegiz,arkadaşlar saha sonucları bakıp hemen takıma küsmeyelim bu takım işe yarar şeyler yapacak ,her ne olursa olsun destek şart,
      @zafercalikoglu
      @trabzonspor

Yorum

• Hazırız başlasın artık şu film değil gerçek

Yorum

• Trabzonspor şampiyon olacak mı?'Karadeniz Fırtınası' sezon başı itibariyle taraftarlarına şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı bile.
          26.07.2008 12:39

Kardeş payını Trabzonspor durduracak mı?
          Trabzonspor, bu sezon kurduğu iddialı kadroyla 1995-96 sezonunda kaçırdığı şampiyonluğu yakalayabilecek mi?

Rigobert Song, Trabzonspor'un savunmadaki yeni gücü olacak.
          İbrahima Yattara, Ersun Yanal'ın en büyük kozu.

'İleri çıkın' diyordu Şenol Güneş, skorun 1-0 olduğu sıralarda. Hami, Rüştü'nün koruduğu kaleyi frikik yağmuruna tutuyor, sonraları sayısız başarıya imza atacak olan genç file bekçisi ise futbol tabiriyle 'çatala' giden topları kalesinden uzaklaştırıyordu. Trabzonspor'un maçtaki üstünlüğünün yavaş yavaş azaldığı anların başında Oğuz, skoru dengeledi. Avni Aker'deki şaşkınlık anı Aykut'un golüyle şoka dönüştü. Son düdük çaldığında ise şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı önce Vanspor sonra da Fenerbahçe maçlarında kaybeden Trabzonsporlu oyuncular gözlerine inanamıştı.

Trabzonspor 1995-1996 sezonunda kaybettiği şampiyonluğun etkisini yıllarca üzerinde taşıdı. Değerli oyunculardan kurulan kadrosu dağıldı, yönetim kurulları değişti, pek çok teknik direktör takımın başına geçti. Ancak 'Karadeniz Fırtınası' 1983-1984 sezonundan bu yana zirve yapamadı.

Trabzonspor'un şampiyonluğu kaçırdığı 1995-1996 sezonunun ardından Türk futbolunda Galatasaray ve Fenerbahçe'nin üstünlüğünde geçen bir dönem başladı. Fenerbahçe'nin Brezilyalı çalıştırıcısı Parreira'nın tek şampiyonluğun sonunda ayrılması sarı lacivertlileri uzun süre etkilerken, Fatih Terim'in Galatasaray'ı ise bir rekora imza atıp ligi üst üste 4 kez kazanmayı başardı. Galatasaray'ın serisine 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe dur derken, sarı kırmızılı takım bir sezon sonra emaneti geri aldı. 100. yılını yaşayan Beşiktaş, uzun süren şampiyonluk hasretine 2002-2003'te son verdi. Fenerbahçe, Daum'la üst üste iki kez zirveye çıktı. Seri durdurma sırası bu kez Galatasaray'a geçti. 2005-2006'da Fenerbahçe'nin elinden şampiyonluğu alan sarı kırmızılı takım, bir sezon sonra rakibinin 100. yılındaki şampiyonluk gösterilerini seyretti. 2007-2008'de şampiyonluk tahtına oturan son takım yine Galatasaray oldu.

Trabzonspor ise 1996-1997 sezonunda 3., 1997-1998'de 3., 1998-1999'da 4., 1999-2000'de 6. ve 2000-2001'deki 5.'liğin ardından 2001-2002'de 14., 2002-2003'de ise 7. olarak taraftarlarını üzdü. 2003-2004'ten sonra yeniden toparlanan bordo mavililer bu sezonu Fenerbahçe'nin ardından 4 puan farkla ikinci sırada tamamladı. Trabzonspor son haftalara kadar şampiyonluğu kovaladığı 2004-2005 sezonunda yine ikinci sırada kaldı. Eski başarılı günlerin sinyalini veren iki sezonun ardından tekrar duraklayan bordo mavililer, 2005-2006'da ligi 4. basamakta bitirdi. Trabzonspor, 2006-2007 sezonunda da aynı sırada kalırken, Galatasaray'ın şampiyonluğuyla biten geçtiğimiz sezona ise 49 puanla 6. sırada nokta koydu.

YENİ SEZONDA YEPYENİ KADRO

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi 11 oyuncu kulüpten ayrılırken tam 22 oyuncu transfer edildi. Bu transferler arasında ilk göze çarpan isimler ise golcü oyuncu Gökhan Ünal ve tecrübeli savunma oyuncusu Rigobert Song.

