Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umarım gene eski günlere döneriz.. Umarım şampiyon oluruz...İçimden öyle geliyorki bütün şartlar lehimize... takımın ruhuna uygun bir teknik direktör...Hırslı ve başarıya aç kazanma azmi ve isteği olan futbolcular alınıyor.. Yönetimin aklı başında.. Büyük ihtimal şampiyonuz...

Yorum

• 7 geliyor 7 ya le le ya le le
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• hazırmıyız
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• Haziririz
          Bu İŞ Bu Sene Bİter
          @zafercalikoglu
          @trabzonspor

Yorum

• Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bununla ilgili bir pankart yaptiralim ve avni akerin en guzel yerine asalim. ne dersiniz..
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ille d' 7

[ille d' 7]

Yorum

• Biz bu aşkı kaybetmezsek belimizi kimse bükemez!
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Yedi olayı git gide hoşuma gitmeye başladı.Fener Emreyide almış. 7 olması için şartlar git gide olgunlaşmaya başladı

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yedi olayı git gide hoşuma gitmeye başladı.Fener Emreyide almış. 7 olması için şartlar git gide olgunlaşmaya başladı
                      Yıldıray şimdi gündemde Süleyman abi bakalım Emre'ye karşılık çok güzel transfer olurdu..ama ortasaha..
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Bu fotoğrafı cumartesi günü bu başlık için çektik
                        Fanatik Pacci

Yorum

• Allah hepsine sağlık, sıhhat versin.

Bu arada ayağınıza sağlık Hilal
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Allah hepsine sağlık, sıhhat versin.

Bu arada ayağınıza sağlık Hilal
                            Amin. En kısa zamanda tamamen iyileşirler inşallah. (Teşekkür ediyoruz Tunga abi)
                            Bu arada son zamanlarda çektirdiğimiz fotoğraflarda moda olan 61'i işaret ederken 6+1=7'yi farkettik.(Çok zor bir işlem)
                            En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 02.06.2008, 13:06.
                            Fanatik Pacci

Yorum

• ahhhhhh ulan ahhhhhhh 1996 seni kara harflerle tarihe yazdim ula cengiz ayagin kirilsaydida o topun üzerine basmasaydin akabinde erol bulut topu aliyor abdullah kovaliyor celmeyi takdi takacak derken orta ve goll butun hayaller bidiyor karabulutlar o macdan sonra üzerimize dogru gelmeye basladi
                              LAZANIST GARDESIM LTF YARALARIMIZI DESME o macin akabinde kaybettigimiz geclere allah dan rahmet diliyorum (ben 7 isdemiyorum ben birlik beraberlik isdiyorum cikar icin deil sevdamiz icin bunu basardikmi 7 de gelir 8 de gelir

Yorum

• fanatik pacci avatarın süper.
                                şampiyon olsakta taksimde turlasak.
                                Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X