Kayserispor formasıyla attığı gollerle kendisini futbolseverlere tanıtan Gökhan, uzun süre üç büyüklerin takibinde kalmış ancak kulübünün kendisini bırakmaya yanaşmaması üzerine Kayseri'de kalmıştı. Gökhan, Trabzonspor'un cazip teklifiyle yeni takımının yolunu tutarken, bordo mavili yöneticiler yapılan seri transferler arasında değerli bir oyuncuyu daha kadrolarına katmayı başardı. Galatasaray'ın Kamerunlu savunmacısı Song, Karadeniz temsilcisine dahil oldu. Genç ve yetenekli orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Bursaspor'un savunmadaki belkemiği Egemen Korkmaz ve Gençlerbirliği'nden 'Bir İlhan Cavcav keşfi' olan Isaac Promise, Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin yolunu tuttular. Promise dışındaki yabancı transferlerinde hakkını Dinamo Zagrep'ten Hrvoje Cale ve Germinal Beerschot'tan Gustavo Colman'la kullanan Trabzonspor, Lille'den transferi kaleci Tony Slyva'nın takımıyla yaşadığı sorunun giderilmesini bekliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın elinde Yattara, Hüseyin, Umut Bulut, Serkan Balcı gibi oyuna etki edebilecek futbolcuların olduğu da düşünülünce Trabzonspor'un zirveye oynamaya aday olduğunu söylemek mümkün. Ancak her yeniden yapılandırılan takımda yaşanan dezavantajlar Trabzonspor'u da bekliyor. Uyum sorunu, taktik ve idari anlayışın kadro üzerinde oturması, saha içindeki koordinasyon gibi her yeni oluşturulan takımın kabusu olan durumlar, şüphesiz Yanal'ın öğrencilerini zorlayacak.

TARAFTAR SEZONU İPLE ÇEKİYOR

Sadri Şener'in başkanlığında yapılan transferler Trabzon şehrinde de büyük bir heyecan yarattı. Avni Aker Stadı'nın satışa çıkan kombine kartları uzun kuyruklar oluştururken, Trabzonsporlu taraftarlar yeni sezonu iple çeker duruma geldi.

Şampiyonluğa çok yaklaştığı 1995-1996 sezonunun ardından duraklama dönemine giren Gökdeniz ve Fatih'li kadrosuyla yeniden canlılık yakalayan 'Karadeniz Fırtınası' sezon başı itibarıyla taraftarlarına şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı bile.

Habertürk
          En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 26.07.2008, 12:51.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şampiyonluğa çok yaklaştığı 1995-1996 sezonunun ardından duraklama dönemine giren Gökdeniz ve Fatih'li kadrosuyla yeniden canlılık yakalayan 'Karadeniz Fırtınası' sezon başı itibarıyla taraftarlarına şampiyonluk şarkıları söyletmeye başladı bile.

evet ben şuanda sölüyorum hatta
            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• abı ben dahaca hazır degılım 7 ye lıg bı baslasındaaaaa
              bu senekı en buyuk hedefım 2. lık bence bole olmalı cunku fatıhsız ,gokdenızsız olmuyo yaaaaaaaaaaaa lıdersız olmuyooooooooooo
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Akşam Ali Şen " TRABZONSPOR bu ligin tozunu attırır" gibisinden bir laf kullandı. İstanbul takımlarını değerlendirdi uzun uzun bize sıra gelende sadece o cümleyi kullandı . Bu demek oluyor ki Ali Şen de hazırlamış kendini 7 ye
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abı ben dahaca hazır degılım 7 ye lıg bı baslasındaaaaa
                    bu senekı en buyuk hedefım 2. lık bence bole olmalı cunku fatıhsız ,gokdenızsız olmuyo yaaaaaaaaaaaa lıdersız olmuyooooooooooo
                    Lidersiz olmuyor demişsiniz ben buna katılmıyorum büyük kaptan Hüseyin Çimşir
                    kazanbaşımı dır hiç kaale bile almamışsınız al sana lider , imparator ne dersen de

Yorum

• anadolu takımlarıyla yapılan maçların hepsini alıp şampiyon olacağımıza inanıyorum
                      ''Trabzonspor''

Yorum

• İlk olarak Mertcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        anadolu takımlarıyla yapılan maçların hepsini alıp şampiyon olacağımıza inanıyorum

6 da 6 yapmalıyız ki
                        şampiyonluk daha bi anlamlı olsun

Yorum

• bu 7 kampanyasına neden diğer Taraftar internet siteleride katılmıyor
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bu benim ilk mesajım herkese selamlar arkdaşlar tek inancım var benimde ugurlu sayım olan 7 başka bir şey düşünmüyorum bu birlik berabrlik ve hava devam ederse bazı bzmak isteyenlere direnirsek sonuç elbettte ''7'' olacakdır.
                            ''7''

Yorum

• İlk olarak irfankumas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 da 6 yapmalıyız ki
                              şampiyonluk daha bi anlamlı olsun

e tabiki öyle ama o maçların hepsini alak zorunda değiliz 28 de 28 yaparsak
                              ''Trabzonspor''

Yorum

• ali şeni hiç sevmem ..
                                .96 da çaldı bizden şampiyonluğumuzu..fakat demişseki bu ihtiyar .....trabzon bu ligin dumanını attırır..düşünmek lazım .bu adam daha önce radyosportta ....şampiyonlar liginde fener grubu lider tamamlar demişti... gülmüştüm ama dediği çıktı ihtiyarın...inşaallah bu dediğide çıkar 7...7...7....olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim